Originally posted by Šovinista 5.aBosanske basne (nadam se da postoji mogućnost objavljivanja 'Crvenog alarma' ili kako se već beše zvao onaj strip o pankerima)
Tomaž crta nastavak, tako da ću, čim ga završi, objaviti integral.
Od idućeg petka počinje u slovenačkoj Mladini u nastavcima izlaziti treći i završni deo Crvenog alarma. Krajem godine (verovatno u novembru, kad se završi serijal u novinama) če izači integral u produkciji Stripburgera (na slovenačkom jeziku).
Originally posted by Šovinista 5.aBosanske basne (nadam se da postoji mogućnost objavljivanja 'Crvenog alarma' ili kako se već beše zvao onaj strip o pankerima)
Tomaž crta nastavak, tako da ću, čim ga završi, objaviti integral.
Znaci, u Orki izlazi... kada?
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Spremas neki surprajz, nesto spesl, nesto dodatno? Dobro, znam da pitanje bas i nema neke svrhe jer se bojim da znam odgovor ali kad ni ne pitas... Barem mozda neki Darkov predgovor, osvrt na scenu ili nesto o sceni krajem 70-ih, ... Da znam da uzem i ovo izdanje.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Spremas neki surprajz, nesto spesl, nesto dodatno? Dobro, znam da pitanje bas i nema neke svrhe jer se bojim da znam odgovor ali kad ni ne pitas... Barem mozda neki Darkov predgovor, osvrt na scenu ili nesto o sceni krajem 70-ih, ... Da znam da uzem i ovo izdanje.
1. Metabaruni 2. Maus 3. Eternaut 4. Sharaz-De 5. Bijeli lama 6. Autocesta Sunca 7. Sam samcat, Papak 8. Mort Cinder Znam da nije 5, ali kraća lista nije išla.
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.