Author |
Topic |
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 23/04/2010 : 11:36:20
|
quote: Originally posted by rgorgiev
quote: Originally posted by Lord Vader89
quote: Originally posted by kerber
ma znam koja je muka, veruj mi ne daj boze da se neko zadesi u mojoj blizini kada ja budem sebi poceo da gradim tako nesto cak, stavise, ja cu u okviru svog zivotnog prostora imati citavu sobu posvecenu stripovima, pa makar nemao kupatilo
a kad cujem te price "za 2 meseca sam tek nabavio nekoliko hiljada stripova", dodje mi da se obesim
Sta ces,Norveska nije ni blizu po standardu sa Makedonijom..to je to,jbg..
hehe.... jeste za rodjene norvezane
Pa ko zna, ucimo vec 20 godina kako da se ponasamo i kopiramo razne modele, tako da mozda uskoro pocnemo kopirati norveski
bolje da ostanemo takvi kakvi jesmo nego da kopiramo ove ovde.... |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Member since 17/06/2004 |
Posted - 23/04/2010 : 11:59:10
|
quote: Originally posted by kerber
ma znam koja je muka, veruj mi ne daj boze da se neko zadesi u mojoj blizini kada ja budem sebi poceo da gradim tako nesto cak, stavise, ja cu u okviru svog zivotnog prostora imati citavu sobu posvecenu stripovima, pa makar nemao kupatilo
a kad cujem te price "za 2 meseca sam tek nabavio nekoliko hiljada stripova", dodje mi da se obesim
Sta ces,Norveska nije ni blizu po standardu sa Makedonijom..to je to,jbg..
hehe.... jeste za rodjene norvezane
Pa ko zna, ucimo vec 20 godina kako da se ponasamo i kopiramo razne modele, tako da mozda uskoro pocnemo kopirati norveski
bolje da ostanemo takvi kakvi jesmo nego da kopiramo ove ovde....
Ma koliko i da kopiramo sve se time zavrsi da stranci koji vise vremena provedu s nama, postanu ko nas |
so it shall be written, so it shall be done |
|
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 23/04/2010 : 13:17:21
|
quote: Originally posted by feka82
to bi bio pravi kraj za ovaj topic prodaj sve i uzivaj na maljorci mjesec dana pod palmama i koktelcicima i nazdravi moderatorima sto su nas ovoliko dugo trpili
Nemam stripove za mjesec dana, ali ipak bih se dobro proveo. Ali nekako mi se ne da da bilo sto prodam, samo sto sa druge strane ne mogu da uzivam u stripovima, jer mi nisu poredani i ih uopste ne gledam
Nego reci mi, dali bi bilo moguce da lak napravim pleksiglasom???
mislis luk ili krivinu da napravis od pleksiglasa...mozes i tako ne bi bilo lose .... bolje je drvo ali nije ni ovako lose ... |
feka |
|
|
herzegovina.boy
New Member
Bosnia and Herzegovina
187 Posts
Member since 26/10/2008 |
Posted - 25/04/2010 : 00:52:29
|
e, nisam pratio, jel gotovo ocu da vidim
IZGLEDA DA NECES SKORO NI TI NI JA ,A NI DRUGI ,brate mili rastegla sa ta plica u nedogled,a i redjanje stripova.Bolan kada su ti ti majstori spori ili nesposobni ,uradi kao sto sam i ja uradio,a to je uradi sam,feka ti je poslao nacrt,a ti fino onda otidji u neko stovariste i kupi daske koje ti se svide,mogu i da ti ih izrezu kakve hoces duzine ,da ih ne pilas kao ja,onda ti je potrebno nekoliko sarafa i sitnih eksercica i napravio si policu,menije trebalo par dana(a nisam stolar,ni priblizno),a rijec je o polici 100x180x30cm.NECE TI ODUZET PUNO VREMANA I NAPOKON CEMO MOCI DA VIDIMO I UZIVAMO U TOJ FAMOZNOJ POLICI I KOLEKCIJI.Jedan je zivot,treba tu kolekciju vidjet u ovom zivotu,a za ostale ako ih bude nace se druge kolekcije. |
|
|
kerber
Senior Member
Fyro Macedonia
1723 Posts
Member since 22/03/2006 |
Posted - 25/04/2010 : 01:11:54
|
On meni vec duguje dva,a mozda i tri rucka,nema covek vremena da obavi tu svetu duznost,a kamoli da uzme i da sam sastavla police |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Posted - 25/04/2010 : 08:34:03
|
quote: Originally posted by herzegovina.boy
IZGLEDA DA NECES SKORO NI TI NI JA ,A NI DRUGI ,brate mili rastegla sa ta plica u nedogled,a i redjanje stripova.Bolan kada su ti ti majstori spori ili nesposobni ,uradi kao sto sam i ja uradio,a to je uradi sam,feka ti je poslao nacrt,a ti fino onda otidji u neko stovariste i kupi daske koje ti se svide,mogu i da ti ih izrezu kakve hoces duzine ,da ih ne pilas kao ja,onda ti je potrebno nekoliko sarafa i sitnih eksercica i napravio si policu,menije trebalo par dana(a nisam stolar,ni priblizno),a rijec je o polici 100x180x30cm.NECE TI ODUZET PUNO VREMANA I NAPOKON CEMO MOCI DA VIDIMO I UZIVAMO U TOJ FAMOZNOJ POLICI I KOLEKCIJI.Jedan je zivot,treba tu kolekciju vidjet u ovom zivotu,a za ostale ako ih bude nace se druge kolekcije.
