Ljudi ok. Tema je zaključana i ajmo bit pametni ( bar pokušati ) čut obrazloženje. Tex je otvorija topic jer je to na forumu jedan od dva načina komunikacije. PM nije htio jer hoće javno obrazloženje a već vidim da će i ovo pod ključ.
Otvorio je temu s "koji je tebi kurac nadobudni glupane".Dobar temelj za raspravu
Sto ne citiras i pocetak Markosovog obracanja svima nama? Evo,ja cu umesto tebe. Upravo pocinje sa "Dobro,koji je vama kurac?" Nastavlja se sa "Pun mi vas je kurac vise." A onda samo meni(jer je Carson side kick) sa "Odjebi".
Uporedi te izraze sa mojima i videces da su identicni.
Ljudi ok. Tema je zaključana i ajmo bit pametni ( bar pokušati ) čut obrazloženje. Tex je otvorija topic jer je to na forumu jedan od dva načina komunikacije. PM nije htio jer hoće javno obrazloženje a već vidim da će i ovo pod ključ.
Otvorio je temu s "koji je tebi kurac nadobudni glupane".Dobar temelj za raspravu
Pa logično. I ja bi da sam tako optužen. Bezrazložno. Marku svaka čast na pokušaju pojašnjenja cijena i tako to no to nije dovoljno. Kolektivna krivnja nikad nije dobar izlaz. I mene je Ratko uvridija puno puta. To što ponekad uvrede kamuflira citatom iz filmova meni ništa ne znači. Ja sam samo mislija bez spama.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Ma cak da je i 100 put u pravu ovakvo obracanje i to jos administratoru tesko da moze proc povoljno po njega.
jebga ne reagiramo svi isto.meni je prošli topic o libellusu dopizdilo i komentirat.stalno jedno te isto drkeljanje. uostalom može se i pogledat šta san tamo napisa. ali mislin da nije u redu da sad Tex najebe zbog toga šta je isprovociran lažnim optužbama.
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
ako je čovik lažno optužen naravno da nije ni čudno da će ovako reagirat.
Valjda se ocekivalo da precutim Al' ne mogu,jace je od mene
A i glupo bi bilo da precutim jer time nanosim stetu i ljudima iz Libellusa,i njihovim odnosima sa Slobom. A zasto? Samo zato sto ih seribad patoloski mrzi,njih kao osobe,Libellus manje-vise kao njihovu izdavacku kucu,a za cene verujem da ga boli uvo jer ima on para od aukcija
ovo nije poziv na raspravu nego na izbacivanje sa stilom :-)) i sad se čeka reakcija, kokice se konzumiraju
inače, zbilja ste pretjerali, ja bi onaj topik zaključa i izbrisa nakon prve, druge stranice i tu je markos pogriješio, trebao je ključ odmah i zaustavit ta besmislena optuživanja
if you tolerate this, then your children will be next
ovo nije poziv na raspravu nego na izbacivanje sa stilom :-)) i sad se čeka reakcija, kokice se konzumiraju
inače, zbilja ste pretjerali, ja bi onaj topik zaključa i izbrisa nakon prve, druge stranice i tu je markos pogriješio, trebao je ključ odmah i zaustavit ta besmislena optuživanja
ili odma ili nikad
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Problem je u tome sto je uopste dozvolio da ga isprovociraju. Nije trebao da ulazi u raspravu sa dveribadom i to je to. Kao prvo, vecinu ljudi apsolutno zabole ona stvar za to na koji nacin se pojedinci snabdevaju Libellusom, kao drugo, dveribadovo pisanije nije u sebi sadrzalo nikakav dokaz bilo cega "zakulisnog", cista provokacija na koju je Tex naseo. Marko je to pokusao da presece (a verovatno je trebao da reaguje jos pre pet dana), planule su teske reci i ni iz cega je doslo do guzve.
Sto ne citiras i pocetak Markosovog obracanja svima nama? Evo,ja cu umesto tebe. Upravo pocinje sa "Dobro,koji je vama kurac?" Nastavlja se sa "Pun mi vas je kurac vise." A onda samo meni(jer je Carson side kick) sa "Odjebi".
Uporedi te izraze sa mojima i videces da su identicni.
sori texe, ali nije isto marko tebe nije izvrijeđao, nego je malo burnije reagirao ti si ovdje pretjerao i još si složio konstrukciju s istim 'argumentima' kao i ratko
Eto,konacno neko neko da primeti da imam stil Hvala prijatelju
Za ostatak reakcija cu verovatno da zakasnim jer jos malo moram da idem da uspavkam dete
Originally posted by ken2 inače, zbilja ste pretjerali, ja bi onaj topik zaključa i izbrisa nakon prve, druge stranice i tu je markos pogriješio, trebao je ključ odmah i zaustavit ta besmislena optuživanja
Da! Samo je pitanje da li svesno ili nesvesno. Topic je bio tempirana bomba i cekao se samo neko (dveribad) da je aktivira.
Znao sam ja da imas ti slifa za moderatora. Zato sam i tipovao na tebe.
sori texe, ali nije isto marko tebe nije izvrijeđao, nego je malo burnije reagirao ti si ovdje pretjerao i još si složio konstrukciju s istim 'argumentima' kao i ratko
kene2, nemoj majke ti o istim argumentima. prica o psu i pisanju je nesto najogavnije sto sam ikad vidio da je netko napisao, ukljucivo i sve moje reakcije na provokacije. nista tako podlo nitko nije nikad. i ostalo je bez reakcije... tu se slazemo.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
kao drugo, dveribadovo pisanije nije u sebi sadrzalo nikakav dokaz bilo cega "zakulisnog", cista provokacija na koju je Tex naseo.
Procitaj sve postove pazljivo,pa ces da vidis da me je optuzio da prodajom dolazim i do svojih primeraka. A ja na lazi ne mogu da ne odgovorim,pa kako bilo Krecite vise s tom Geom i pocni da koristis smajlice
nisam ja curunire mislio na vrijeđanja, nego na konstrukcije koje su tu padale, a usporedio sam, ili sam barem htio, dveribadovu optužbu da tex dila libellusove stripove, s njegovom da su marko i ratko u sprezi u smislu uništavanja konkurencije
nisam ja curunire mislio na vrijeđanja, nego na konstrukcije koje su tu padale, a usporedio sam, ili sam barem htio, dveribadovu optužbu da tex dila libellusove stripove, s njegovom da su marko i ratko u sprezi u smislu uništavanja konkurencije
I ja samo opet dodajem da sam spreman da snosim iste konsekvence kao seribad Kriv sam koliko i on,identicna kazna bi bila primerena