Author |
Topic  |
skuby
Average Member

.jpg)
Croatia
764 Posts
Member since 06/02/2011 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 27/02/2011 : 03:17:33
|
je, sve ove rane KLASIK brojeve s mekim uvezom su rasprodali... a ništa, budemo se svi strpili dok ne izađu ove epizode u SUPER KLASIK serijalu ;) |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
skuby
Average Member

.jpg)
Croatia
764 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
|
Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
|
skuby
Average Member

.jpg)
Croatia
764 Posts
|
Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
|
skuby
Average Member

.jpg)
Croatia
764 Posts
|
DOMI
Advanced Member

Croatia
5268 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 04/03/2011 : 16:06:11
|
na svim je kioscima... za 3 tjedna Klodovikov podvig!
verzija 1 - TNT Gold

verzija 2 - SA SKL

_________________________________________________________________________________________________________________________________
42 godine Alan Forda u HR Natječaj za prodavačicu
|
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 04/03/2011 : 16:23:33
|
quote: Originally posted by DOMI
na svim je kioscima... za 3 tjedna Klodovikov podvig!
verzija 1 - TNT Gold

verzija 2 - SA SKL

super! kupujem idući tjedan najvjerojatnije... |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 04/03/2011 : 18:12:10
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
evo nam još jedna recenzija epizode iz piffarerijevog perioda! napokon! XD paro, hoćemo još recenzija iz piffinog perioda!
http://www.stripovi.com/recenzije/alan-ford-af-ss-252-renato/1240/
Šta si zapeo za Piffu pobogu??? Eto iskreno, imam materijala za recke ˝piffinih epizoda˝, ali postoji jedan problem, a to je sam Piffa. Renata sam napisao samo zato jer sam smatrao zanimljiv podatak o istinitom feminiziranom pjevaču koji je u svoje vrijeme bio na samom vrhu. Druga stvar je sve manji odaziv na komentarima. Samo da više ljudi komentira, pa slobodno pohvalili ili popljuvali recku, jer zanima me najviše što čitatelji misle, kako o epizodi, tako i o recki. Svaka kritika je dobrodošla, pa čak i one Optijeve tipa: ˝Kak su oni sad u stripu došli na Mjesec˝ ili ˝Kak sad vampiri lete brzinom svjetlosti, a onaj bradonja pedalira preko oceana˝. Treće osjećam se usamljeno. Dok recenzenti zagora, nathana ili ne znam kog međusobno pričaju o reckama i blablabla...ja sam..ja sam...ja sam sam...
http://www.youtube.com/watch?v=xh_9QhRzJEs
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 04/03/2011 : 19:52:34
|
quote: Originally posted by paro
Šta si zapeo za Piffu pobogu??? Eto iskreno, imam materijala za recke ˝piffinih epizoda˝, ali postoji jedan problem, a to je sam Piffa. Renata sam napisao samo zato jer sam smatrao zanimljiv podatak o istinitom feminiziranom pjevaču koji je u svoje vrijeme bio na samom vrhu. Druga stvar je sve manji odaziv na komentarima. Samo da više ljudi komentira, pa slobodno pohvalili ili popljuvali recku, jer zanima me najviše što čitatelji misle, kako o epizodi, tako i o recki. Svaka kritika je dobrodošla, pa čak i one Optijeve tipa: ˝Kak su oni sad u stripu došli na Mjesec˝ ili ˝Kak sad vampiri lete brzinom svjetlosti, a onaj bradonja pedalira preko oceana˝. Treće osjećam se usamljeno. Dok recenzenti zagora, nathana ili ne znam kog međusobno pričaju o reckama i blablabla...ja sam..ja sam...ja sam sam...
zašto sam navalio na piffarerijeve epizode? vrlo je jednostavno: zato što su recenzije epizoda ovog stripa nebalansirane. od svih recenzija (ovog stripa) koje su stavljene na ovaj site, oko 90% njih su iz magnusovog perioda. što bi navodilo na zaključak ko da su magnusove epizode jedine "odlične" i one koje "vrijedi recenzirat" a ovo ostalo je shit. što nije točno - a već smo to iskomentirali tisuću puta. to što se u vezi tvoje recke javljaju problemi (manjak komentara etc.) nema nikakve veze s piffarerijom, nego s ostalima koji tako pokazuju koliko cijene tvoj trud. meni, osobno, je drago svaki put kad ti napišeš neku recenziju iz post-magnus perioda, tako da nema problema s moje strane. osim toga, "renata" sam već iskomentirao.radije ću iskomentirat neku piffinu epizodu nego magnusovu, jednostavno iz gore navedenih razloga. |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 04/03/2011 : 19:56:22
|
Treće osjećam se usamljeno. Dok recenzenti zagora, nathana ili ne znam kog međusobno pričaju o reckama i blablabla...ja sam..ja sam...ja sam sam...
ja ću kad budem imao vremena i kad proučim malo ta pravila za pisanje recki, bacit se na obrađivanje neke epizode - iz piffarerijevog perioda    nego, mene zanima kak se recenzija uopće može napravit da izgleda baš onako kao ona postana na siteu? |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 04/03/2011 : 21:59:31
|
