sigismundus
Senior Member

Slovenia
1043 Posts
Member since 08/07/2002 |
Posted - 01/02/2010 : 17:53:19
|
Jason Starr i Mick Bertilorenzi: The Chill naslovnca: Bernett
treči tom Vertigo Crime
prvi fenomenalan Dark Entries sa Hellblazerom, kojeg bi svako morao pročitat
drugi Filthy Rich, Brian Azzarello, Victor Santos
i treči The Chill
šta da kažem? pa, razočaran sam. kolko mi je poznato, samo se drugi tom može čitat u elektronskom obliku a pojma nemam kakva je politika uredjivanja i distribucije knjige su tvrdo uvežene, skupe, tako 25 $ lijep je dizajn, svakako, sve naslovnice radio Bernett poslednja, treča, je najimpresivnija priče, pa sve su crime, kako da kažem, ali prva i treča idu u horror/supernatural i apsolutno nisu loše, ali samo je prva fenomenalma crnobelo je to, da ne zaboravim ocenjujem, da je tiraž malen, i vjerujem, da te knjižurine, koje prekrasno izgledaju na policama, baš nisu svuda dostupne uzgred, kolega kaže, da se prodaju na aeroportima, manjeg su formata, skoro premalene za strip, i lako se može pogrešiti, da je to knjiga a ne strip verujem, da če neki biti razočarani
šta da kažem o trečoj knjizi, o druge dvije sam več nešto napisao pa, standardna dužina, ali ovog puta kraj je sročen na brzinu, nije loš, ali je jako ubrzan tema je o bizarnim ubostvima, koje se dogadjaju u americi ali prvi čova, kojeg su hteli ubiti, preživeo je jer ga je devojka volela a ovde govorimo o grotesknom paru, devojci, koja je nasledila užasne moči od svoje mame, i njezinom ocu a sve to bazira na druidskim običajevima istraga polako ukazuje... eh, ne smijem više kazao bih, da pročitate elektronski oblik, ali mislim, da ga nema ne znam kako če dugo ova serija istrajati, iči če bar još četiri knjige ali... po mome nema budučnosti neče biti reprinta, ni mekog uveza zato ljudi kupujte Dark Entries, prvoklasnog Johna Constantina tako je dobar, da ostaješ bez daha preporučujem bar to, za sada:)
|
______________________ onaj, koji sniva tudje snove |
Edited by - sigismundus on 01/02/2010 17:59:21
|
|