forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Oscar 2009 - Izvlačenje nagrada
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 06/03/2010 : 14:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

cestitke svima!!!!

EDIT:

skapirao, ja sam usrecio deangelisa
e, pa, cestitke i tebi licno ovako

drago mi je da je deangelis, a ne ferri ili donatelli

Prijatelju!!

Hvala ti jer sam tvojom pronicljivošću dobio NOĆ BEZ KRAJA.
Međutim, ne samo da ga imam od prije, već mi to i IGUANA jedan od najboljih stripova.
Ako ga ti nemaš, javi mi se na e-mail, pa ću ti ga pokloniti.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 31/03/2010 : 18:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Mentorov apdejt:

Nagrade za Hrvate napokon spakirane, idu sutra na posstu.

Nagrade za članove iz Srbije takodjer spakirane, idu ovih dana Markosu koji che ih prebaciti do Slobe u Darkwood odakle se snalazite sami. :P

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

C Celtic
Average Member

Serbia
893 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 31/03/2010 : 23:25:21  Show Profile Show Extended Profile  Send C Celtic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

Mentorov apdejt:

Nagrade za Hrvate napokon spakirane, idu sutra na posstu.

Nagrade za članove iz Srbije takodjer spakirane, idu ovih dana Markosu koji che ih prebaciti do Slobe u Darkwood odakle se snalazite sami. :P

mcn

Da li si dobio moj spisak želja , pošto nisam siguran da mi emailovi dobro odlaze?

What a long strange trip it's been
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 31/03/2010 : 23:29:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Da li si dobio moj spisak želja , pošto nisam siguran da mi emailovi dobro odlaze?

Valjda jesam. :P

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

C Celtic
Average Member

Serbia
893 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 01/04/2010 : 07:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Send C Celtic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

>Da li si dobio moj spisak želja , pošto nisam siguran da mi emailovi dobro odlaze?

Valjda jesam. :P

mcn

Ako nije stigao , evo još jednom : Q strip 1,2,3,21,22,23 i Crni Popaj , ovo se uklapa u predviđeni iznos . Unapred hvala i pozdrav

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 01/04/2010 : 09:47:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Ako nije stigao , evo još jednom : Q strip 1,2,3,21,22,23 i Crni Popaj ,

To se sjecham da sam juccer pakirao, dakle stiglo je. Jedino nikako da spojim nickove s pravim imenima (nit' se trudim). :P

mcn

Go to Top of Page

C Celtic
Average Member

Serbia
893 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 07/04/2010 : 21:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Send C Celtic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

>Ako nije stigao , evo još jednom : Q strip 1,2,3,21,22,23 i Crni Popaj ,

To se sjecham da sam juccer pakirao, dakle stiglo je. Jedino nikako da spojim nickove s pravim imenima (nit' se trudim). :P

mcn

Kada možemo da očekujemo pakete u Darkvudu ?

Go to Top of Page

C Celtic
Average Member

Serbia
893 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 04/06/2010 : 20:38:22  Show Profile Show Extended Profile  Send C Celtic a Private Message  Reply with Quote
Juče sam se najzad , dočepao moje nagrade sa izbora za Oskar 2009. Moram reći: Hvala Darku Macanu na stripovima , hvala Markosu što je organizovao nagradnu igru za glasače , hvala Slobi i Vladi iz Darkwooda što su mi poslali i doneli stripove u Novi Sad.
Živeli!

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 04/06/2010 : 21:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Juče sam se najzad , dočepao moje nagrade sa izbora za Oskar 2009. Moram reći: Hvala Darku Macanu na stripovima , hvala Markosu što je organizovao nagradnu igru za glasače , hvala Slobi i Vladi iz Darkwooda što su mi poslali i doneli stripove u Novi Sad.
Živeli!

What a long strange trip it's been!

mcn

Go to Top of Page

C Celtic
Average Member

Serbia
893 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 05/06/2010 : 12:54:51  Show Profile Show Extended Profile  Send C Celtic a Private Message  Reply with Quote
Inače Q strip je sjajna revija , nadam se da će se jednog dana pojaviti u Srbiji na trafikama , računaj(te) na jednog sigurnog čitaoca

Go to Top of Page

C Celtic
Average Member

Serbia
893 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 05/06/2010 : 13:05:13  Show Profile Show Extended Profile  Send C Celtic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

What a long strange trip it's been!

mcn

Grateful Dead

http://www.dead.net/

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic