forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Crna tacka na LMS izdanjima ?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 11/03/2010 : 11:58:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
Dakle...zelja mi je da saznam koji je zadnji broj u LMS-u sa onom velikom crnom tackom na hrbatu(boku) stripa...

Kod mene licno je sledeca situacija:brojevi :
265-ima veliku crnu tacku i svi pre njega imaju...
266 -nemam u kolekciji ova dva broja...ko ima nek se izjasni.
267 -
268-nema tacku
269-nema tacku
279-nema tacku
271- ima veliku crnu tacku???
272-nema tacku...i svi ostali nemaju...

DAkle kod mene licno je poslednji sa crnom tackom broj 271...s'tim sto unazad par brojeva je nisu imali...
Mislim da je tu dolazilo do razlika i zato mi treba vasa pomoc da ovo razresimo...

Sto se tice Zlatne serije i one zvezde na hrbatu...kod mene je poslednji broj sa zvezdom ZS 633...dalje idu male crne tacke...takodje me interesuje kako je kod vas koji imate ove brojeve u kolekciji...

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 11/03/2010 : 15:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
ZAISTA ZANIMLJIVA TEMA, NEMA ŠTA!!!
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 11/03/2010 : 15:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Lepa je bila ta tacka. Jos lepse kad je bio broj u onom krugicu.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 11/03/2010 : 17:47:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

profo, znam da je slučajno i da jednostavno zaboraviš isključiti, ali ajde kad pišeš prisjeti se isključiti caps lock. ovako zgleda kao da se dereš, a to ti nije namjera

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 11/03/2010 : 22:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sdragan@

Dakle...zelja mi je da saznam koji je zadnji broj u LMS-u sa onom velikom crnom tackom na hrbatu(boku) stripa...

267 -
268-nema tacku
269-nema tacku
279-nema tacku

DAkle kod mene licno je poslednji sa crnom tackom broj 271...s'tim sto unazad par brojeva je nisu imali...
Mislim da je tu dolazilo do razlika i zato mi treba vasa pomoc da ovo razresimo...

266 ima
267 nema
271 ima

266 i 267 imaju cifru napisanu crvenom bojom umjesto crnom....jedini
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 12/03/2010 : 23:40:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

Bas se uznemirim kada procitam ovakvu kritiku od "velicine" kakva si ti...Pa ti si rekorder u postavljanju idiotskih topica...ne mogu se setiti svih budalastina koje su tebi prolazile kroz glavu...ako ti je tema glupa...koj moj se javljas onda i ucestvujes u njoj???

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 12/03/2010 : 23:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

quote:
Originally posted by sdragan@

267 -
268-nema tacku
269-nema tacku
279-nema tacku

266 ima
267 nema
271 ima

266 i 267 imaju cifru napisanu crvenom bojom umjesto crnom....jedini

Hvala Jang...

Bilo bi zasta pozeljno da jos neko pogleda kako je kod njega u kolekciji...cisto da utvrdimo stvarHajmo kolekcionari LMS-ZS...javljajte se :)
Narocito je zanimljiva ova cinjenica sa slovima crvene boje...cini mi se da ja imam neke slicne u kolekciji...pogledacu sutra...

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11101 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 13/03/2010 : 02:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
A ja mislija popis "crnih točaka" u ovim izdanjima. Baš nešto me začudilo tko je ima toliko strpljenja?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000