Jos uvek nisam nabavio peticu, nije je bilo od mog poslednjegh odlaska u Bg, ali se nadam da je sad vec uveliko ima kod Slobe. Steta jer su D&D napustili forum, ali svakako bih da potvrdim ovo sto Carson kaze: Libellus je zakon! Jedva cekam da dograbim tu peticu PIBD.
Imam ja jedan visak, poslao mi Sloba greskom. Ako hoces da ti ga cuvam, a ti plati Slobi.
Jos uvek nisam nabavio peticu, nije je bilo od mog poslednjegh odlaska u Bg, ali se nadam da je sad vec uveliko ima kod Slobe. Steta jer su D&D napustili forum, ali svakako bih da potvrdim ovo sto Carson kaze: Libellus je zakon! Jedva cekam da dograbim tu peticu PIBD.
Imam ja jedan visak, poslao mi Sloba greskom. Ako hoces da ti ga cuvam, a ti plati Slobi.
Odlicno! Cuvaj mi, a ja cu da regulisem sa Slobom. Moguce da cu uskoro za Nis do auto servisa, moguce vec sad u petak, pa bi mogli da se vidimo i da mi to urucis...jelda, nestrpljiv sam!
Priče iz baze Drugdje - 7. knjiga Tvrdi uvez, Bonelli format, 160 stranica. Cijena 90,00 kn. Posebna cijena 80,00 kn. Posebna cijena vrijedi do 8.1.2012. Cijena za Interliber 70,00 kn.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
hmm, svuda pise "Posebna cijena vrijedi do 8.12.2012"....
I da je to "do 8.12.2011" cudno je, jer obicno ta posebna cijena vazi 2 mjeseca, a ovo sigurno nije izaslo 8.10.2011, kao ni ostali stripovi iz te runde...
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
hmm, svuda pise "Posebna cijena vrijedi do 8.12.2012"....
I da je to "do 8.12.2011" cudno je, jer obicno ta posebna cijena vazi 2 mjeseca, a ovo sigurno nije izaslo 8.10.2011, kao ni ostali stripovi iz te runde...
Ispravljeno je.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins