forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 The walking dead - TV serija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 27

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 16/10/2012 : 08:40:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pknezevic

quote:
Originally posted by DeeCay

Skinuto. Samo čekam da žena i djeca odu spavati pa da u miru bacim oko...

gdje se skida

Isohunt

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

Lorda
Average Member

Croatia
663 Posts

Member since 07/11/2002

Posted - 16/10/2012 : 20:43:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Lorda a Private Message  Reply with Quote
Uuuu, upravo sam pogledao prvu. Odlično je počelo a i vidim po daljnjim najavama da bi moglo biti svega. Ako se "po jutru dan poznaje" ovo bi mogla biti odlična sezona!
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 16/10/2012 : 20:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Bit će veselo kad zatvorenici skuže Maggie i ostatak ženskog društva... ;)

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 16/10/2012 : 21:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luca_Torelli

Bit će veselo kad zatvorenici skuže Maggie i ostatak ženskog društva... ;)

, sezona je nadasve odlicno pocela..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 16/10/2012 : 21:11:56  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Ako ih ne poubijaju pre toga..

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 16/10/2012 : 23:21:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
jebote koje govno ova prva epizoda

38 minuta dungeon crawla
4 minute petparačke drame
0.5 minuta za novog lika
0.5 minuta za cliffhanger
0 minuta novih informacija
0 minuta charater developmenta

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 17/10/2012 : 00:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Iskreno, ova epizoda je napokon ponudila ono što se očekuje od takve serije.
A to je zombie survival akcija!
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 17/10/2012 : 00:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Upravo tako. Mislim da su ovoj epizodi su ubili vise zombija nego u celoj drugoj sezoni.

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 17/10/2012 : 08:06:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mali_Mate

38 minuta dungeon crawla
0.5 minuta za novog lika

Pa kad je kategorija "character development" imala minutažu? ;)

Go to Top of Page

Lorda
Average Member

Croatia
663 Posts

Member since 07/11/2002

Posted - 17/10/2012 : 09:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Lorda a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

38 minuta dungeon crawla
0.5 minuta za novog lika

SPOILERS

Uh, pa ne bi se baš složio, svašta se dalo iščitati iz epizode; prošla je zima, grupa je vrlo čvrsta, vidjeli smo na početko kao su zajedno usklađeni prilikom "čišćenja" kuće što nije bio slučaj prije, Rick je pravi vođa kojem se nitko ne usuđuje proturječiti (bacanje pseće hrane), to je bilo nagovješteno na kraju 2. sezone, mali Carl odrasta, sad su mu već dali pištolj kojim ubija zombije, pa sukob Lori i Ricka (porođaj je blizu, više ne mogu izbjegavati temu čije je dijete), pa se razvija odnos Carol i Daryla itd.

Istina je da je 90% epizode bila koljačina (po meni čak i malo previše CGI-a)no to je i bila najveća zamjerka gledatelja od prije, da je previše statike i drame.

Inače meni to uopće nije smetalo, da je i ostao tempo od prijašnjih sezona bio bi zadovoljan, ne bih volio da se serija pretvori u isključivo pucačinu...

PS

Ako tjeram mak na konac opet je bilo par stvari koje me smetaju ( pored zatvora prolazi pruga, iako su prešli okrug uzduž i poprijeko i imaju karte na zatvor nalete slučajno tumarajući, pucaju sa tornjeva zatvora tako da privuku sve zombije u okolici prema zatvoru umjesto da su ih pobili kako su djelomično radili sa hladnim oružjem, pa kad ih napadnu riot policajci zombiji ostali zombiji čekaju kod otvorenih vrata da navale itd) no to su sve detalji, što mogu kad sam sitničav!
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 17/10/2012 : 09:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lorda

quote:

quote:

38 minuta dungeon crawla
0.5 minuta za novog lika

SPOILERS

Uh, pa ne bi se baš složio, svašta se dalo iščitati iz epizode; prošla je zima, grupa je vrlo čvrsta, vidjeli smo na početko kao su zajedno usklađeni prilikom "čišćenja" kuće što nije bio slučaj prije, Rick je pravi vođa kojem se nitko ne usuđuje proturječiti (bacanje pseće hrane), to je bilo nagovješteno na kraju 2. sezone, mali Carl odrasta, sad su mu već dali pištolj kojim ubija zombije, pa sukob Lori i Ricka (porođaj je blizu, više ne mogu izbjegavati temu čije je dijete), pa se razvija odnos Carol i Daryla itd.

