Author |
Topic  |
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17054 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 31/08/2012 : 23:21:16
|
quote: Originally posted by Tonka24
Kakav je ovaj igrač falcao... Kliko će ovaj koštati 85,90, 100 milja eura? Pa ovaj je stroj za golove...
Mislim da mu cijena i jest tu negdje... Ili bi bar trebala biti. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
tutto maxim
Senior Member

.jpg)
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29625 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 01/09/2012 : 09:43:22
|
Tekst bih novinara i urednika jednog od najprestižnijih sportskih portala u BiH Sport Centra. Bakir Tiro je u Monaku prisustvovao svečanoj ceremoniji u organizaciji evropske krovne kuće fudbala, a svoj glas za najboljeg igrača Evrope za prošlu sezonu dao je Lionelu Messiju. Grimaldi Forum u Monaku. Dan četvrtak, datum 30. augusta 2012. godine. Svjetska fudbalska elita na jednom mjestu. U najljepšem kutku svijeta bira se najbolji igrač UEFA u sezoni 2011/12. Dvadesetak minuta pred početak žrijeba Lige prvaka, koji je prethodio izboru, u prekrasnoj sali pojaviše se Iniesta i Messi. Prema fantastičnom dvojcu slavne Barcelone pohrliše mnogi. "Oprostite, Lionel, može li fotografija?", upitao sam genijalca koji je žurio na generalnu probu pred start glamura. "Ok", odgovorio je Argentinac. Aparat je "škljocnuo". U cijeloj gužvi, čujem glas kolege Elvira Islamovića, predstavnika Hrvatske u UEFA žiriju: "Super. Uspjela je fotka." I Messi krenu svojim putem. Ne znam šta mi bi, ali brzinom munje (kasnije su me zezali da sam bio poput Pepea), onako instinktivno povukoh ga opet za rukav. "Zaustavio sam" ga ponovo u prodoru između brojnih ljudi. Pogleda me čudno. Ko veli šta ovaj hoće više? U momentu kontam, znajući da nije ni mjesto ni vrijeme, pitat ću, pa kud puklo da puklo… "Da li ste bili u Bosni i Herecgovini ove godine?" Opet me čudno mjerkao, a kada sam izgovorio Bosni i Hercegovini osmjehnuo se. "Da li ste bili u Međugorju, u katoličnom svetištu u mojoj zemlji? Mediji su pisali da jeste, ali nikada to niste potvrdili. Nije bilo niti jedne vaše fotografije iz Bosne i Hercegovine." Opet se osmjehnuo. Ništa nije rekao. Pružio mi je ruku. Rukovali smo se, a onda je napravio nešto zbog čega će ga mnogi u BiH još više voljeti. Rastom mali, ali u suštini ogromni čovjek podigao je palac prema gore i rekao: "Bosnia Herzegovina!"
|
 |
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 03/09/2012 : 11:28:44
|
quote: Originally posted by Beren U kvalfikacijama za EP u košarci Crna Gora nastavlja sa pobjedama. Sinoć u Izraelu ostvarena šesta uzastopna, pa je tako nakon beogradske pala i Nokia arena. I to sve bez 2 najbolja igrača 
Sinoć i sedma pobjeda, protiv Srbije u Podgorici. Do kraja su ostale 3 lakše utakmice pa je vrlo vjerovatno da ćemo završiti kvalifikacije sa skorom 10:0. Čudo. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
31914 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 03/09/2012 : 12:17:47
|
San Antonio nakon 57 godina postojanja pod upitnikom
Još u srpnju je San Antonio, klub u kojem je igrao i proslavljeni Ivano Balić, morao odustati od igranja Asobala, a sad je i sam opstanak kluba pod upitnikom.
Predsjednik San Antonia, Doroteo Vicente, bio je izuzetno frustriran nakon što su ostali članovi uprave Kluba odlučili da je proglašavanje bankrota najbolje rješenje, s obzirom na dug od 1,3 milijuna eura. "Ovo je izuzetno teška situacija. Vjerujem da je klub koji ima 57 godina povijesti ipak zaslužio bolje. Zbilja smo dali sve od sebe, no kad smo vidjeli da ne možemo učiniti ništa, osjetili smo se bespomoćno i frustrirano", rekao je Vicente. Klub će od suda dobiti stečajnog upravitelja, kojem je glavni zadatak osigurati da se što više vjerovnika naplati, a tek je u drugom planu nastavak postojanja i natjecanja. "Sve je moguće jednom kad Klub dobije stečajnog upravitelja, vjerujem da će ta osoba pokušati nastaviti s radom Kluba, no to ne mogu garantirati", kazao je Vicente i dodao kako dugovanje od 1,3 milijuna eura nije posljedica lošeg rada posljednje postave Uprave, već da su se oni skupljali u doba kad je San Antonio bilježio svoje najveće uspjehe. U posljednjem pokušaju da se spasi, San Antonio je na adrese 300 potencijalnih sponzora poslao zamolbe za pomoć, no ona nije stigla na vrijeme. "Dali smo sve od sebe, no ne možemo bez financijske podrške sponzora i lokalne zajednice. Sad nam preostaje da s ekipama koje imamo nastavimo s natjecanjem i da se nadamo da će sve završiti dobro. Bila bi ogromna šteta da klub poput San Antonia nestane", zaključio je Vicente. San Antonio osnovan je inače 1995. godine te je dvaput osvojio Asobal (2002. i 2005. godine), dvaput Španjolski kup (1999. i 2001.), a triput Superkup (2002., 2003. i 2006.). Titula Kupa pobjednika kupova osvojena je 2000. i 2004., a najsjajniji je pehar u vitrini onaj pobjednika Lige prvaka, osvojen 2001. godine.
