Author |
Topic |
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 21/02/2010 : 19:08:37
|
quote: Originally posted by dveribad Ma što bi se ljutio,pa i meni je jednostavnije ocijenit strip sa 4+ ili 5-.Ponavljam ti,pretpostavljam da je takvo ocijenjivanje dovedeno do perfekcije i najsitnijih detalja isključivo zbog velikih cijena tih stripova.Recimo da si u mogućnosti i želiš si kupit strip od nekih par tisuća eura(da smo u Italiji npr),mislim da bi svatko od nas u toj situaciji prilikom kupnje vrlo detaljno pregledavao taj strip i tražio od nekoga mjerodavnog da potvrdi autentičnost tog stripa.Često se ta potvrda autentičnosti i plaća(kod nas je to recimo primjer sa slikama,dokumentima,pismima,medaljama,itd).Valjda smo se sad razumjeli,ako nisi-pitaj ženu!!(šalaaaaa)!
Razumeli smo se, druge su to stvari, ali govorimo o stripovima koji se postavljaju ovde na aukcije, znam da si ti to počeo iz zajebancije, jer uvek uvodiš neke novine na aukcijama i svaka ti čast na tome, ali posle su i mnogi videvši od tebe, počeli da se proseravaju sa tim decimalnim ocenjivanjem. A, znam da ste vi Likote najpametniji(šalaaaa). |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Member since 17/06/2004 |
Posted - 22/02/2010 : 08:59:28
|
quote: Originally posted by dveribad
[/quote]
Ma što bi se ljutio,pa i meni je jednostavnije ocijenit strip sa 4+ ili 5-.Ponavljam ti,pretpostavljam da je takvo ocijenjivanje dovedeno do perfekcije i najsitnijih detalja isključivo zbog velikih cijena tih stripova.Recimo da si u mogućnosti i želiš si kupit strip od nekih par tisuća eura(da smo u Italiji npr),mislim da bi svatko od nas u toj situaciji prilikom kupnje vrlo detaljno pregledavao taj strip i tražio od nekoga mjerodavnog da potvrdi autentičnost tog stripa.Često se ta potvrda autentičnosti i plaća(kod nas je to recimo primjer sa slikama,dokumentima,pismima,medaljama,itd).Valjda smo se sad razumjeli,ako nisi-pitaj ženu!!(šalaaaaa)! [/quote]
Ako produzis tim tempom da prodajes LMS 4 ubrzo cemo i mi postati taljani Kad otvoris na ebay i nadzes nekog od prvih (ne prvi) stripova i vidis cenu. STRASNO |
so it shall be written, so it shall be done |
|
|
Topic |
|
|
|