Author |
Topic  |
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 10/02/2010 : 15:30:06
|
pa ne bas. teta s mog kioska zagora dozivljava kao stivo za sve uzraste , cak vise za odrasle, dok one ultimate spiderman i sl. smatra da su iskljucivo za najmladje... damn bonelli! |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 10/02/2010 : 17:14:54
|
ako su onih 22 cm malo, onda je i on malo |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9155 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 10/02/2010 : 18:40:20
|
quote: Originally posted by Šovinista
Mislim da je zbog ovakvih komentara gospodin urednik pomenutog izdanja i doživljava ovaj forum kao maliciozan.Grešiš. Komentari su takvi kakvi jesu, jer je i magazin takav kakav je. Apsurdno je da su oni koji kupuju i čitaju SMG! preme njemu maliciozni. Koliko sam za svog bivstvovanja ovde uspeo da primetim (a pratim forum umereno dosta duže nego što sam registrovan), čitaoci/forumaši ovde iznose svoje subjektivne stavove sa malo prenaglašenim prizvukom na tome da je subjektivno jednako objektivnom Ali ima i onih čiji su stavovi objektivni, pa ti je zapažanje nepotpuno, znači subjektivno, iako sa prizvukom pokušavanja da bude objektivno.(komentari tipa: zašto su na naslovnu stranu stavili etiketu na kojoj piše "ekskluzivno") Stvarno, šta je tu ekskluzivno, u običnoj strip reviji? Ni jedan strani strip nije doživeo svetsku ili bar evropsku premijeru u SMG! ili se pojavio samo u njemu i nigde više?. Istina, čitaoci sebi daju ogromnu slobodu na forumima (jer, kako je već neko ovde rekao, forumi za to i služe) povremeno pojačanu i dozom bezobrazluka i nasilničkog primitivizma, ali urednici/izdavači to ne bi smeli da doživljavaju preterano lično. Misliš, uzimaju slobodu?Ipak forumima može da pristupi svako: masovni ubica, prodavac sa pijace, političar, prositutka, doktor, šalteruša iz pošte, profesor, nastavnik, učitelj, pedagog, psiholog, đak, student... Ne može baš svako - onaj ko nema pristup internetu - čovek koji nema novca za računar i internet kafe, zatvorenici, bolesni... Jasno je da izdavač ne može da razluči kad vidi gomilu pljuvačkih postova ko je tu ko, jer internet daje ozloglašenu anonimnost, ali ne bi smeo ni da zbog grupice tog dana neraspoloženih ljudi generalizuje da su svi pripadnici foruma maliciozni. Ako je bistar može da razluči, a ne treba da generalizuje. Čak i ovi koji to preko interneta jesu, u živom razgovoru bi verovatno bili manje drčni i hrabri. Ja sam uživo mnogo iscrpniji (oštriji, ako treba)kad govorim o stvarima koje mi se sviđaju ili ne, na netu me mrzi da kucam opširno. Po broju registrovnaih članova možemo lako da zaključimo da uopšte ne preterano veliki broj ljudi učestvuje u diskusijama... Konkretno, i ne preteran broj ljudi čita SMG!, pa bi preveliki broj komentatora bio nelogičnost.
|
 |
|
Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts
Member since 12/07/2007 |
Posted - 14/02/2010 : 15:29:55
|
Meni je zao sto se mijenja koncept SMG!, jer sam ga kupovao (svih 9 brojeva + dvostruke naslovnice) iskljucivo zbog evropskih ne-talijanskih stripova koji su u njemu izlazili bez obzira da li su bili u nastavcima ili u "komadu"...
Sada kada predju na promociju domaceg stripa prestajem s kupovinom...  |
I kad ce Bob Morane u integralima? |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12957 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27253 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10521 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 13/03/2012 : 08:13:41
|
Ovu epizodu pamtim iz Eksa kao nešto predobro.
Vjerojatno je ovo Godardova osebujna referenca na "Lord of Flies" od Williama Goldinga.
|
 |
|
Bachy
Senior Member

Croatia
1776 Posts
Member since 06/05/2009 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia