Author |
Topic |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 17/03/2010 : 14:43:26
|
Siege, trenutačni "event" u Marvel univerzumu... Vrijedi li uopće početi? Znam da se sve preokrenulo dolaskom "Dark reigna", Norman na čelu države, Dark Avengersa, H.A.M.M.E.R.-a; zatim Lokijeva manipulacija Osbornom, Thorov dolazak i opsada Asgarda...
Trajanje je od prosinca 2009. do travnja 2010.
Izdanja:
Ongoing Series
Avengers: The Initiative #31-35 Dark Avengers #13-16 Dark Wolverine #82-84 Mighty Avengers #35-36 New Avengers #61-64 New Mutants #11 Thor #607-609 Thunderbolts #141-143 Mini-series and One-shots
Fallen (title not final) Origins of Siege #1 Siege #1-4 Siege: Embedded #1-4 Siege: The Cabal #1 Siege: Captain America (title not final) Siege: Loki (title not final) Siege: Secret Warriors (title not final) Siege: Spider-Man (title not final) Siege: Young Avengers (title not final) Siege: Storming Asgard - Heroes and Villains #1
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
Billy_the_Kid
Senior Member
1518 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 17/03/2010 : 15:56:11
|
obicno sacekam da se desi tako 2-3 major eventa pa onda krenem citati, stao sam kod secret invasion, znaci tek me ceka dark reign, siege i heroic age al cu ih sigurno procitati |
Seeing things differently can open new paths. |
|
|
sloppy
Average Member
703 Posts
Member since 23/07/2002 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member
1518 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 17/03/2010 : 16:10:25
|
jebi ga ja sam ih tako shvatio, a skuzio sam da nemaju osnovne knjige. A probijanje ce mi biti u fazonu da procitam ovo od heroja koje volim citati, a ostalo procitam preko drugih sajtova, prepricano. |
Seeing things differently can open new paths. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 17/03/2010 : 16:11:38
|
quote: Originally posted by sloppy
dark reign i heroic age nisu eventi. ako jesu onda nemaju osnovne knjige več samo tonu tie-inova. tako da čes se kroz to probit malo teže.
Vidiš gore u popisu da i nema baš previše tie-ina (kratko traje), a ima i konkretnih Siege miniserijala. Problem bio bio namaknuti sve sveščice, no uz malu pomoć torenta, tako je puno lakše. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
sloppy
Average Member
703 Posts
Posted - 17/03/2010 : 16:54:44
|
@ billy_the _kid samo sam te htio opozorit, da se dark reign vuče od kraja secret invasion. a heroic age pitaj Boga šta če tu bit, samo avengersa če bit više nego x-mena
@ deecay nisam rekao da seige nije event, nego da dark rein i heroic age nisu eventi to jest da se ne tretiraju kao eventi, jedan od indikatora je da nemaju popisa. |
http://tdksonomatopeia.blogspot.com/ |
|
|
kenan92
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
388 Posts
Member since 26/01/2010 |
Posted - 17/03/2010 : 17:13:19
|
imali ko link za torrent il tako ness za ovaj siege ili dark reign ili secret invasion |
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
|
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 17/03/2010 : 19:41:45
|
So far, two issues in, i kao da smo na pola prve sveske. Nemam ništa protiv dekompresije, uma da ima prenosti kad dovodi do bolje karakterizacije - ali ovo je event, tu karakterizacije ionako nema. ;)
Civil War, uz sve svoje brojne mane, je i za Siege i za Secret Invasion keva. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 31/03/2010 : 10:34:23
|
Pročitao dosadašnje brojeve eventa, plus tie-in brojeve, i ono, makljaža/makljaža između gomile zamaskiranih Ukratko. Sam miniserijal Siege ne nudi nešto previše, ali je osnovica za praćenje ostalih povezanih izdanja. Očito će ključni lik biti Sentry, u svakom slučaju, povezano s događajima u Dark Avengers serijalu (jel #14 ili 15?) Hoće li Dark Reign završiti ovime? |
|
|
sloppy
Average Member
703 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 31/03/2010 : 14:52:35
|
quote: Originally posted by sloppy
naravno da hoče. sada dolazi heroic age ili tako nešto. barem 4 avengers naslovi.
Da, samo pod kraj Dark Reigna podrazumijevam krah vladavine Normana Osborna, HAMMER-a i Dark Avengersa... Vidjet ćemo što je to Heroic Age, rat bogova, heroja? |
|
|
sloppy
Average Member
703 Posts
Posted - 31/03/2010 : 15:53:54
|
dark avengers se završuje baš sada. osborn i HAMMER več sad ne rade više za vladu. dark reing of norman osborn is over. sada dolaze secret avengers, novi new avengers, avengers academy i tako dalje. ima još nešto toga ali mi se stvarno ne da tražit jer je malo previše. zna sem da če the thing biti avenger, luke cage če biti u thunderbolts i avengersima, spidey i wolverine če naravno biti posvuda, hrpa nekih novih likova u akademiji, spekulacije ko če bit u secret avengers su narvno nick fury, steve rogers,...
|
http://tdksonomatopeia.blogspot.com/ |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 13/05/2010 : 10:55:19
|
Re: Siege #4
Well, that sucked. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 13/05/2010 : 13:48:59
|
quote: Originally posted by Djole
Re: Siege #4
Well, that sucked.
Expected any better? Ako ti je za utehu, krece Heroic Age, pa cemo se tu nacitati pravih stripova...yeah right... |
Whenever You need hard center, I will be there... |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1570 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 13/05/2010 : 13:54:25
|
Zašto bre, Đole, nije valjda da je bilo nekih očekivanja s tvoje strane? Ili ti je žao Ozborna? Inače, meni je najluđa scena u nekom od oneshotova kad onaj mali (Fobos, beše?) ide u revenge zbog smrti svog oca Aresa i udara, ni manje ni više, na mister prezidenta. Ajde to što je otrsio celo hrpu meninblacka, ali da mrprezident od male pošasti beži ni manje ni više nego u običnom helikopteru, dok F4 i X-meni svako malo pa odu na svemirski izlet, sve vrvi od teleportera, LMD-ova, onih šildovih krstarica što se stalno ruše i ko zna kakvih već tehnikalija... |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
Edited by - henry on 13/05/2010 13:55:11 |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7314 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26951 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 13/05/2010 : 15:55:43
|
quote: Originally posted by henry
Zašto bre, Đole, nije valjda da je bilo nekih očekivanja s tvoje strane? Ili ti je žao Ozborna? Inače, meni je najluđa scena u nekom od oneshotova kad onaj mali (Fobos, beše?) ide u revenge zbog smrti svog oca Aresa i udara, ni manje ni više, na mister prezidenta. Ajde to što je otrsio celo hrpu meninblacka, ali da mrprezident od male pošasti beži ni manje ni više nego u običnom helikopteru, dok F4 i X-meni svako malo pa odu na svemirski izlet, sve vrvi od teleportera, LMD-ova, onih šildovih krstarica što se stalno ruše i ko zna kakvih već tehnikalija...
Tražiš logiku u Marvel Univezumu? |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1570 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 13/05/2010 : 17:06:08
|
Ma taman posla, kad bi se u svemu tražila logika, onda bi stripovi izgubili onu dečiju naivnost a mi bili primorani da čitamo samo "ozbiljne" stripove. Samo što gorenavedeni primer ozbiljno figurira za glupost decenije, na stranu svi promašaji na koje smo se od Marvela navikli |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
|
Topic |
|