i dalje scenaristi ne paze na priglupe detalje dakle, lori je znala da je trudna barem pola godine, prolazili su kroz sela i gradove i mogli su stvoriti zalihe dječjih stvari, mlijeka, pelena i ostaloga, ok, valjda je mislila da će dojiti, ali misliti je drek znati, pa se u takvoj situaciji treba pripremiti, a ne da se dijete rodi, a oni nemaju ni kapi mlijeka pa moraju u potragu
druga stvar, iz sinoćnje epizode - ubijte me, ali ne vidim razloga zašto im michone nije ispričala za andreu i darylovog brata, nego ide s njima oslobodit ovo dvoje, riskirajući susret braće u borbi.. glupost
if you tolerate this, then your children will be next
Pa moguce je i da andrea nije govorila imena svoje grupe jer ona brije da ju napustili pa ko zna o cemu pricala s michone svo vrijeme
Kaj se tice daryla pa moguce je da nije porepoznala, sjecajmo se bila je ranjena i gubila krv sigurno nije pazila na svaki ziv detalja al ono hvatam se za slamku diskuje radi xD
mislim da su se imena spominjala, ali možda i nisu, nije presudno ono što michone sasvim sigurno zna, je da ovaj jednoruki idiot zna andreu od prije i da ima brata, a kada je ovaj zarobio maggie i kineza, ona je sve gledala i mogla je shvatiti da se znaju od prije i da se radi o istoj skupini možda ima razlog što im nije rekla, možda je nepovjerljiva i šutljiva, ali u ovom slučaju mi se čini kao scenaristička greška vidjet ćemo u slijedeći ponedjeljak
if you tolerate this, then your children will be next
A gle, to je malo nategnuto. Michone i Andrea su morale o nečemu pričati tih pola godine kad su bile zajedno. Ne vjerujem da Andrea ne bi pričala o svojoj grupi čak ni da ju šutljiva Michone ništa nije pitala.
Michone bi morala povezati stvari jer zna da Andrea zna Merlea od prije a vidjela je da Merle poznaje Glenna i Maggie.
Sad jedino da Michone ima neki svoj plan pa joj paše tako. Uglavnom slijedeća bi epizoda mogla biti "vesela", bit će tu svakakvih obračuna...
i dalje scenaristi ne paze na priglupe detalje dakle, lori je znala da je trudna barem pola godine
druga stvar, iz sinoćnje epizode - ubijte me, ali ne vidim razloga zašto im michone nije ispričala za andreu i darylovog brata, nego ide s njima oslobodit ovo dvoje, riskirajući susret braće u borbi.. glupost
Gle, za prvo ovo se može smisliti tisuću razloga; beba je rođena prerano, koji mjesec dva, a budući da su živjeli nomadski ključno im je nositi samo neophodno. Možda su mislili nabaviti to u zadnji čas. A meni prva razumna pretpostavka za majku jest da će dojiti dijete (efektivnije) bez nošenja rezervne formule. Nije li tako? Sigurno nije svojom namjerom namjeravala "otići"...
Michonine namjere pak razumijem najmanje od svih... Očito je odrasla na ulici, brinući se samo za sebe, bez povjerenja u bližnjega svoga. Možda je pobjegla iz popravnog doma, a većinu života provela šuteći. A možda je i jeftino scenarističko rješenje da se lakše stvori konflikt kakav nerijetko nalazimo u serijama.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Meni je poslije zadnje epizode bilo jasno zašto Michonne nije rekla Ricku i ostalima za Merlea i Andreu. Da im je rekla, možda bi pristupili drugačije, ovako su uradili upravo ono što je njoj i odgovaralo. Iznenadni napad i odvlačenje pažnje. Ionako ih je napustila čim su upali u gradić, otišla je za svojim poslom. To je moje neko viđenje.
Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.