Druze ova je 240 x 260, i to sto ti govoris je sve gotovo. Ispilano, kantirano, sastavljeno i sve to vec par mjeseci, ali nema majstor rjesenje za luk, bar ne za neki koji bi se dobro uklopio u ostali dio police. Bilo kako bilo, ove nedelje nisam na putu, pa cemo i to nekako rjesiti.
@Kerber - a sta da radim druze, ti bar gledas kad sam tu, kad nisam |
|
|
herzegovina.boy
New Member
Bosnia and Herzegovina
187 Posts
Posted - 26/04/2010 : 01:40:48
|
IZGLEDA DA NECES SKORO NI TI NI JA ,A NI DRUGI ,brate mili rastegla sa ta plica u nedogled,a i redjanje stripova.Bolan kada su ti ti majstori spori ili nesposobni ,uradi kao sto sam i ja uradio,a to je uradi sam,feka ti je poslao nacrt,a ti fino onda otidji u neko stovariste i kupi daske koje ti se svide,mogu i da ti ih izrezu kakve hoces duzine ,da ih ne pilas kao ja,onda ti je potrebno nekoliko sarafa i sitnih eksercica i napravio si policu,menije trebalo par dana(a nisam stolar,ni priblizno),a rijec je o polici 100x180x30cm.NECE TI ODUZET PUNO VREMANA I NAPOKON CEMO MOCI DA VIDIMO I UZIVAMO U TOJ FAMOZNOJ POLICI I KOLEKCIJI.Jedan je zivot,treba tu kolekciju vidjet u ovom zivotu,a za ostale ako ih bude nace se druge kolekcije.
Druze ova je 240 x 260, i to sto ti govoris je sve gotovo. Ispilano, kantirano, sastavljeno i sve to vec par mjeseci, ali nema majstor rjesenje za luk, bar ne za neki koji bi se dobro uklopio u ostali dio police. Bilo kako bilo, ove nedelje nisam na putu, pa cemo i to nekako rjesiti.
@Kerber - a sta da radim druze, ti bar gledas kad sam tu, kad nisam
Ma zajebi luk ,ako te samo on zeza ili nadji lim neke fine debljine pa ga savite u luk ako ti je bas stalo da ti polica ima taj luk,lim ti je jako savitljiv i jos ako nadjes srebrenkastu boju policu neces moc fulat ni u mraku. |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Posted - 26/04/2010 : 07:46:11
|
@Kerber - a sta da radim druze, ti bar gledas kad sam tu, kad nisam
Ma zajebi luk ,ako te samo on zeza ili nadji lim neke fine debljine pa ga savite u luk ako ti je bas stalo da ti polica ima taj luk,lim ti je jako savitljiv i jos ako nadjes srebrenkastu boju policu neces moc fulat ni u mraku.
Lim je bila jedna od opcija, ali nece mi se uklopiti u ostali enterijer, sem ako ne nadzem crnog lima. Ali danas cu pokusati da zavrsim pricu. |
|
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
|
herzegovina.boy
New Member
Bosnia and Herzegovina
187 Posts
Posted - 29/04/2010 : 00:59:33
|
rudi druze prelakiraj lim nije ni to problem , samo da je vidimo ...ccccccccccccccccccccc.......
Prelakiraj,to ti je tren posla! |
|
|
herzegovina.boy
New Member
Bosnia and Herzegovina
187 Posts
Posted - 26/05/2010 : 00:39:26
|
rudi druze prelakiraj lim nije ni to problem , samo da je vidimo ...ccccccccccccccccccccc.......
Prelakiraj,to ti je tren posla!
Ta tvoja polica ,ko biranje gradonacelnika Mostara,jos uvjek nista. |
|
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
|
Dranki
Senior Member
2549 Posts
Member since 03/06/2007 |
Posted - 28/05/2010 : 23:27:47
|
Pozdrav,
Pogledao sam par slika, i kad sam vidio na jednoj slici da je donji red knjiga samo nekih 10 cm od poda, zapitao sam se kako cuvate stripova od prasine? Mozete li dati par savjeta? |
I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21083 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 07/06/2010 : 17:53:07
|
Ljudi molim za pomoć. Nakupilo se dosta HC albuma, i moram ih negde složiti. Da li je za stripove bolje da stoje uspravno ili poređani jedni na druge ? Ovi stari HC-ovi su mi već godinama poređani jedni na druge i koliko vidim ništa im ne fali , niti su se iskrivili. Negde sam pročitao da kada stripovi stoje uspravno, nakon godina stajanja se izvitopere, deformišu,; da li je to tačno ??? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 07/06/2010 19:39:35 |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21083 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21083 Posts
Posted - 07/06/2010 : 20:21:51
|
nemaš problema sa krivljenjem albuma ili tako nešto, nakon dugog stajanja ? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 07/06/2010 : 20:42:02
|
hahhahaha, anto druze, misli se na police, ne na stripove |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21083 Posts
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 07/06/2010 : 21:24:26
|
jedino sto je ova polica nosila za zivota, i dan danas, su stripovi |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 07/06/2010 : 21:31:27
|
quote: Originally posted by anto
nemaš problema sa krivljenjem albuma ili tako nešto, nakon dugog stajanja ?
Ne, ni najmanje. Ovako stoje već više godina, s vremena na vreme uzimam da ih pročitam i ne primećujem nikakve promene. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 07/06/2010 : 21:33:39
|
jedino sto je ova polica nosila za zivota, i dan danas, su stripovi
Sam si kriv kad kupuješ nameštaj u Ikei. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Topic |
|
|
|