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
31914 Posts
Posted - 04/09/2012 : 11:05:22
|
Michel Platini za Euro u 13 zemalja, a protiv tehnologije na gol crti
Predsjednik Uefe Michel Platini otkrio je u razgovoru s novinarima da će se u narednih nekoliko mjeseci na raspravi naći nekoliko prijedloga koji bi mogli bitno promijeniti stvari vezane uz odigravanje Europskih prvenstava.
Platini je ustrajan u namjeri da progura svoje ideje vezane uz odigravanje i organizaciju utakmica Europskih prvenstava u budućnosti, a konačnu odluku najavio je za nekoliko mjeseci: "Za nekoliko mjeseci o svemu ćemo razgovarati s predstavnicima nacionalnih saveza, vjerujem da će to biti do kraja godine." "Volio bih kada bi se Euro igrao u 13 zemalja", otkrio je predsjednik Uefe.
Potom je Francuz objasnio na koji je on to način zamislio i kako bi to sve skupa izgledalo u praksi: "Polufinala i finale bi se igrao u jednoj državi, dok bi preostalih 12 država ugostilo preostale susrete." S druge strane, Platini nije oduševljen idejom da se uvede tehnologija na gol crti koja bi odagnala svake sumnje po pitanju prelaska lopte preko crte: "Tehnologija u nogometu nije dobra, ja se protivim tome i sasvim sigurno neću promijeniti svoje mišljenje." Naredno Europsko prvenstvo održati će se upravi u njegovoj Francuskoj 2016. godine, a što će donijeti naredna izdanja, to tek ostaje za vidjeti.
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7661 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 04/09/2012 : 11:08:15
|
Glupa ideja... |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 04/09/2012 : 11:31:30
|
katastrofa, al stvar je novca, vise love mozes uzet od 13 zemalja, nego od 1 ili 2
zalosno, ali u nogometu je bitan samo novac |
There can be only one, me! |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29625 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 04/09/2012 : 11:41:11
|
u svemu je bitan samo novac, ne samo u nogometu
a ne vidim zasto je platinijeva ideja nužno loša to je jedina prilika da manje zemlje poput nas dobiju domacinstvo, pa makar i djelomicno |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7661 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 04/09/2012 : 11:43:19
|
Meni to ubija atmosferu prvenstva, bilo bi mi isto kao da gledam kvalifikacije. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16536 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
31914 Posts
Posted - 05/09/2012 : 20:14:02
|
Punac mi ide na hokej u Pulu, ja sam gledao baš sve ekipe iz EBEL-a u Zagrebu, Medveščak je hit već par godina u Zagrebu, a nastavit će i sa igrama diljem Hrvatske! Super projekt, kao i sve što radi Medveščak zadnjih godina! |
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10544 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
31914 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
31914 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16536 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13501 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 08/09/2012 : 20:56:37
|
quote: Originally posted by Imrahil
Teodosić  
Kriv je Duda! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 08/09/2012 : 20:59:20
|
U jebote, sad vidjeh da ste i od Estonije izgubili. Kakav debakl. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17246 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
|
pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 08/09/2012 : 21:05:56
|
quote: Originally posted by pravedni
Namoliti Obradovića da se vrati,a Dudu u zasluženu penziju. Sebičnijeg igrača od tog Teodosića odavno nisam video...
Ne bih molio Obradovica ni pod razno posle onog njegovog performansa 2005. Za mene, on je zavrsena prica.
Duda snosi dobar deo odgovornosti za ovaj debakl, prevashodno losa selekcija, kao i cinjenica da igraci nisu napredovali ni santim od 2009. Ko god dodje, morace da proba da barem izvuce maksimum od ovih igraca. Problemi Srbije su brojni, no i pored svega toga plasman na EP nije smeo da izostane. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
Topic  |
|