šta god ko mislio, ja dok nisam počeo posjećivati ovaj forum, nisam mogao ni sanjati da postoje ljudi koji su toliko stručni, toliko nevjerovatno dobro i precizno upućeni u najsitnije i najpreciznije finese nečega što je za ogroman broj ljudi pod nebeskim svodom totalno nebitna i apsolutno nepoznata stvar. ta iskrena i ničim uvjetovana ljubav prema stripu (koja se osjeća iz velikog broja tipova koji su oovdje danonoćno) mene uvijek nanovo začudi i oduševi.
Ja sam na primer lepotan,ali nisam glup.Znaci lep i pametan,znaci nisam skroman i ne foliram se lazno,ali znam da sam lep i pametan.Znaci i kategorije su mi smesne,ja mislim da treba podignuti nivo,lepa pametan i svestran.Znaci Uni ili mega.Stavi brate pod jedan Extra mega pametan da tu stavim sing.
ja licno znam samo 32 clana foruma... od toga su 14 super genijalni likovi... 15 legende... 3 sampioni sveta... 31 fenomenalni ljudi 1 odlican covek... dvojicu vidjam s vremena na vreme i bas se radujem da ih vidim... jedan je sampion sveta svih sampiona sveta svih vremena i veliki covek... a ja se osecam kao da sam ponekad zaglavio u svojoj 13-toj a ne 15-toj godini... a kad uzmem u ruke kapetana mikija osecam se kao totalno retardirana osoba... u stvari mislim da se tako oseca kompletno retardirana osoba...