forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 Kako vam izgleda desktop?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

manhunter
Moderator

Switzerland
26020 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/01/2010 : 23:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Maximuss

Koji dobar desktop. Os mi ga poslat na mail? ;)

:))))) Bravo!

Oš ti meni odati tajnu tvoje totalno nekorisne modifikacije???

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 25/01/2010 : 23:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gand

quote:
Originally posted by Grujah.
Meh, meni je to bas glupo i ruzno.
Lik ima sat i kalendar na 5 mesta na desktopu + totalno nebitne informacije tipa system information - ko da ne zna konfiguraciju.. i uvek mi je bio glup "CPU / RAM Usage" na desktopu - jes, bas ti tu treba. Zar nije prakticnije staviti ga u ove panele gore ili dole koji su uvek vidljivi - ako pokreces zahtevne aplikacije neces videti sta se desava na desktopu jer je on zaklonjen istom/istima. Isto mi je glupo HDD space - ko da se to tako brzo menja da moras imati konstantan uvid.
Ovaj network trafik je OK.
Mislim, ok je sve to, ali ne na desktopu.

Ja uopce ne ulazim u upotrebljivost toga sto covjek drzi na desktopu (moj desktop je jednobojan i ima samo My Computer i Recycle Bin ikone), jer ako ih drzi valjda mu i trebaju, i prilicno je besmisleno navoditi sto tko od nas drzi korisnim, a sto ne. Niti imamo iste masine, niti ih koristimo za iste stvari, tako da ono.. jel...

Ali fora je sto je citav topic tek obicni spamfest koji nam wallpaperima pokazuje tko voli Dilan Doga, a tko neku pr0n kuju, ali ti si nasao niz primjedbi na jedini (ajd uz sawitcev) desktop koji je modificiran i samim tim vlasniku funkcionalan izvan standardnih mogucnosti? Mislim, cime su to ovi sa shortcutovima do diskova i Worda izbjegli tvoje kriticko oko?

Nisu izbegli, video sam GOMILU gluposti (tipa shortcut na AVI fajl kod zeljka) i totalno nefunkcionalnih desktopa ali niko nije rekao kako je to "najbolji" desktop sam se uzdrzao od komentara. Necu sad ici od jedne do druge slike i praviti se pametan.

Ako je dosta modificiran ne znaci da je korisniji vlasniku od onog manje modificiranog. Ja mislim da je moj zavrseno dobro upotrebljiv i pruza vise mogucnosti od standarnih desktopa - sve cesto koriscene aplikacije su mi nabijene gore + sat + internet, keyboard layout i jos par opcija - dole su mi kanta i otvoreni prozori. Imao sam i CPU monitor jedno vreme pa ga iskljucih. Sve to mi je dostupno u bilo kom trenutku i to je ono sto je meni najbitnije. Jeste da je to vecina predefinisanih settinga, al je odlicno uradjeno. Koji cu kurac da pravim modifikacije kad vec odlicno funkcionise predefinisani.

Wallpaper je tu samo da bude lep.

A sawitch je taj desktop drpio od ovog tipa sto slican postovao na prvoj/drugoj strani.

A i meni je windows desktop izgledao ISTO tako (samo zelena pozadina i 1 red panela dole), sad sam samo promenio pozadinu. Ali ga skoro nisam koristio nizasta osim za igrice tako da mu je i to previse.

Edited by - Grujah. on 25/01/2010 23:14:23
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 25/01/2010 : 23:15:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
Ovima koji ne vole ili ne kuze moj deskopcic, Gand vam je vec odgovorio, a ljubitelj sam i onoga sto Lord Vader navodi, pa eto. Pratim koji mi se procesi desavaju, pratim temperaturu, kao i vremensku prognozu. Informacije o hard disku isto povremeno, jer se kod mene to cesto mijenja, networking obavezno, a one sistemske informacije gore lijevo su mi cisto fora. Sat mi je 100 puta drazi nego ovo govno dole desno, a razmjestio sam onako da mi odgovara dizajnom, po mom nekom ukusu, kao i po tome da mi ove zvijezde iza ne kriju brojke i slova.

