forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Opomena pred negativni komentar
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 24/03/2010 : 13:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote

ima nas postenih ali nekolicina

salim se ja ima nas puno vise postenih

feka
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1795 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 25/03/2010 : 00:14:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
Koristim ovu priliku da se javno ispričam mirkecu!
Naime poslao mi je mail u kojem piše da je imao problema s internetom!
Opravdano!

A sad...

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 25/03/2010 : 01:16:04  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
a sad...na gilotinju
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 25/03/2010 : 05:36:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bachy

Opravdano!

A sad...

Ne zajebavaj.
I da vjerujem ja bi se tu izvinio ne bi. Majstor za internet iz USA da nije bio? Izvini druze, ali ja tebe tu ne opravdavam. Nije ni licno, ni nista, niti imas potrebe osecati se napadnutim, ali pazi - pljujes, objasnavas po forumu kako sta i koliko sve to traje i da vise nemas zivce, pa mi jos pisemo 100 posta, i nakon toga, IZVNIte salili smo se.

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1795 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 25/03/2010 : 14:06:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev

quote:

Opravdano!

A sad...

Ne zajebavaj.
I da vjerujem ja bi se tu izvinio ne bi. Majstor za internet iz USA da nije bio? Izvini druze, ali ja tebe tu ne opravdavam. Nije ni licno, ni nista, niti imas potrebe osecati se napadnutim, ali pazi - pljujes, objasnavas po forumu kako sta i koliko sve to traje i da vise nemas zivce, pa mi jos pisemo 100 posta, i nakon toga, IZVNIte salili smo se.

A šta da napravim? Čovjek je tako rekao i uplatio mi novce... šta da mu kažem, ništa oprosti neću više...Nisam takav tip!
Ako čovjek kaže da je imao problema sa internetom ja mu vjerujem!
A to da li ti mene opravdavaš ili ne, uopće mi nije razumljivo! Za šta bi ti mene opravdao ili ne?
Samo sam pitao ljude na forumu što misle a ne da li me "opravdavaju" kako ti kažeš....

Po nikome nisam pljuvao - oprosti!
Ispričao sam se jedino mirkecu i to (IZVNIte salili smo se) nikad nisam rekao prije svega što sebi nikad ne govorim VI!
I zadnje: Nisam se šalio!

Pozdrav svim iskrenim i časnim kolekcionarima stripova!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 25/03/2010 : 17:44:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by rgorgiev

quote:

Opravdano!

A sad...

Ne zajebavaj.

A šta da napravim? Čovjek je tako rekao i uplatio mi novce... šta da mu kažem, ništa oprosti neću više...Nisam takav tip!
Ako čovjek kaže da je imao problema sa internetom ja mu vjerujem!
A to da li ti mene opravdavaš ili ne, uopće mi nije razumljivo! Za šta bi ti mene opravdao ili ne?
Samo sam pitao ljude na forumu što misle a ne da li me "opravdavaju" kako ti kažeš....

Po nikome nisam pljuvao - oprosti!
Ispričao sam se jedino mirkecu i to (IZVNIte salili smo se) nikad nisam rekao prije svega što sebi nikad ne govorim VI!
I zadnje: Nisam se šalio!

Pozdrav svim iskrenim i časnim kolekcionarima stripova!

Gle druze, uopste te nisam mislo napadati. Nego samo kazem da po meni nije logicno da posteni covjek zbog neta se ne javi toliko vremena. Covjek je mozda i pogresio, pa se svestio, ali sam hteo reci da se ne moras toliko izviniti. Ti si samo potrazio misljenje forumasa, a ja kao takav sam svoje dao. Hocu samo da kazem, da ako tolerisemo suvise takvih izgovora, onda ce ih biti jos vise

To "IZVINIte" salili smo se sam lepo tako napisao da se odnosi na singular i plural, a u nikom trenutku nisam pomislio da sebi govoris "Vi".

Bitno - stvar si rjesio i kraj.
Oprosti ako si se mojim postom osjetio napadnut. Nije mi to bila ideja.

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1795 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 25/03/2010 : 21:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
hehehehe

Sve je dobro što se dobro svrši ja kažem!

Nisam se osjećao napadnut nego se samo volim šaliti!

Sve se može riješiti...samo treba vremena...

Oj, budi svoj!

Edited by - Bachy on 25/03/2010 21:18:06
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000