forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MAFEST TOUR : Banja Luka 13.03.2010
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2511 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 12/03/2010 : 19:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Ponki, kad i gdje je okupljanje? Pokušaću da uskladim obaveze i da dođem...

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 12/03/2010 : 22:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Lep provod svima sutra u Banja Luci! Stavite fotke cim se razboravite.

I tako, neki ce se provode (piju, jedu...), a neki ima da ustaju u 7 (i to u subotu ) da idu na seminar.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 12/03/2010 : 22:55:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
Gorane,od mene ništa.Znam da će većini bit žao,naročito Renatu,ali ne mogu nikako.Sutra moram do Petrinje na nekakav humanitarni koncert,nešto protiv nasilja,u spomen na onog klinca što su ga pretukli u Zagrebu(Luka Ric).Vozim muzičare na koncert(Psihomodo i Adastra) i stvarno ne mogu.Inače,tko se dvoumi,od Zagreba je Banja Luka nekakvih 2 sata vožnje i grad je iznenađujuće sređen i uredan.Jedino se pazite policijske patrole kroz Laktaše.Tamo su uvijek,a ako se sjećam,ograničenje je 60,ravno,dvije trake...daš malo gasa i cap!..20 ojrića sve riješava!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/03/2010 : 23:25:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Sutra si u Petrinji?
E jbga... moji su od tamo, Petrinja je zakon, ali ovaj vikend nisam tam

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 12/03/2010 : 23:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

Inače,tko se dvoumi,od Zagreba je Banja Luka nekakvih 2 sata vožnje i grad je iznenađujuće sređen i uredan.Jedino se pazite policijske patrole kroz Laktaše.Tamo su uvijek,a ako se sjećam,ograničenje je 60,ravno,dvije trake...daš malo gasa i cap!..20 ojrića sve riješava!

U ime svih banjalučana i bosanaca i hercegovaca, hvala što ne dolaziš.
Tako nećeš morati trpiti naše policajce i gledati srušene kuće i tvornice usput, a nama će biti lakše na duši što još jednom šovinističkom govnetu ne moramo pružati gostoprimstvo po kojem smo poznati.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 12/03/2010 : 23:51:58  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

quote:

Inače,tko se dvoumi,od Zagreba je Banja Luka nekakvih 2 sata vožnje i grad je iznenađujuće sređen i uredan.Jedino se pazite policijske patrole kroz Laktaše.Tamo su uvijek,a ako se sjećam,ograničenje je 60,ravno,dvije trake...daš malo gasa i cap!..20 ojrića sve riješava!

Tako nećeš morati trpiti naše policajce i gledati srušene kuće i tvornice usput, a nama će biti lakše na duši što još jednom šovinističkom govnetu ne moramo pružati gostoprimstvo po kojem smo poznati.

Emire,stvarno ne shvaćam što sam krivo napisao.Niti sam želio ispast bahat,ako si tako protumačio tekst,niti sam želio ikoga omalovažavat.Dva puta me je policija zaustavilai mislio sam samo napomenut,u dobroj namjeri,da ljudi koji putuju,malo pripaze i ne plate kaznu.Uz sve to,iz kojeg konteksta sam ja za tebe "šovinističko govno"?Recimo da ću pokušat bit uljudan,molim te-zbog čega si ti ovdje zaključio da sam ja "šovinističko govno"?Jel imaš nešto osobno protiv mene,pa si ovo iskoristio,kako bi mi to ovako hrabro priopćio?Šta bi,ne kužim?????
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/03/2010 : 23:55:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
ljudi smo...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 13/03/2010 : 00:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

ljudi smo...

Valjda jesmo,no iznenadi me čovjek.Aludirao sam na blizinu Banja Luke u odnosu na Zagreb,pa tko može,a dvoumi se,savjet je neka ode,ali naka pazi na brzinu.Obično tko često putuje,primjeti di se obično stacionira policija i kaže to ostalim vozačima.Stvarno ne shvaćam ovakvu reakciju od čovjeka??Šovinističko govno zbog ovog-nevjerojatno!??
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 13/03/2010 : 00:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne znam odakle ti takav prostakluk i ko te tome naučio, tako napadati čovjeka na pravdi Boga, ja to još nisam vidio. I ne možeš pričati u ime svih Bosanaca i Hercegovaca. Dveribad je pravi gospodin i bez obzira na sve ono što mu inputiraju, čovjek radi pošteno svoj posao, ali ovo sa šovinistočkim govnetom je van svake norme komunikacije.
Da ne misliš da imam nešto protiv tebe, nemam ništa , ali nisam mogao ovo prećutati.