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 25/01/2010 : 23:17:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Meh, meni je to bas glupo i ruzno.
Lik ima sat i kalendar na 5 mesta na desktopu + totalno nebitne informacije tipa system information - ko da ne zna konfiguraciju.. i uvek mi je bio glup "CPU / RAM Usage" na desktopu - jes, bas ti tu treba. Zar nije prakticnije staviti ga u ove panele gore ili dole koji su uvek vidljivi - ako pokreces zahtevne aplikacije neces videti sta se desava na desktopu jer je on zaklonjen istom/istima. Isto mi je glupo HDD space - ko da se to tako brzo menja da moras imati konstantan uvid.
Ovaj network trafik je OK.
Mislim, ok je sve to, ali ne na desktopu.

Ja uopce ne ulazim u upotrebljivost toga sto covjek drzi na desktopu (moj desktop je jednobojan i ima samo My Computer i Recycle Bin ikone), jer ako ih drzi valjda mu i trebaju, i prilicno je besmisleno navoditi sto tko od nas drzi korisnim, a sto ne. Niti imamo iste masine, niti ih koristimo za iste stvari, tako da ono.. jel...

Ali fora je sto je citav topic tek obicni spamfest koji nam wallpaperima pokazuje tko voli Dilan Doga, a tko neku pr0n kuju, ali ti si nasao niz primjedbi na jedini (ajd uz sawitcev) desktop koji je modificiran i samim tim vlasniku funkcionalan izvan standardnih mogucnosti? Mislim, cime su to ovi sa shortcutovima do diskova i Worda izbjegli tvoje kriticko oko?

Nisu izbegli, video sam GOMILU gluposti (tipa shortcut na AVI fajl kod zeljka) i totalno nefunkcionalnih desktopa ali niko nije rekao kako je to "najbolji" desktop sam se uzdrzao od komentara. Necu sad ici od jedne do druge slike i praviti se pametan.

Ako je dosta modificiran ne znaci da je korisniji vlasniku od onog manje modificiranog. Ja mislim da je moj zavrseno dobro upotrebljiv i pruza vise mogucnosti od standarnih desktopa - sve cesto koriscene aplikacije su mi nabijene gore + sat + internet, keyboard layout i jos par opcija - dole su mi kanta i otvoreni prozori. Imao sam i CPU monitor jedno vreme pa ga iskljucih. Sve to mi je dostupno u bilo kom trenutku i to je ono sto je meni najbitnije. Jeste da je to vecina predefinisanih settinga, al je odlicno uradjeno. Koji cu kurac da pravim modifikacije kad vec odlicno funkcionise predefinisani.

Wallpaper je tu samo da bude lep.

A sawitch je taj desktop drpio od ovog tipa sto slican postovao na prvoj/drugoj strani.

A i meni je windows desktop izgledao ISTO tako (samo zelena pozadina i 1 red panela dole), sad sam samo promenio pozadinu. Ali ga skoro nisam koristio nizasta osim za igrice tako da mu je i to previse.

Je, tvoj je najlijepsi, bas mi je krivo da ti to niktko do sad nije rekao.

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 25/01/2010 : 23:18:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
@menhuntic
Ovo ti Rainmeter, mozes svasta prilagodjavati, daleko je ovo od defaulta. Ako nista, zabavno je.

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 25/01/2010 : 23:20:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Koji dobar desktop. Os mi ga poslat na mail? ;)

:))))) Bravo!

U ovoj bi zemlji svi htjeli mukte, de decko, malo ozbiljnosti molim te. Iza ovog stoji neciji trud.

Hm, ajd potrudit cu se. Vidim da nije lako, ali dat cu sve od sebe.

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 25/01/2010 : 23:26:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
Bolje vam je da ne znate. Molim.

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 25/01/2010 : 23:30:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Pa i jeste najlepsi .

Ne, tvoj izgleda odlicno, ali eto, ne smatram to sve preterano korisnim, ali sto ljudi sto cudi.

EDit: @postbelow - voleo sam ja ranije kerefeke, sam preferiram simpliciry.

@Gand - ne treba mi prikaz na desktopu, ako me zanima pristupim mu i vidim. Ali ok, ako covek ima samo 140 GB to zna biti zajebano, mucio sam ja tu muku, moras stalno rezati staro skidati novi :D Onda kupis terabajte i miran si

Edited by - Grujah. on 25/01/2010 23:37:54
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 25/01/2010 : 23:33:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
Ni ja, ali me veseli. Volim kerefeke.