Istina je da je 90% epizode bila koljačina (po meni čak i malo previše CGI-a)no to je i bila najveća zamjerka gledatelja od prije, da je previše statike i drame.

Inače meni to uopće nije smetalo, da je i ostao tempo od prijašnjih sezona bio bi zadovoljan, ne bih volio da se serija pretvori u isključivo pucačinu...

PS

Ako tjeram mak na konac opet je bilo par stvari koje me smetaju ( pored zatvora prolazi pruga, iako su prešli okrug uzduž i poprijeko i imaju karte na zatvor nalete slučajno tumarajući, pucaju sa tornjeva zatvora tako da privuku sve zombije u okolici prema zatvoru umjesto da su ih pobili kako su djelomično radili sa hladnim oružjem, pa kad ih napadnu riot policajci zombiji ostali zombiji čekaju kod otvorenih vrata da navale itd) no to su sve detalji, što mogu kad sam sitničav!

Diže mi se želudac na vezu između Carol-Daryla (zašt' u svakoj sezoni mora biti neka sapunjara?!?), on bi bio sjajan lik da mumlja poput Jave, da jednom rukom roka strijelama, a drugom kopa po nosu i zadovoljno gricka pronađene šmrklje... ;)

Zombači su čekali red - Rick i njegovi su oporbeni prosvjednici, a policajci su ti koji uvode red. Zombači su građanstvo, oni nastupaju na kraju, kad zataje snage reda...

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4497 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 17/10/2012 : 10:00:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Počelo je jako dobro! Zadnjih 15 minuta su obilato nafilali sa adrenalinom tako da sam se fino uvukao u radnju, za razliku od prošle sezone koja bješe obični pekmez.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 17/10/2012 : 11:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

38 minuta dungeon crawla
0.5 minuta za novog lika

u mojoj glavi ima

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 17/10/2012 : 11:16:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lorda

SPOILERS

PS

nije ni meni smetala drama ko drama u prošloj sezoni; više mi je smetalo što je bila loše napisana drama.

a za ovu epizodu - izgledalo mi je ko da gledam zombie mod Call of Dutyja; razumijem ja da je to raji iz nekog razloga zabavno - i meni je kad je interaktivno. Al gledat seriju o tome, ne hvala.

No, sudeći po isječcima iz druge epizode, možda se stvari promijene pa ćem se još ispatit s njom

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 17/10/2012 : 17:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Jel mi to stvarno diskutiramo o character development u seriji o zombijima ?
Ovo mislim doslovno.., jer su i zivi i mrtvi ustvari zombiji

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 17/10/2012 : 17:50:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

zbog nečega u seriji o zombijima toga ne bi trebalo bit?

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 17/10/2012 : 19:46:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Rikijeva karakterizacija se sasvim solidno razvija.

P.S.
Kakav je strip u odnosu na seriju?

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 18/10/2012 : 01:16:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Pa ima dosta character developmenta.
Ne treba baš u svakoj epizodi biti.

Idi gledati CSI ili nešto slično da vidiš što je character development.
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4669 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 18/10/2012 : 09:19:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Pa u narednoj sezoni dolaze u zatvor, tu je Lori u stripu okoncala. I ja se nadam da ce to biti slucaj i u seriji na kraju predstojece sezone.

kralju bre!
ma tako mi i treba kad otvaram temu, a ne planiram da gledam trecu sezonu

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 18/10/2012 : 17:40:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mr murdoc

zbog nečega u seriji o zombijima toga ne bi trebalo bit?

Kao prvo zbog fan baze koja ocekuje pristojnu koljacinu i zbog producenata koji zele zaratiti sto vecu kolicinu love i postici sto vecu gledanost .
Uzimajuci u obzir sve to charater development i nije tako los i osobno sam zadovoljan razvojem istoga.
Ono sto ti ocekujes mi mozda bilo vise kvalitativno, ali manje unosno.
Strip adaptacija zombie tematike..nije Shakespeare jebote

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 22/10/2012 : 10:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Druga epizoda mi je prolazna, ali zato treća obećava!

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4497 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 22/10/2012 : 10:17:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Treća? Gdje?

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 22/10/2012 : 10:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Treća? Gdje?

Najava treće... ;)

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 22/10/2012 : 10:22:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Cromwell

Treća? Gdje?

Najava treće... ;)

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 24/10/2012 : 10:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Isječak iz četvrte epizode:

Go to Top of Page
Page: of 27 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000