A koliko si ti pametnih stvari napisao u zadnje dvije godine? daj nemoj zezati, sto isprovocira decka da dobije ban?Nije ti to bas bilo "cool".
Nisam ni rekao da treba da ga banuju. Psovali su se ovde ljudi i zesce pa nije bilo banovanja. Odbanujte coveka, vec je oslabio protok flooda.
I ja mislim tako. Dobar je Wele, pravi greske, ali se trudi da ih ne ponavlja.
Jedino zajebano je sto ima mnogo pravila Ali,ban nije bio neophodan,odreagovao impulsivno. A i toliko vredjanja ima u poslednje vreme na raznoraznim topicima da je vec postalo deo folklora
Ajde stvarno odbanajte coveka,kako mislite da se ljudi podzapaju s vremena na vreme ako je uvek neko banovan A i firma ne postoji,sto da dobija ban na topicu o nepostojecoj firmi? A i Colt bi stvarno mogo ponekad da turi neki smajlic,kolko dok se ne priviknu noviji clanovi
Jedino zajebano je sto ima mnogo pravila Ali,ban nije bio neophodan,odreagovao impulsivno. A i toliko vredjanja ima u poslednje vreme na raznoraznim topicima da je vec postalo deo folklora
Jes da bude! Dobar je wele decko! Izvuci ce on pouku iz ove zadnje sesije, te nece da pravi recidive... SLOBODA ZA WELETA!
hvala momci sa juga...anto takodje...sad znam ko je ko na ovom sajtu
vidi ga jos me zaboravi. Da ja ne podigoh prvi glas i juzjnaci bi jos uvijek cutali
Istina, king (valiant-hejter)je dao ideju, anto&južnjaci podršku, a dobri man hanting je odreagovao ljudski i mudro. Inače Vesko , sutra ću imati posla sa tridesetak takvih kao ti( III godina srednje škole) sedam časova, tako da odlično kapiram tvoju generaciju.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
hvala momci sa juga...anto takodje...sad znam ko je ko na ovom sajtu
vidi ga jos me zaboravi. Da ja ne podigoh prvi glas i juzjnaci bi jos uvijek cutali
Istina, king (valiant-hejter)je dao ideju, anto&južnjaci podršku, a dobri man hanting je odreagovao ljudski i mudro. Inače Vesko , sutra ću imati posla sa tridesetak takvih kao ti( III godina srednje škole) sedam časova, tako da odlično kapiram tvoju generaciju.
Evo, skrenuo sam paznju manhunteru putem PMa da ne sme da odbanuje kaznjenike tek tako i dobio odgovor "Aloooo, batice. Si gledo Rane, a zumbule? El znas da smo mi skoro pa celavi uzasno opasni po zdravlje, eeeee? El moram da te izbusim kao ementaler kad sledeci put dodzem na beogradski asfalt? Alooo, rodzace, kulijana, eeeee." Kad nam je ovakva moderacija, sta tek reci za ostale...