ne mora biti. imaš čitav niz genijalnih/odličnih serija koje nisu baš za svakoga, a opet traju i traju tj. trajale su. recimo, Dexter, Californication, Oz, Deadwood, itd. Walking Dead bi itekako mogao uspjeti, ne samo zbog Darabonta. bilo kako bilo, ne znam što nestrpljivije čekam, WD ili ekranizaciju Martinove A Song Of Ice And Fire.
preveo sam vijest sa jednog stranog foruma gdje je jedan kreten napisao da ce vec startovati 15.05. Ispravljeno.
Dakle,snimanje startuje 15.05, a premijera ce biti u drugoj polovini godine, najvjerovatnije u devetom mjesecu, kada vecina US serija pocinje ili polazi nova sezona vec postojece serije.
TWD je jedan od mojih omiljenih strip serijala, pa od TV serije ocekujem mnogo. Nadam se da ce producenti odraditi posao kako treba. Takodjer mislim, nadam se, da ce serija postati neocekivani uspjeh, nesto kao X-Files u svoje doba, kojoj su takodjer predvidjali neuspjeh.
Emire, produzi malo te svoje crtice. Jedna recenica sa linkom gdje ima jos 5-6 slicnih stvari prodje nezapazeno. Eto, ja sam ih citao, ali se ne sjecam. Napravi mali tekstic oko infoa ili slicno, nesto kao blog. Bolje manje tema a opsirnije nego vise njih spakovanih u po jednu recenicu. To je samo prijedlog, nije kritika ili nesto u negativnom smislu.
Ma jok, pa zar nije lijepo kad te ovako dođem podsjetiti. Jebiga, ja kad sam pisao o tome nije još bilo datuma početka snimanja, tako da osim te jedne rečenice da planiraju početi snimati nekad u budućnosti nije ostalo ni bilo relevantno. Zato je i bilo Crtica... Ali ove sedmice će izgleda sve Crtice biti poduže kako je krenulo.
Nekako sam se od svih tih "mature" serija (Vertigo nadalje...) najviše navukao na TWD, zato me ova serija toliko i interesira. Ali nije strašno što izlazi tek na jesen, završavam treću sezonu BSG, a čeka me Lost (uspio sam samog sebe ne spojlati, znam o seriji samo to da se ekipi nakon avionesreće dešavaju sranja na nekom otoku).
ne mora biti. imaš čitav niz genijalnih/odličnih serija koje nisu baš za svakoga, a opet traju i traju tj. trajale su. recimo, Dexter, Californication, Oz, Deadwood, itd. Walking Dead bi itekako mogao uspjeti, ne samo zbog Darabonta. bilo kako bilo, ne znam što nestrpljivije čekam, WD ili ekranizaciju Martinove A Song Of Ice And Fire.
Ja znam. "A Song Of Ice And Fire". I "A Dance With Dragons", već bezmalo pet godina.
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Serija ce startovati u desetom mjesecu ove godine. AMC je narucio jos sest epizoda. Ulogu Rick Grimesa preuzece najvjerovatnije Jonny Lee Miller, a Shanea Jon Bernthal