forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dylan Dog 111
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 17/03/2010 : 20:31:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Je li ovaj? Lici Baaaakin kolac Sta se, pa, zanosimo, kolektor je rekao. Ja njemu verujem
A i Leo je rekao http://www.youtube.com/watch?v=XV9ca7DDqV8

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 17/03/2010 : 20:34:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

Jel ovaj?

jest!! fantazija od zabave! eh, nema vise takve glume, na sto se sve svelo...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 17/03/2010 : 20:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Gledao sam ga pre nekih pet, sest godina, da, iz '63-e,..hmmmmm..ok, lektore, sad mi je jasno, otprilike....
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 17/03/2010 : 21:59:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
Evo još jedne 'Šarade' koju ne treba propustiti:

http://www.youtube.com/watch?v=XV9ca7DDqV8
Marčelo - Šarada
Go to Top of Page

soulfly tribe
Average Member

Croatia
756 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 17/03/2010 : 23:15:43  Show Profile Show Extended Profile  Send soulfly tribe a Private Message  Reply with Quote
odlično
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4762 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 17/03/2010 : 23:29:50  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Sarada je mozda i bolji naslov od zagonetke jer je ovaj drugi pomalo i zastarjeo

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 17/03/2010 : 23:32:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
zastario????
nevjerojatno.
pa da, uvedimo enigmu.
nemojmo koristiti ni crveno, radije red.

ovdje je rijec o sadrzaju. mozda je sarada, mozda je zagonetka. vidjet cemo.
ali obje rijeci su dobre, a zagonetka jedina valjana za svoje znacenje.
da zastarjela...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 18/03/2010 : 06:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
jel ovo neka misterija

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5133 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 18/03/2010 : 11:13:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

Sarada je mozda i bolji naslov od zagonetke jer je ovaj drugi pomalo i zastarjeo

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19107 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 18/03/2010 : 11:16:37  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
odličan Stano.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7799 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 18/03/2010 : 15:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
znaci jos 6 brojeva i eto broja 200,u boji valjda...
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7928 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 18/03/2010 : 17:33:32  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
hronologija mi je nebitna,nema je ni ludens,ni veseli,ali sam u velikom premisljanju,da napravim kolekciju za dusu.moracu da otkacim v.c d.dog,najvise zbog loseg otiska(blazinu cu i da prekrcam)postaje neizdrzljivo,a poceo bih sa ludensom,bez brojeva s.dalmacije,koji ce ici u extra seriji.i eto meni lepe kolekcije,s naslovnim i otiskom kako treba.prevod je losiji,ali mi je manje bitan.
samo taj jebeni otisak fali v.c,da se predomislim,ovako ne vredi vise,stvarno.
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 18/03/2010 : 18:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
jako lijepa naslovnica...također mi se ne sviđa ova riječ šarada.....
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 20/03/2010 : 16:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

hronologija mi je nebitna,nema je ni ludens,ni veseli,ali sam u velikom premisljanju,da napravim kolekciju za dusu.moracu da otkacim v.c d.dog,najvise zbog loseg otiska(blazinu cu i da prekrcam)postaje neizdrzljivo,a poceo bih sa ludensom,bez brojeva s.dalmacije,koji ce ici u extra seriji.i eto meni lepe kolekcije,s naslovnim i otiskom kako treba.prevod je losiji,ali mi je manje bitan.

jebeš otisak, nije katastrofalan, a dobiješ bolji prevod, možda Ludens jeste bolji, ali prednost četvrtku zbog prevoda i tempa...
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7928 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 20/03/2010 : 16:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:

jebeš otisak, nije katastrofalan, a dobiješ bolji prevod, možda Ludens jeste bolji, ali prednost četvrtku zbog prevoda i tempa...

kod mene je sve kontra,nazalost.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 20/03/2010 : 16:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

znam brate , ali vidiš da Ludens ide sporo sa Dilanom, ko će to da dočeka...prednost će se povećavati na strani četvrtka, pa će za 10 godina kasniti 100 brojeva...malo li je?
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7928 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 20/03/2010 : 16:15:39  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

znam brate , ali vidiš da Ludens ide sporo sa Dilanom, ko će to da dočeka...prednost će se povećavati na strani četvrtka, pa će za 10 godina kasniti 100 brojeva...malo li je?

