hua
Average Member

Serbia
768 Posts
Member since 04/01/2003 |
Posted - 29/03/2010 : 11:59:01
|
quote: Originally posted by Markos
A dobro, u cemu je problem ovdje? Prikazao ti je sve kineske sekte, tj. sve što si tražio. Ne vidim zasto bi te zanimale samo one koju su prodane. Ali i to mozes lako dobiti, pa sortiras sve po broju ponuda i voila.
Kad postavljam stripove za prodaju hocu da vidim za koliko su ti isti naslovi prodani da bih smislio cenu ili kad osvajam da bih znao koliko "smem" da ponudim da ne ispadnem "smesan" :D. Neprodani stripovi ne govore mi mnogo o vrednosti stripa i prave guzvu jer NEPRODANI SE PONAVLJAJU BEZBROJ PUTA u rezultatu pretrage, a prodani su tu SAMO PO JEDNOM. Bio je ovo samo predlog, moze se i bez toga :D Mogu i tako da sortiram kao sto si rekao, ali ovako mi se ucinilo elegantnije.
Ovo ce nekome da zvuci neozbiljno mozda, ali da napisem: Kod aktivnih aukcija, imao bih uvid sta je bidovano, pa tako skratio sebi vreme za trazenjem kvalitetnih po celoj bazi aktivnih aukcija, jer racunam da ostali znaju da biraju. Isto tako mogao bih da vidim sta je moj prijatelj ili brat uspeo da proda ako me to zanima...
Samo sam predlozio. Nisam nikad pravio web stranice, ti si profesionalac, bolje znas da li je suvisno i da li je komplikovano
:) Pozdrav! |
 |
|