Author |
Topic  |
brko17
Junior Member

Croatia
387 Posts
Member since 30/08/2011 |
Posted - 17/11/2013 : 17:17:43
|
Upravo procitao i trecu Darkwoodovu knjigu OM i mirne duse mogu reci da dizem ruke od serije. Strip obrise pod sa tim ispljuvkom od TV proizvoda(a i da ne kazem da ce uskoro debelo presisati samu seriju). |
 |
|
fler
Senior Member

Croatia
2061 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 26/11/2013 : 19:58:25
|
Nitko ne komentira zadnje 2 epizode :)
Uglavnom, bez spojlera: kvaliteta po običaju varira, no promjena mjesta radnje je vrlo dobrodošla i sviđa mi se pravac u kojemu se razvija situacija. Bit će tu svašta, jedva čekam iduću epizodu. |
Split your lungs with Blood and Thunder
|
 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 26/11/2013 : 21:54:06
|
Maknuli su se radnjom iz zatvora u pravom trenutku. Da sam morao gledati jos dvije epizode kako popravljaju ogradu i lijece zarazene ispizdio bih. U svakom slucaju, jos jedna epizoda pa pauza od 2 mjeseca. |
These pretzels are making me thirsty... |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts
Member since 10/04/2004 |
Posted - 27/11/2013 : 09:02:49
|
quote: Originally posted by dante
Maknuli su se radnjom iz zatvora u pravom trenutku. Da sam morao gledati jos dvije epizode kako popravljaju ogradu i lijece zarazene ispizdio bih. U svakom slucaju, jos jedna epizoda pa pauza od 2 mjeseca.
Isti sam.  |
Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke. |
 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Posted - 02/12/2013 : 20:01:50
|
I? Kakve su reakciju na posljednju epizodu prvog dijela sezone?  Ja sam zadovoljan, odlicna epizoda, prosla u trenu...iako sam tuzan zbog gubitka jednog od meni najdrazih likova, al jbg. |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Posted - 02/12/2013 : 20:08:20
|
Ja sam zadovoljan, odlicna epizoda, prosla u trenu...iako sam tuzan zbog gubitka jednog od meni najdrazih likova, al jbg.
Također. |
 |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4723 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 04/12/2013 : 07:42:15
|
Dobra zavrsnica, tko se treba bojati zombija dok ima zivih ljudi  Jebenica..sad nista do veljace  |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 04/12/2013 : 07:43:00
|
I? Kakve su reakciju na posljednju epizodu prvog dijela sezone?  Ja sam zadovoljan, odlicna epizoda, prosla u trenu...iako sam tuzan zbog gubitka jednog od meni najdrazih likova, al jbg.
Brian  |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
fler
Senior Member

Croatia
2061 Posts
Posted - 04/12/2013 : 10:49:16
|
Jbg, teško je sad komentirati bez spojlanja .. pa tko nije gledao (ili čitao) nek ne čita dalje :)
STRIP/SERIJA SPOJLER (?)
Epizoda je baš bila dobra - iako, ne znam jel *stvarno* valjalo ili tek u usporedbi s mlakim uobičajenim zbivanjima .. no nije ni bitno, podiglo mi je očekivanja za nastavak. Pretpostavljam da priča s Judith nije gotova (bio sam uvjeren da će se odigrati kao u stripu, samo će umjesto Lori nastradati Beth), a (što se paralele sa stripom tiče) ovaj pod-zaplet s poremećenom malom bi mogao biti ekvivalent onoj situaciji s blizancima, gdje je Carl riješio stvar; samo, Carl je u tom trenutku u stripu bio manje "odrastao" pa ovdje to ne bi imalo takvu težinu. Daljnja zbivanja: očekujem nekakvu verziju The Killers (pitanje je tko će dobiti koju ulogu, obzirom da ni Dale ni Andrea nisu raspoloživi:), Rosita je već najavljena pa vjerojatno dolaze i Abraham i Eugene (ili neka varijanta njih). I na kraju: kako je Brian eliminiran, već u 5. sezoni bi se mogli sresti s Neganom - e, TO bi bilo odlično :) |
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10534 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 04/12/2013 : 12:28:37
|
quote: Originally posted by fler
Jbg, teško je sad komentirati bez spojlanja .. pa tko nije gledao (ili čitao) nek ne čita dalje :)
STRIP/SERIJA SPOJLER (?)
Epizoda je baš bila dobra - iako, ne znam jel *stvarno* valjalo ili tek u usporedbi s mlakim uobičajenim zbivanjima .. no nije ni bitno, podiglo mi je očekivanja za nastavak. Pretpostavljam da priča s Judith nije gotova (bio sam uvjeren da će se odigrati kao u stripu, samo će umjesto Lori nastradati Beth), a (što se paralele sa stripom tiče) ovaj pod-zaplet s poremećenom malom bi mogao biti ekvivalent onoj situaciji s blizancima, gdje je Carl riješio stvar; samo, Carl je u tom trenutku u stripu bio manje "odrastao" pa ovdje to ne bi imalo takvu težinu. Daljnja zbivanja: očekujem nekakvu verziju The Killers (pitanje je tko će dobiti koju ulogu, obzirom da ni Dale ni Andrea nisu raspoloživi:), Rosita je već najavljena pa vjerojatno dolaze i Abraham i Eugene (ili neka varijanta njih). I na kraju: kako je Brian eliminiran, već u 5. sezoni bi se mogli sresti s Neganom - e, TO bi bilo odlično :)
Baš me zanimalo kako će izvest onaj dio sa Judith i Lori budući da Lori više nema, i oće li uopće Judith doživit sudbinu iz stripa. Ako san dobro vidija, čini mi se da je na kraju Tyreese nosija bebu u rukama? Šta se curica tiče i meni je ista stvar pala na pamet. Vrlo lako bi se moglo dogodit da preuzmu ulogu blizanaca iz stripa. Štakori na ogradi i ona secirana i razapeta životinja iz zadnje epizode bi vrlo lako moglo bit djelo one starije curica. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
fler
Senior Member

Croatia
2061 Posts
Posted - 04/12/2013 : 13:41:41
|
quote:
Baš me zanimalo kako će izvest onaj dio sa Judith i Lori budući da Lori više nema, i oće li uopće Judith doživit sudbinu iz stripa. Ako san dobro vidija, čini mi se da je na kraju Tyreese nosija bebu u rukama? Šta se curica tiče i meni je ista stvar pala na pamet. Vrlo lako bi se moglo dogodit da preuzmu ulogu blizanaca iz stripa. Štakori na ogradi i ona secirana i razapeta životinja iz zadnje epizode bi vrlo lako moglo bit djelo one starije curica.
Ne znam, nisam siguran za Tyresea a nemam vremena sad opet gledati, ali pretpostavljam da priča nije gotova jer smo vidjeli samo nosiljku. Što se curice tiče, jasno je da s njom nešto nije u redu; to što spominješ je napravila, a vjerojatno i ubila i zapalila ono dvoje - Carol je znala (scena u jednoj od prošlih epizoda, gdje gleda mrlje od krvi na zidu, koje su jako nisko) i preuzela krivicu, tako da ni to nije gotovo i vjerojatno će se vratiti u grupu. |
|
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Posted - 04/12/2013 : 15:12:12
|
Zanimljiva ideja. Ali bi li Carol stvarno ostavila psihopata s grupom, bez da itko drugi zna? Iako je mala zasad pomagala, psihopati se vrlo lako okrenu. |
Edited by - Windwalker on 04/12/2013 15:13:02 |
 |
|
fler
Senior Member

Croatia
2061 Posts
Posted - 04/12/2013 : 16:21:59
|
Pod uvjetom da je stvarno tako (možda sam u krivu, ali sam stekao takav dojam i mogao bih se kladiti da je): da je Carol nekome rekla, njeno priznanje ne bi imalo smisla :) Vjerojatno je to napravila misleći da će malu spasiti od kazne (kakve god, jer je očito da Rick i Tyrese ne bi pustili da prođe tek tako) i da je to samo nekakva faza uslijed traume zbog staroga. Možda bi drugačije postupila da je znala za zeca iz zadnje epizode i povezala to sa štakorima na ogradi? E, i Tyrese (tj. scenaristi) je natuknuo da se radi o istoj osobi. |
|
Edited by - fler on 04/12/2013 16:22:29 |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

22346 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29625 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
MarkoDj
Average Member

.jpg)
Croatia
607 Posts
Member since 01/03/2012 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 01/04/2014 : 09:53:40
|
U ovoj epizodi baš i nije bilo zombija, više ljudskih predatora... Odmah mi se krv uzburkala nakon onog sukoba; takvi brzi, sugestivni momenti odmah me prikuju za ekran.
I cliffhanger je dobar, širi pozitivu i optimizam za drugu sezonu, no nisam baš siguran da je ovo pravo vrijeme da Rick bude optimist! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Posted - 01/04/2014 : 21:40:22
|
Iako je i u ovoj bilo puno mlataranja u prazno, gledajuci u cjelini, bolja sezona od trece, barem meni. |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
|
Topic  |
|