forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Slicice, albumi & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 156

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 23/02/2011 : 20:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Pa fale i Okiju tri komada, a ti imas dve.. Daj, posalji mu to...

Okiboki? koje dve ti fale-brojeva. napraviču izuzetak, nemojte i ostali

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40432 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/02/2011 : 20:29:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
E to se ceni!!!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 23/02/2011 : 20:53:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
quote:

E to se ceni!!!

Pa ako mu fale samo tri, zašto ne

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 24/02/2011 : 13:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Od 10. Ožujka u prodaji Dragonball sličice!

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40432 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/02/2011 : 13:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Mati mila.. Kakva je to glupost...

Go to Top of Page

kenan92
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
388 Posts

Member since 26/01/2010

Posted - 24/02/2011 : 19:56:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit kenan92's Homepage  Send kenan92 a Yahoo! Message  Send kenan92 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Od 10. Ožujka u prodaji Dragonball sličice!

to se trazi...:D Zagore uvijek prijatno iznenadis

Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40432 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/02/2011 : 20:01:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pored Strumpfova vi skupljate te japanske nakaze.. Odreci cu vas se preko novina..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47264 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/02/2011 : 20:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pored Strumpfova vi skupljate te japanske nakaze.. Odreci cu vas se preko novina..

preko osmrtnica?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40432 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/02/2011 : 20:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Da!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40432 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/02/2011 : 11:38:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
2 pitanja:

1. Kada je izasao album Nintendo (Merlin)

2. Kada je izasao album Dynasty (Jez) - Nabavio sam 50-ak slicica pa koga zanima, mozemo se menjati... A imam i jos neke stare, pojma nemam odakle su:

takodje su za menjanje...

Go to Top of Page

perque
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 28/09/2009

Posted - 25/02/2011 : 11:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send perque a Private Message  Reply with Quote
Dynasty ( Jez ) mislim da je izasao 1985 - 1986...nisam siguran za godinu. Ali je sigurno izasao sredinom 80-tih.
Pozdrav !
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40432 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/02/2011 : 11:44:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Koji ekspresan odgovor... Hvala kolega... A znas li mozda odakle su ove slicice sa slike??? Cini mi se da je isto Jez izdavac...

Go to Top of Page

perque
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 28/09/2009

Posted - 25/02/2011 : 11:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send perque a Private Message  Reply with Quote
Fudbaleri sa vrha su predpostavljam iz I i II YU lige 80-tih godina. To su oni nasi albumi sa 500 - 600 slicica.
Ove iz drugog reda me podsecaju mn slicice iz žvaka , po sećanju rekao bi da su to žvake Tin-Tina. Nisam siguran ,
ali me na to najviše podceća.
A za ove sličice formule nisam siguran,sorry.

Nadam se da sam ti koliko toliko pomogao.

Cheers
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 25/02/2011 : 13:27:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kod mene Štrumpfova nema, valjda.
Inače, više volim te Japanske koljačine!

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40432 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/02/2011 : 13:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by perque

Fudbaleri sa vrha su predpostavljam iz I i II YU lige 80-tih godina. To su oni nasi albumi sa 500 - 600 slicica.
Ove iz drugog reda me podsecaju mn slicice iz žvaka , po sećanju rekao bi da su to žvake Tin-Tina. Nisam siguran ,
ali me na to najviše podceća.
A za ove sličice formule nisam siguran,sorry.

Nadam se da sam ti koliko toliko pomogao.

Cheers

U zvakama su isle Jezove slicice? Nisam znao...

A naravno da si mi pomogao.. Pitam samo ovako.. Ta starudija mene ne zanima... :)

Go to Top of Page

SainT
Average Member

United Kingdom
643 Posts

Member since 26/12/2003

Posted - 25/02/2011 : 14:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Send SainT a Private Message  Reply with Quote
sawitch, one sličice iz formule mora da su iz albuma FORMULA 1.
Vidi moj post iz 29/04/2010 : 13:39:31 na stranici 7:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=36936&whichpage=7
Tamo sam ja postavio skenove u kome sam tražio odgovor, a Risar_69 u sledećem postu mi je odgovorio u vezi albuma. Isto tako, vidi i poslednja 2 posta na 7 stranici.
Možeš videti da imamo istu sličicu (broj 70, Keke Rozberg).

