Ja uopste ne mislim da bi LL u izdanju Liebllusa isao loso. Zamislite LL-edove naslovnice kad blesnu, pa ako ih decki jos i delimicno (ko kod demiana) izlakiraju. Uh. Bas mislim da ce dobro da se prodaje. Mogli bismo na FB: skupimo se 500 i narucimo komplet LL kod Libellusa:-)) i zavrseni poso
Skupa cemo naruciti to iz allessandrodistribuzioni-ja i citati na talijanskom.
Narucite i za Carsona i mene Nije bas da nas nema,mislim da bi LL isao solidno Ziv se pojedoh sto ne izlazi vise,ali predosecam da ce da krene pa sam se resio SD/LU
Bilo bi najbolje da bude kao s Nathanom, nastave tamo gdje su drugi stali :)
Bilo bi najbolje da bude kao s Nathanom, nastave tamo gdje su drugi stali :)
Nije dobro zbog onih preskakanja,ali ne bi bilo lose da se krene s nekim novijim epizodama pa kasnije reprint kao kod NN. Mada je kod oba junaka vazan redosled epizoda,tako da...jbm li ga sta je pametnije
Skupa cemo naruciti to iz allessandrodistribuzioni-ja i citati na talijanskom.
Narucite i za Carsona i mene Nije bas da nas nema,mislim da bi LL isao solidno Ziv se pojedoh sto ne izlazi vise,ali predosecam da ce da krene pa sam se resio SD/LU
Ima nas ima, znam nas osobno svih 18...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Ja uopste ne mislim da bi LL u izdanju Liebllusa isao loso. Zamislite LL-edove naslovnice kad blesnu, pa ako ih decki jos i delimicno (ko kod demiana) izlakiraju. Uh. Bas mislim da ce dobro da se prodaje. Mogli bismo na FB: skupimo se 500 i narucimo komplet LL kod Libellusa:-)) i zavrseni poso
Lazarus Ledd mi je bio drag junak sve tamo negdje do 50 broja, poslje je sve više iz avanturistički-krimi žanra postajao fantazijsko-futuristični i sve se mi manje dopadao, imam sve njegove brojeve iz Slobodne i posebno pamtim savršene Olivaresove i Boccijeve naslovnice, njegove vojničke avanture iz vremena Kobre su perfektne...onda je napravljen preskok u objavljivanju i onaj novi Laza meni više nije bio za prepoznati... Želja po reprintu tih epizoda je razumljiva ali više kao fikcija ili fatamorgana... zbog mene može,kupovao bi sigurno ali da ne trpi tempo Texa ili recimo Mister Noa te Martija...ipak su mi ti junaci Bonelli škole mnogo draži... e da nije piratskih Priča sa divljeg zapada, odmah bi bio svim srcem za njihov reprint... ili recimo Tim i Dasti u Libellus knjigama,serijan nije predug a prodaja sigurna,ili recimo Traper Keri,dvi ili tri knjige i gotovo...ima toliko stvari,moram reć,nažalost(ili na sreču)i boljih od Lazarusa.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
kaj god...pa Lazarus je već od prvog broja bio SF strip, kasnije je ubačen element fantazije,tj ne bi rekao fantazije koliko mistike...vitezovi reda i takve stvari bio je odlična kombinacija SFa,horrora,avanture i krimića
a što se tiče prodaje,pa ak je nathan slabo držao na kioscima,onda je Lazarus ekstra slabo držao žalosno al istinito no bilo bi mjesta za njega kad dečki ispucaju nekog bonellija...recimo MVa tja ni MV kod nas nije krenuo s nimalo obečavajućim prognozama pa... polako svaki strip stekne poklonike osobno mislim da bi se bolje prodavao od recimo Nik Raidera kojeg je eto libellus počeo izbacivat
imam cijelu kolekciju dobro očuvanog domaćeg izdanja pa ak je netko zainteresiran....za 1000icu... nekakvih eura recimo...
kaj god...pa Lazarus je već od prvog broja bio SF strip, kasnije je ubačen element fantazije,tj ne bi rekao fantazije koliko mistike...vitezovi reda i takve stvari bio je odlična kombinacija SFa,horrora,avanture i krimića
a što se tiče prodaje,pa ak je nathan slabo držao na kioscima,onda je Lazarus ekstra slabo držao žalosno al istinito no bilo bi mjesta za njega kad dečki ispucaju nekog bonellija...recimo MVa tja ni MV kod nas nije krenuo s nimalo obečavajućim prognozama pa... polako svaki strip stekne poklonike osobno mislim da bi se bolje prodavao od recimo Nik Raidera kojeg je eto libellus počeo izbacivat
imam cijelu kolekciju dobro očuvanog domaćeg izdanja pa ak je netko zainteresiran....za 1000icu... nekakvih eura recimo...
Koliko sam nacuo nesto novih stranica se radilo u zadnje vrijeme, ali nisam jos nista vidio, niti sam siguran da je tocno. Uglavnom ono sto je sigurno nacrtano je oko 1000 stranica, iliti 500 gegova. A mi bismo u iduce 4 nase knjige trebali obuhvatiti sve sto ima od Klare.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Ima toga jos, preko 1400 stranica, ali vjerojatno se preko Rustemagića do toga ne moze doci, mislim da njegovi odnosi s Bernetom i nisu bas najbolji, tako da on ima što ima, za ostalo bi se trebalo obratiti direktno autorima.
OK, znaci libellus ce objaviti 1000 strana klare za koje prava drzi rustemagic, postoji jos 400+ strana koje on ne drzi (pretpostavljam da je to crtano nakon tih 1000?) i serijal izlazi u spanjolskoj i li gdje vec jos uvijek?
Ima toga jos, preko 1400 stranica, ali vjerojatno se preko Rustemagića do toga ne moze doci, mislim da njegovi odnosi s Bernetom i nisu bas najbolji, tako da on ima što ima, za ostalo bi se trebalo obratiti direktno autorima.
Nemam pojma kakvi su im odnosi trenutno, koliko znam opet su OK, jer navodno opet suradjuju oko Klare za Grcku. Tako da sam prve informacije o dodatnim stranicama vidio i cuo upravo od SAFa. Moguce je da ce imati i prava na te preostale stranice, nisam nikad pitao. Ako i ne budu imali uvijek se moze s autorima direktno pricati. Nisam znao da ih ima jos preko 400 mislio sam da je to puno manje. Ono sto je uvijek problem za Klare, postoje li uopce naslovnice za te druge stranice... Vidjet cemo...