forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 SMG! #09
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 10/02/2010 : 15:30:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
pa ne bas. teta s mog kioska zagora dozivljava kao stivo za sve uzraste, cak vise za odrasle, dok one ultimate spiderman i sl. smatra da su iskljucivo za najmladje... damn bonelli!

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 10/02/2010 : 15:39:24  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
Ovaj strip u novom broju je malo dosadan.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 10/02/2010 : 17:14:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
ako su onih 22 cm malo, onda je i on malo

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9155 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 10/02/2010 : 18:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Šovinista

Mislim da je zbog ovakvih komentara gospodin urednik pomenutog izdanja i doživljava ovaj forum kao maliciozan.Grešiš. Komentari su takvi kakvi jesu, jer je i magazin takav kakav je. Apsurdno je da su oni koji kupuju i čitaju SMG! preme njemu maliciozni.
Koliko sam za svog bivstvovanja ovde uspeo da primetim (a pratim forum umereno dosta duže nego što sam registrovan), čitaoci/forumaši ovde iznose svoje subjektivne stavove sa malo prenaglašenim prizvukom na tome da je subjektivno jednako objektivnom Ali ima i onih čiji su stavovi objektivni, pa ti je zapažanje nepotpuno, znači subjektivno, iako sa prizvukom pokušavanja da bude objektivno.(komentari tipa: zašto su na naslovnu stranu stavili etiketu na kojoj piše "ekskluzivno") Stvarno, šta je tu ekskluzivno, u običnoj strip reviji? Ni jedan strani strip nije doživeo svetsku ili bar evropsku premijeru u SMG! ili se pojavio samo u njemu i nigde više?. Istina, čitaoci sebi daju ogromnu slobodu na forumima (jer, kako je već neko ovde rekao, forumi za to i služe) povremeno pojačanu i dozom bezobrazluka i nasilničkog primitivizma, ali urednici/izdavači to ne bi smeli da doživljavaju preterano lično. Misliš, uzimaju slobodu?Ipak forumima može da pristupi svako: masovni ubica, prodavac sa pijace, političar, prositutka, doktor, šalteruša iz pošte, profesor, nastavnik, učitelj, pedagog, psiholog, đak, student... Ne može baš svako - onaj ko nema pristup internetu - čovek koji nema novca za računar i internet kafe, zatvorenici, bolesni... Jasno je da izdavač ne može da razluči kad vidi gomilu pljuvačkih postova ko je tu ko, jer internet daje ozloglašenu anonimnost, ali ne bi smeo ni da zbog grupice tog dana neraspoloženih ljudi generalizuje da su svi pripadnici foruma maliciozni. Ako je bistar može da razluči, a ne treba da generalizuje.
Čak i ovi koji to preko interneta jesu, u živom razgovoru bi verovatno bili manje drčni i hrabri. Ja sam uživo mnogo iscrpniji (oštriji, ako treba)kad govorim o stvarima koje mi se sviđaju ili ne, na netu me mrzi da kucam opširno. Po broju registrovnaih članova možemo lako da zaključimo da uopšte ne preterano veliki broj ljudi učestvuje u diskusijama... Konkretno, i ne preteran broj ljudi čita SMG!, pa bi preveliki broj komentatora bio nelogičnost.

Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 14/02/2010 : 15:29:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
Meni je zao sto se mijenja koncept SMG!, jer sam ga kupovao (svih 9 brojeva + dvostruke naslovnice) iskljucivo zbog evropskih ne-talijanskih stripova koji su u njemu izlazili bez obzira da li su bili u nastavcima ili u "komadu"...

Sada kada predju na promociju domaceg stripa prestajem s kupovinom...

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12957 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 12/03/2012 : 08:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
http://www.stomugromova.com/najave/najava-smg-strip-magazin-broj-11?Itemid=45

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27253 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 12/03/2012 : 11:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10521 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 13/03/2012 : 08:13:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Ovu epizodu pamtim iz Eksa kao nešto predobro.

Vjerojatno je ovo Godardova osebujna referenca na "Lord of Flies" od Williama Goldinga.

Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1777 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 13/03/2012 : 18:15:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
Lijepo. Sutra ću potražiti na kioscima.

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12957 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 13/03/2012 : 18:24:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bachy

Vidim, slabo se čitaju ovi linkovi.

Ovo je najava. Nije još izašlo.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1777 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 13/03/2012 : 22:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Piše: Potražite na kioscima!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 13/03/2012 : 22:17:22  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Piše: Potražite na kioscima!

Sorry, ipak piše najava. Obrati pažnju na link iznad slike.

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000