3 - Smrtonosna utrka ZG MX 10 grofica Varga 2 - Asterix i Kleopatra AS IZ 7 Lord Vader89 1 - Nevidljivi čovjek - Grofica Varga
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
Hvala svima koji su dosad glassali Inače, poslao sam desetak PM-ova ekipi da pročita recke i da odglasa na ovom topicu i drago mi je da su se svi javili samim time sve više populariziramo ovo glasanje ali, što je daleko bitnije, populariziramo recenzije za koje su mnogi izdvojili mnogo truda i zbog toga zaslužuju da ih se pročita, ocijeni i ostavi komentar. Još jednom hvala kaj ste glasali i očekujte da vas zagnjavim i slijedeći mjesec
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
A zato je odjednom takva navala na komentare na ovom topicu... Mada, teško je očekivati da će netko pročitati one recke koje nije čitao stripove ili one koje ga ne interesiraju. Zato, pogodak je raditi Zagora.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
A zato je odjednom takva navala na komentare na ovom topicu... Mada, teško je očekivati da će netko pročitati one recke koje nije čitao stripove ili one koje ga ne interesiraju. Zato, pogodak je raditi Zagora.
Ove godine Zagorova recka nije nijednom pobijedila, ja bih zato prije rekao da je nemoguce pobijediti sa njegovom recenzijom, bez obzria koliko je dobra...izuzetak ce mozda biti grofica.
Mada, radimo recke radi licnog zadovljstva, ovo je ionako samo zabava koju ne treba uzimati zaozbiljno
quote:Originally posted by King Warrior Mada, radimo recke radi licnog zadovljstva, ovo je ionako samo zabava koju ne treba uzimati zaozbiljno
Definitivno, osobno zadovoljstvo je temeljna pogonska snaga (to je i najvažnije), a priznavanje rulje bi moglo opet doći kao katalizator, malecki dodatni poticaj za daljnji rad. Uostalom, ako se mogu ocjenjivati naslovnice zagor ili crtači Zagora po stoti put, zašto se ne bi mogle ocjenjivati i recenzije... Isto jedan način priznavanja onima što pišu. Samo sam htio reći da je realno očekivati da nećeš pročitati ono što te ne zanima, kako strip, tako možda i njegovu recenziju. Ajmo se svejedno zabaviti izborom!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
aye, slazem se, zadovoljstvo je glavni pokretac za pisanje recenzija, meni je zao samo sto nemam vise vremena da se posvetim tome. ili tacnije, kada vidim hiperproducente poput DeeCayja onda dobijem zelju da preformulisem u - zao mi je sto ne znam da organizujem svoje vreme tako da mogu da napisem vise textova.
glede glasanja, meni je nekako nekorektno da glasam, jer procitam samo ono sto me interesuje, a mozda u onoj drugoj grupi ima nekih kvalitetnijih textova. a mozda mi je kriterijum pogresan
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Ja sam dugo bio na godišnjem, uglavnom, bježao sam od kompjutera koliko god sam mogao, pa nisam pročitao niti jednu recenziju. Znači glasam idući mjesec!
A imamu planu jednu recenziju i jedan tekst idući mjesec...
King napada sa četiri recke, Grofica sa jednom manje, Acestroke je tu, Mhejl...da sad ne nabrajam sve - puno izvrsnih recenzija, ljudi su se potrudili, uglavnom čitajte, uživajte i ocjenjujte
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero