E da, mnogi se žale da im previše priče a premalo akcije... No bojim se da ćete morati potražiti neku drugu seriju, ne mogu gledati u čarobnu kuglu ali mislim da producenti neće mijenjati smijer koji su krenuli... Barem tako u intervjuima govore,e sad ako im počne padati gledanost zbog toga možda malo prilagode tempo epizoda...
Kao što već rekoh to je serija o preživljavanju skupine ljudi nakon katastrofe, zombiji su tu sporedni...
Inače volim gledati zombi filmove, pogledao sam ih hrpu i po meni ova serija jest osvježenje, tj 99% zombi apokalipsa filmova su čista koljačina od početka do kraja pa eto ova serija malo po tome iskače od standarda...
Kažu upućeni da su to neke američke fore, da se sada općenito prestaju prikazivati serije i nastavljaju nakon siječnja... tj. u idućoj godini.
Inače ova zadnja je bila vrlo dobra, jedino što mi kraj nažalost nije bio toliko šokantan jer sam nažalost vidio spoiler prije na nekom od foruma, ah ta prokleta znatiželja
Krenuo dalje Waking dead, i odmah cameo u novoj epizodi (uz dužno poštovanje prema dotičnoj, uz malu dozu crnog humora):
Zar nije ovo prva epizoda?
Gruja, mpavine, pa zar vam to ja moram govoriti, pa to je samo fora u stilu Walking dead... Da sam napisao prva epizoda druge sezone, onda se godine ne bi poklapale, jelda?
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."