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 13/03/2010 : 00:14:37  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by dveribad

Stvarno mi nije jasno zašto si ovako reagirao,ja sam iz Slavonije i recimo da dva puta godišnje idem do Makarske.(preko Bosne,naravno)
Jednom na Mafest drugi put na ljetovanje.
I moram ti priznati da do Makarske bez pretjerivanja naletim na bar 10policijskih kontrola.(barem)
Neke me zaustave,neke ne,nekad brzo vozio,nekad ne.
Al uvijek sam to rješio s 10tak 15€.
Tako da ne vidim s čime vas je on to uvrijedio.
Osim ako držiš da kod vas policajci ne primaju mito!

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 13/03/2010 : 00:20:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 13/03/2010 : 00:28:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by all_ba

quote:

quote:

Ne znam odakle ti takav prostakluk i ko te tome naučio, tako napadati čovjeka na pravdi Boga, ja to još nisam vidio. I ne možeš pričati u ime svih Bosanaca i Hercegovaca. Dveribad je pravi gospodin i bez obzira na sve ono što mu inputiraju, čovjek radi pošteno svoj posao, ali ovo sa šovinistočkim govnetom je van svake norme komunikacije.
Da ne misliš da imam nešto protiv tebe, nemam ništa , ali nisam mogao ovo prećutati.

Ne znam,valjda će Emir objasnit.Ako je ovo zaključio zbog policije,napisao sam vlastito iskustvo.Isto se događa i u svim okolnim državama,barem nekoliko puta godišnje.Zadnji puta pri ulasku u Zagreb.Jedino ne shvaćam čemu takva srdžba i prezir,čak napisano sa mržnjom.Nevjerojatno.Jedino,pretpostavljam da mi Emir zamjera mišljenje o Libellus-u i moje stavove,pa iz tog iskaljuje ovakav bjes.Ustvari i ne poznajem čovjeka,samo iz viđenja.Emire,žao mi je što ću te razočarat,zadnje što bi bio u životu je -šovinista(po bilo kojem kriteriju).Napisat ovakvu uvredu na forumu i odmah se odlogirat-stvarno hrabro i hvalevrijedno.Ustvari,puno više sam iznenađen.Stvarno nevjerojatna reakcija.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 13/03/2010 : 00:29:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

..ovako profesore-
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 13/03/2010 : 00:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

..ovako profesore-

A boli kad te optuzuju?!

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 13/03/2010 : 00:42:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

..ovako profesore-

A boli kad te optuzuju?!

Ma ne,samo sam iznenađen ovakvom reakcijom.Stalno me optužuju za nešto,pa sam naviko.Čekam pravu tužbu,valjda će je sročit netko stručan!?Ustvari,simpatiziram optužbe,naročito ako su adekvatno sastavljene i imaju egzaktne podatke.Obožavam sučeljavanja,naročito ako druga strana raspolaže dokazima i činjenicama koje potkrepljuju svjedoci-pravi "merak" za diskusiju!
Ovo je nešto drugo,više neracionalna mržnja.Iznenađujuće nerazumljiva reakcija,no,vjerujem da će se Emir ohrabrit i objasnit na što je aludirao?Prepustit ćemo to njemu.Valjda će objasnit?
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 13/03/2010 : 00:49:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Obožavam sučeljavanja,naročito ako druga strana raspolaže dokazima i činjenicama koje potkrepljuju svjedoci-pravi "merak" za diskusiju!

Necu Ponkiju da upropastim topic ( Ponki izvini, dacu ti bod u Jelen ligi kad dodjes u Nis ), ali samo jos ovo da prokomentarisem. Vidis ovo je jedan zdrav stav, pa si toga trebao i da se pridrzavas po pitanju Texa a i drugih, a ne pises neke nebuloze.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 13/03/2010 : 00:56:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da se ne izgubi smisao topica,lep provod svima i od mene.
Cekamo fotke.
Renkyja ne slikajte,nervira me Coca Cola na slikama a on je uvek ima ispred sebe
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 13/03/2010 : 01:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Obožavam sučeljavanja,naročito ako druga strana raspolaže dokazima i činjenicama koje potkrepljuju svjedoci-pravi "merak" za diskusiju!

Necu Ponkiju da upropastim topic ( Ponki izvini, dacu ti bod u Jelen ligi kad dodjes u Nis ), ali samo jos ovo da prokomentarisem. Vidis ovo je jedan zdrav stav, pa si toga trebao i da se pridrzavas po pitanju Texa a i drugih, a ne pises neke nebuloze.

