Nakon brisanja posta broj ostaje isti.Moj prijedlog bi bio da se broj smanjuje brisanjem.
Moj prijedlog je da se broj postova povećava brisanjem postova. E onda bi neki ljudi imali volju brisati. Ovako, ako ima se smanjuje rejting, tko će brisati?
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Nakon brisanja posta broj ostaje isti.Moj prijedlog bi bio da se broj smanjuje brisanjem.
Moj prijedlog je da se broj postova povećava brisanjem postova. E onda bi neki ljudi imali volju brisati. Ovako, ako ima se smanjuje rejting, tko će brisati?
Mah,minoran problemchich,primjetih kada sam obrisao post shvativshi da sam glupost napisao:D
Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Prije 2 godine, član sed1 je preko noći kad su svi spavali (osim mene) brisao jedan te isti post i na taj je način nakupio skoro 2000 postova u par dana. Samo sam pritiskao active topics, a svako malo on briše prvi post, pa ga opet napiše i tako u krug. He-he-he. Čuj, svak ima svoju zabavu.
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Prije 2 godine, član sed1 je preko noći kad su svi spavali (osim mene) brisao jedan te isti post i na taj je način nakupio skoro 2000 postova u par dana. Samo sam pritiskao active topics, a svako malo on briše prvi post, pa ga opet napiše i tako u krug. He-he-he. Čuj, svak ima svoju zabavu.
Nisam ni ja imao genijalne postove u pochetku pa sam za kaznu dobio -1000 postova prije 5-6 godina ali sed1 je king kong
Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
evil never sleeps
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Znači, nitko to nije primjetio. :D :D :D Ja mislim da je bilo 2007., znam da je ekipa bila na Mafestu i sed1 je neumorno brisao i pisao taj jedan post. I to u više navrata, po nekoliko dana, tako da mi je čudno to što nitko nije primjetio.
Nisam ga tada htio izdat, nek se čovjek zabavlja, ali evo sada kažem, da se i mi možemo malo zabaviti kad ga nema duže vrijeme na forumu. Ljudi su u početku stvarno zaokupirani tim brojačem. Ja sam se smirio oko 1600 postova.
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Pa ja sam dosta toga obrisao,kada nije bilo reakcije,ili su reakcije bile glupe,tipa,ja komentiram cijene i sl.a neki lik me hebe s gramatikom.Ili sam često obrisao postove u topicima gdje bi izbile svađe i sl.pa da se ne petljam više s tim,što mi to treba,čemu...
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.