Malo to kasni u odnosu na prošlu godinu, ali obično početkom 2.mjeseca izađe. Od onih sličica što se dobiju gratis, jedna od sličica je sličica Mitrovića.
A ako netko može javit kad izađe na kioske da znam, jer bih htio pokupiti nekoliko albuma (ti prvi primjerci na kioscima su obično besplatni).
Kod nas u Mulleru stigao novi album/binder za Fifu 365 2023, ali ovaj put su kartice u pitanju, mocno izgleda. Oko 14€ ono starter pakiranje, a imaju posebno i kartice za kupit.
Ovo sam vidio u petak u Mulleru u City centru (Zg). Ne znam jel drugdje stiglo.
Kod vas Sawitch je super što imate taj Polydor, šteta što i mi ovdje u Hr nemamo tako nešto. Inače, ovaj tjedan je u Srbiju izgleda došao PL 2023 album i sličice :) Kod nas to opet kasni..
Narucio mi neki kolekcionar iz Irske PL HC. Pa kad njemu stigne onda ce on meni poslati. Jeste da ce me odrati postarina i carina i jos rizik da ga carinici ne izubijaju ali steta da nakon prethodna dva HC-a ne uzmem i ovaj HC.
Narucio mi neki kolekcionar iz Irske PL HC. Pa kad njemu stigne onda ce on meni poslati. Jeste da ce me odrati postarina i carina i jos rizik da ga carinici ne izubijaju ali steta da nakon prethodna dva HC-a ne uzmem i ovaj HC.
E, sad mi je lakše. Btw, javi ako ti treba neki SC, mogu da ti ponesem sutra. Kod mene ih ima.
Nakon dvije otvorene kutije PL 2023, ništa. Na početku treće, odmah prva uopće paralel sličica. Da li je lijepiti na njeno mjesto u album ili čekati onu original? A ovu paralel ne lijepit nego sačuvat?
Ja imam tri paralelne za sada i pokusacu da ih skupim. Sutra cu da otvorim jos jednu kutiju i kontam da ce mi faliti malo da popunim. Ako neko bude hteo da se odrekne paralelnih za 30-35 obicnih po komadu neka javi.
Ako ti fali ova gore od Watkinsa, mogu ti je sačuvat. Imam još dosta toga za otvorit, a sigurno uskoro uzimam još koju kutiju, pa ako dobijem koju paralelu, javim ti ovdje :)
Ja sam na nekih 5 kutija (samo 2 nasao neotvorene) izvukao 4 paralelne. 3 zelene (Odegard, Toni i Dijaz) i jednu narandzastu (Haland). Da li su isto razlicito retke kao one za Katar? Da su zelene najcesce i onda narandzaste najredje?