forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 problem kod stavljanja slike na aukcije!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 20/01/2010 : 04:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
editirao sam ovaj topic jer mi se pojavljuje greška kad želim stavit sliku na aukcije. evo što mi javlja:

quote:
An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator.

slike sma mogao stavljat jučer, prekjučer i prije toga najnormalnije.

u čemu je problem?

edit2: vidim da ovo zapravo i nije toliko važno, jer sam otkrio opciju stavljanja slike u opis predmeta. bravo ja!

evo šta je topic bio u originalu:

malo sam šunjao po stranim aukcijama i gledam jednu i vidim da najveći bidder ima -10 rating...

ne bi se htio miješat u tuđa posla niti bit tužibaba (iako to ovim topicom upravo radim ), ali kako je ovaj još uvijek na aukcijama:

http://www.stripovi.com/index.asp?page=user-feedback&UserID=6074

12 negativnih, 1 neutralan i 2 pozitivna koja su zapravo negativna

Edited by - byoman on 20/01/2010 09:41:44

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 20/01/2010 : 10:49:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Provjeri imaš li u imenu slike č,ć,đ... zato neće.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 20/01/2010 : 11:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
slika je riješena, a ovaj se provukao jer sam ja bio zauzet novim sajtom.
Rijesit cu to ovih dana programski. Svatko tko ima negativne od 4 člana se više neće moći ulogirati.

Trouble will find me
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 20/01/2010 : 16:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
Hvala.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000