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 25/01/2010 : 23:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
Znaci da si ostario kad volis jednostavno. :P
Imam terbajtni eksterni, ali da, svako malo nesto seljakam tamo. Nikad dovoljno mjesta. Kao smatram ga samo kao skladiste, pa mi je laptop uvijek pun jer mi kao sve zivo treba. Onda me povremeno uhvati manija, pa sve pobrisem. :) Kao proljetno ciscenje. Pa se onda neko vrijeme cudim kako mi je komp brz, pa onda opet po starom - snimi ovo snimi ono.

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 25/01/2010 : 23:57:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mora da si se starsno zamorio kad toliko oci odmaras

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/01/2010 : 00:03:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovima koji ne vole ili ne kuze moj deskopcic, Gand vam je vec odgovorio, a ljubitelj sam i onoga sto Lord Vader navodi, pa eto. Pratim koji mi se procesi desavaju, pratim temperaturu, kao i vremensku prognozu. Informacije o hard disku isto povremeno, jer se kod mene to cesto mijenja, networking obavezno, a one sistemske informacije gore lijevo su mi cisto fora. Sat mi je 100 puta drazi nego ovo govno dole desno, a razmjestio sam onako da mi odgovara dizajnom, po mom nekom ukusu, kao i po tome da mi ove zvijezde iza ne kriju brojke i slova.

hvala, hvala, moje oci su i vase oci

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26020 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/01/2010 : 00:14:17  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

@menhuntic
Ovo ti Rainmeter, mozes svasta prilagodjavati, daleko je ovo od defaulta. Ako nista, zabavno je.

Fala maximuntic
Imao si pravo, zabavno je, mada sam desetak minuta brčkao nešto po programu.
Rezultat:

Kao što sam rekao i u tvom slučaju, cool izgleda, a MENI(ponavljam opet velikim slovima) one tvoje informacije na desku ne znače ništa. A opet, ako su tebi važne, sasvim je fine by me.

Odoh da vežbam dalje po ovom rainmakeru, hvala još jednom!

Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 26/01/2010 : 01:10:54  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
Unikatno!!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/01/2010 : 04:06:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
MA NE SERI DA IMAS OVAJ WALLPAPER ! ! ! KRALJU SVIH KRALJEVA ! ! ! 19:15h RTB1!!!!!!!!!!!!!!!!!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 26/01/2010 : 08:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 26/01/2010 : 11:32:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znaci da si ostario kad volis jednostavno. :P

Pa sad, da sam mator, baš i nisam, jedan sam od mlađih na forumu. Al' po vremenu provedenom ispred računara verovatno prednjačim - biće da sam u tom smislu baš mator

Edited by - Grujah. on 26/01/2010 11:32:59
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/01/2010 : 14:12:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
Vidim po postovima, malo te zafrkavam. :)

Kerberu, odvalio sam se na tvoj desktop. Auuu, koja nostalgija. :))

Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 27/01/2010 : 00:41:19  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
savicu,evo ti link,imaj ga i ti :)))))
http://img716.imageshack.us/img716/8237/crtanifilm.jpg

maximuss,da,cista nostalgija,bilo je lepo,jel?Dodze 19:15 i sav svet je tvoj
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/01/2010 : 00:45:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
I Popeye, koji sam citao kao Popeče.. Kerberu, dobro kazes, sav svet je moj.. Odmah sam okacio na FB slicicu..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 27/01/2010 : 01:00:17  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 27/01/2010 : 11:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

I Popeye, koji sam citao kao Popeče.. Kerberu, dobro kazes, sav svet je moj.. Odmah sam okacio na FB slicicu..

Mislim da smo ga svi citali POPEČE

Edited by - Grujah. on 27/01/2010 11:43:39
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 27/01/2010 : 23:46:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kerber

Kerberu, ti si Kralj ovog foruma. Ovek ih sve zadivis

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 28/01/2010 : 09:59:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Manhunteru, hoću i ja da imam ovo kao ti, aj mi kaži kako. :)

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26020 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/01/2010 : 10:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
http://rainmeter.net/RainCMS/

Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000