ludens ide presporo,ali bar odradi poso kako valja.v.c sve u roku,ali sve zbrljano,osim prevoda.
da je sve jos brze,nama i tako treba 16-18god.da stignemo italijana,dok ce oni ionako za to vreme(ako boneli opstane)opet odfurati 120-130broja.kad sve pogledas ne gine nam vecito kaskanje za italijanima.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 20/03/2010 : 16:16:54  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
znam i meni smeta to večito kaskanje...
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 09/04/2010 : 15:30:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
Jel stiže ovo danas u SnK?
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4762 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 09/04/2010 : 15:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da da; poslat' ću starom poruku da navrati onamo nakon posla

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 09/04/2010 : 16:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja uvijek sam kupujem svoje stripove, jednostavno ne dopuštam drugima da to čine umjesto mene, a postoji i razlog za to: kad sam tek bio počeo sa čitanjem i skupljanjem Dylana, stari mi je bio u Osijeku, a tamo na tržnici bude jedan tip koji prodaje stripove. I kažem mu ja da mi kupi bilo koji DD strip (budući da mi je kolekcija tada bila vrlo mala, nije mogao da kupi baš neki koji imam), i donese mi on DD 80 'Rođen za ubijanje' koji je bio popola izgužvan i raskupušen. Naravno, tip mu je uvalio slabo očuvan strip Iako me tada nisu smetali loše očuvani stripovi, danas sam malo više izbirljiv
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 09/04/2010 : 16:58:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ludens ide presporo,ali bar odradi poso kako valja.v.c sve u roku,ali sve zbrljano,osim prevoda.
da je sve jos brze,nama i tako treba 16-18god.da stignemo italijana,dok ce oni ionako za to vreme(ako boneli opstane)opet odfurati 120-130broja.kad sve pogledas ne gine nam vecito kaskanje za italijanima.

Tek sad vidim ovo.

Ti si luuuuuud() ako to uradiš!!!!
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4762 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 09/04/2010 : 17:31:55  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Panon

quote:

Ja uvijek sam kupujem svoje stripove, jednostavno ne dopuštam drugima da to čine umjesto mene, a postoji i razlog za to: kad sam tek bio počeo sa čitanjem i skupljanjem Dylana, stari mi je bio u Osijeku, a tamo na tržnici bude jedan tip koji prodaje stripove. I kažem mu ja da mi kupi bilo koji DD strip (budući da mi je kolekcija tada bila vrlo mala, nije mogao da kupi baš neki koji imam), i donese mi on DD 80 'Rođen za ubijanje' koji je bio popola izgužvan i raskupušen. Naravno, tip mu je uvalio slabo očuvan strip Iako me tada nisu smetali loše očuvani stripovi, danas sam malo više izbirljiv

Potpuno te razumijem, no do sada se to (na veeeeeeliku sreću ) meni još nije dogodilo. Međutim , dogodi se kad mene stari zatraži da i on pročita strip. u početku mi je strip vraćao uvijek malko ili nekad više oštećen, a danas ga moram gledati svakih pet minuta na koji način drži strip, gdje ga ostavlja kada ukratko prekine čitanje i kako ga ostavlja kada ukratko prekine čitanje(odnosno, kako si zabilježava na kojoj je stranici stao). Uglavnom, prava strepnja

Go kneel and weep

Edited by - drogsy on 09/04/2010 17:33:10
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/04/2010 : 18:49:54  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Uf meni se to desava kad zena uzme da cita DD.Lepo zivce pogubim i jos ako joj kazes da bude pazljivija ona kaze da nisam normalan.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 09/04/2010 : 18:56:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

...Uf meni se to desava kad zena uzme da cita DD...

Grešiš... ovaj... silno grešiš sinko !!!

Zeni u ruke dati strip? To nikako !!!!!

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000