ja ću kad budem imao vremena i kad proučim malo ta pravila za pisanje recki, bacit se na obrađivanje neke epizode - iz piffarerijevog perioda    nego, mene zanima kak se recenzija uopće može napravit da izgleda baš onako kao ona postana na siteu?
Sve ti piše na stikiju iznad. Uglavnom izabereš epizodu, napišeš ocjene koje daješ recki, zanimljivosti vezane uz nju, slikice koje misliš da su primjerene, ovisno o epizodi, također možda i neki citat na kraju ili poslije uvoda...ili oboje. Zatim pošalješ recku deecayu na mail i ako ti on da zeleno svijetlo to je to. Inače kako će najbolje izgledat na sajtu, to također odlučuje urednik tj. Deecay. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 04/03/2011 : 22:09:56
|
zašto sam navalio na piffarerijeve epizode? vrlo je jednostavno: zato što su recenzije epizoda ovog stripa nebalansirane. od svih recenzija (ovog stripa) koje su stavljene na ovaj site, oko 90% njih su iz magnusovog perioda. što bi navodilo na zaključak ko da su magnusove epizode jedine "odlične" i one koje "vrijedi recenzirat" a ovo ostalo je shit. što nije točno - a već smo to iskomentirali tisuću puta. to što se u vezi tvoje recke javljaju problemi (manjak komentara etc.) nema nikakve veze s piffarerijom, nego s ostalima koji tako pokazuju koliko cijene tvoj trud. meni, osobno, je drago svaki put kad ti napišeš neku recenziju iz post-magnus perioda, tako da nema problema s moje strane. osim toga, "renata" sam već iskomentirao.radije ću iskomentirat neku piffinu epizodu nego magnusovu, jednostavno iz gore navedenih razloga.
Ma nije stvar u tome da su Piffine epizode shit, nego su priče iz Magnusova perioda puno zanimljivije (barem meni), a time i zanimljivije za recenziranje...ili teže, ovisi kako uzmeš.. Osim toga, ruku na srce, al može priča bit za 10, a Piffin crtež kvari ocjenu dozlaboga (barem kod mene). |
|
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 04/03/2011 : 23:53:41
|
Ma nije stvar u tome da su Piffine epizode shit, nego su priče iz Magnusova perioda puno zanimljivije (barem meni), a time i zanimljivije za recenziranje...ili teže, ovisi kako uzmeš.. Osim toga, ruku na srce, al može priča bit za 10, a Piffin crtež kvari ocjenu dozlaboga (barem kod mene).
ako je tako, što je onda tek s epizodama koje su nastale nakon odlaska piffarerija i ove današnje...iako me zanima zašto su tebi epizode iz magnusove ere zanimljivije? zbog magnusa? onih zadnjih desetak magnusovih epizoda (65-75, čak i prije) se po meni upće ne razlikuju od onih koje idu nakon epizode 76, čak dapače, ja bi radije primjerice pročitao epizode "gumiflex", "hipnos", "crne planine južne dakote" nego npr. "iznenadna ideja", "sportska afera", "povratak superhika", "superhik opet napada" etc. |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 05/03/2011 : 00:03:39
|
60 Udarac s boka (Luda trka) 61 Sumnjiv posao 62 Besplatni pothvat 63 Sportska afera 64 Iznenadna ideja 65 U kolo s otmicarem 66 Susret s vampirom 67 Vampiri u New Yorku 68 Doktor Rakar 69 Superhik opet napada 70 Odlazak Superhika
uuuuuuuu, pa ima tu materijala kolko ti srce želi 
71 Sjecam se 72 Podružnica 74 Veliki zadatak 76 Potraga za sinom 78 Nijagara 80 Bijeg Arsena Lupige 82 Putovanje raketom 84 Najcrnja kronika
paaaa, ne znam baš   |
|
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 05/03/2011 : 00:05:25
|
60 Udarac s boka (Luda trka) 61 Sumnjiv posao 62 Besplatni pothvat 63 Sportska afera 64 Iznenadna ideja 65 U kolo s otmicarem 66 Susret s vampirom 67 Vampiri u New Yorku 68 Doktor Rakar 69 Superhik opet napada 70 Odlazak Superhika
71 Sjecam se 72 Podružnica 74 Veliki zadatak 76 Potraga za sinom 78 Nijagara 80 Bijeg Arsena Lupige 82 Putovanje raketom 84 Najcrnja kronika
paaaa, ne znam baš  
meni osobno je važna kvaliteta, a ne kvantiteta  |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 05/03/2011 : 00:10:45
|
paaaa, ne znam baš  
meni osobno je važna kvaliteta, a ne kvantiteta 
nastavimo niz.......
86 Narednik Gruber 87 Veliki biznis 89 * Sjeverni Pol 90 Odluka u pravi cas 92 Beppa Joseph se vraca 94 Dobrocinitelj 96 Bombaš 99 Grom iz oblacna neba 101 Krck-fu 105 Piroman
uffff....kukulele... |
|
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 05/03/2011 : 00:18:14
|
imaš ti tu piffarerijevih epizoda za recenzirat koliko hoćeš ;)
ako je tako....šta čekaš onda??  |
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 05/03/2011 : 00:23:35
|
Eto... i Bob Rok službeno digo ruke od recenziranja. Pa ja ću poludit, zaista... |
|
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 05/03/2011 : 00:25:18
|
imaš ti tu piffarerijevih epizoda za recenzirat koliko hoćeš ;)
ako je tako....šta čekaš onda?? 
kad budem pronašao vremena, hoću, obećajem... ali me zanima jedna stvar: znači, ti si sve svoje recke napisao u Wordu - iznio svoje mišljenje, kritiku o epizodi, trivijalnosti, ubacio slike i dao konačnu ocjenu, poslao deecayu, a deecay je onda to sve zmućkao (napravio onu tablicu s ocjenom, sličice etc.) i metnuo na net? |
 |
|
Topic  |
|