Neće Goran zamjerit.A ti Kite(nad kitama),da probaš ovako rezonirat.Kad te netko priprost konstantno vrijeđa,a ti ne želiš sa takvim ić na isti nivo,napraviš provokaciju.Priprosti nasjedne i popuši foru.Još se i usere.Egzaktan primjer kako sirovu samodopadnost "plasiraš na patos".Tebi je to što je,meni nije,ali ga nisam htio vrijeđat na isti način,njegovim riječnikom.Daš mu mrkvu,ovaj zagrize ili barem onjuši,ali tko bi se nadao da je umočena u papar?Pretjerano?Je,ali je tražio.Reakcija,apsolutno primjerena takvom čovjeku,što potvrđuje otvaranje topica i ponovno vrijeđanje.Poanta-ne zamjerit-prihvatit čovjeka kakav je(bez obzira na posljedice).Nekome je to čojstvo,nekome je glupost.Meni je glupost,kao i ovo što je Emir napisao.Takva mržnja ima dublji povod,opravdan ili ne,svakako ne opravdava ovakvu ili onakvu reakciju.Svakako,iz mojeg kuta gledano,iznenađujuće nepotrebno.Problem seže daleko u dubinu same intime pojedinca,ali to je njegov problem koji zdrav, razuman i odrastao čovjek riješava sam sa sobom ili uz pomoć okoline,odnosno struke.
Razliku u mišljenju ne opravdava nisko i primitivno etiketiranje,pa makar ga pokušavali opravdat određenim kompleksima ili iscrpljivati vlastitu tolerantnost do granica nemogućeg.

..."čim ga vidiš,znaš koje"!..(moro sam ovako završit,lakše mi je!)
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 13/03/2010 : 01:55:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Cekamo fotke.
Renkyja ne slikajte,nervira me Coca Cola na slikama a on je uvek ima ispred sebe

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 13/03/2010 : 02:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Cekamo fotke.

Šta ti radiš budan u ova doba, triba se ujutro rano dignit.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 13/03/2010 : 02:52:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Spavanje je za slabiće!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 13/03/2010 : 07:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tornadomaster

Ponki, kad i gdje je okupljanje? Pokušaću da uskladim obaveze i da dođem...

Rostiljnica Obelix za pocetak a poslije cemo negdje u centar...imas broj pa se javi...

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 13/03/2010 : 07:39:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djukak

S obzirom da radim sutra, pitanje je da li ću uspeti stići, a voleo bih... :)

druzenje je cijeli dan do kasnih jutarnjih sati za najhrabrije i najizdrzivije pa vidi da dodjes...imas broj pa se javi...

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 13/03/2010 : 07:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gorane,od mene ništa.Znam da će većini bit žao,naročito Renatu,ali ne mogu nikako.Sutra moram do Petrinje na nekakav humanitarni koncert,nešto protiv nasilja,u spomen na onog klinca što su ga pretukli u Zagrebu(Luka Ric).Vozim muzičare na koncert(Psihomodo i Adastra) i stvarno ne mogu.Inače,tko se dvoumi,od Zagreba je Banja Luka nekakvih 2 sata vožnje i grad je iznenađujuće sređen i uredan.Jedino se pazite policijske patrole kroz Laktaše.Tamo su uvijek,a ako se sjećam,ograničenje je 60,ravno,dvije trake...daš malo gasa i cap!..20 ojrića sve riješava!

zao mi je sto ne dolazis...

ovo podebljano je tacno...znaju biti dvije patrole na putu Gradiska-Banja Luka pa preporucujem dcarapu2 da malo pripazi posto samo on i Kruger dolaze autom sa te strane(Kruger ionako ne prelazi 50 )
ali to rijesava i 10evra(ako nemate sitno znajte da i kusur vracaju )

Edited by - ponki on 13/03/2010 07:57:32
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 13/03/2010 : 07:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:

I tako, neki ce se provode (piju, jedu...), a neki ima da ustaju u 7 (i to u subotu ) da idu na seminar.

hvala i tebi i Texu na zeljama za dobrim provodom...nadam se da ce takav i biti
a tebi jos i zbog podebljanog...
k'o da ti tamo ides nesto da naucis,da ganjas zene ili da pijes...nit' bez Texa mozes da pijes ,nit' ti godine i tvoje fizicko stanje dozvoljavaju da juris zene ,a ucenje i padeze necu ni da spominjem

Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000