Apparently I've signed the death warrant of a whole army of beavers... Badgers, Minister. What? Well, beavers would have a navy!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40432 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/02/2011 : 14:50:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Videcu... Hvala SainT

Go to Top of Page

SainT
Average Member

United Kingdom
643 Posts

Member since 26/12/2003

Posted - 25/02/2011 : 15:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Send SainT a Private Message  Reply with Quote
Može li neko ko poznaje lično Dejana Stankovića sa sajta kolekcionar (ili ko je surađivao snjime) da mu se javi na njegov telefon i da mu prenese poruku da SainT-ov brat, Filip M. (moje pravo ime je u profilu) je trenutno u Beogradu na sajmu turizma i je u hotelu Slavija Luks. Ja sam se čuo sa Dejanom pre 3 dana i dogovarao sam se oko jedne pošiljke koju trebam preuzeti i dogovorili cenu. Ja sam do pre godinu dana kupovao od Dejana tako da sam ostavljao prvo pare njegovom bratu koji radi i živi u Skoplju, a Dejan je poslao paket sa albumima i sličicama koje sam tražio. Sada to više nije moguće jer njegov brat više vremena provodu u Beogradu, nego u Skoplju. Kada smo se pre 3 dana oko 13 sati čuli putem mobilnog, Dejan je rekao da će mi poslati mail u kome će me obavestiti na koji način ćemo izvršiti transakciju. Dejan nije mi poslao mail. U trenutku kada smo se čuli Dejan nije mogao pričati jer je bio zauzet. Nakon 2 sati (u 15 sati) sam saznao da moj brat ide sledećeg dana u Beograd na sajmu turizma i od tada non-stop tražim Dejana putem telefona, ali se Dejan ne javlja (ne diže slušalicu). Poslao sam mu i mail, a i SMS poruku, ali ništa ne pomaže. Mom bratu sam dao potreban novac za taj paket sa albumom i sličicama, kao i spisak na jednom listu sve što mi treba, a Dejan bi to imao i upakovao.

Evo, opet zovem, njegov mobilni zvoni, ali se Dejan ne javlja.
Inače, nikada Dejan nije pre ovako radio da ne diže slušalicu, ako ja zovem njega.

Risar_69, dubac, i svi ostali ako znate lično Dejana...
... molim za vašu pomoć!!!
Unapred hvala.

Apparently I've signed the death warrant of a whole army of beavers... Badgers, Minister. What? Well, beavers would have a navy!

Edited by - SainT on 25/02/2011 18:08:49
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40432 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/02/2011 : 19:37:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Dejan je OK lik, ali za dogovor je katastrofa... Nije cicija niti kakva vrsta prokletinje, ali mozes da se j. sto ces uspeti sve u nekom razumnom roku da dogovoris...

Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 25/02/2011 : 20:06:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SainT

Može li neko ko poznaje lično Dejana Stankovića sa sajta kolekcionar (ili ko je surađivao snjime) da mu se javi na njegov telefon i da mu prenese poruku da SainT-ov brat, Filip M. (moje pravo ime je u profilu) je trenutno u Beogradu na sajmu turizma i je u hotelu Slavija Luks. Ja sam se čuo sa Dejanom pre 3 dana i dogovarao sam se oko jedne pošiljke koju trebam preuzeti i dogovorili cenu. Ja sam do pre godinu dana kupovao od Dejana tako da sam ostavljao prvo pare njegovom bratu koji radi i živi u Skoplju, a Dejan je poslao paket sa albumima i sličicama koje sam tražio. Sada to više nije moguće jer njegov brat više vremena provodu u Beogradu, nego u Skoplju. Kada smo se pre 3 dana oko 13 sati čuli putem mobilnog, Dejan je rekao da će mi poslati mail u kome će me obavestiti na koji način ćemo izvršiti transakciju. Dejan nije mi poslao mail. U trenutku kada smo se čuli Dejan nije mogao pričati jer je bio zauzet. Nakon 2 sati (u 15 sati) sam saznao da moj brat ide sledećeg dana u Beograd na sajmu turizma i od tada non-stop tražim Dejana putem telefona, ali se Dejan ne javlja (ne diže slušalicu). Poslao sam mu i mail, a i SMS poruku, ali ništa ne pomaže. Mom bratu sam dao potreban novac za taj paket sa albumom i sličicama, kao i spisak na jednom listu sve što mi treba, a Dejan bi to imao i upakovao.

Evo, opet zovem, njegov mobilni zvoni, ali se Dejan ne javlja.
Inače, nikada Dejan nije pre ovako radio da ne diže slušalicu, ako ja zovem njega.

Risar_69, dubac, i svi ostali ako znate lično Dejana...
... molim za vašu pomoć!!!
Unapred hvala.

Sredjeno !
Sad ce te Dejan zvati.
Cujemo se !

Go to Top of Page

perque
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 28/09/2009

Posted - 25/02/2011 : 20:39:49  Show Profile Show Extended Profile  Send perque a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

perque
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 28/09/2009

Posted - 25/02/2011 : 20:42:49  Show Profile Show Extended Profile  Send perque a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
764 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 25/02/2011 : 20:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
quote:

2 pitanja:

1. Kada je izasao album Nintendo (Merlin)

2. Kada je izasao album Dynasty (Jez) - Nabavio sam 50-ak slicica pa koga zanima, mozemo se menjati... A imam i jos neke stare, pojma nemam odakle su:

takodje su za menjanje...

Slicice na vrhu su iz albuma Fudbaleri i timovi 86/87.

Za koju Dinastiju imas slicice? 1 ili 2?
Go to Top of Page

perque
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 28/09/2009

Posted - 25/02/2011 : 21:02:00  Show Profile Show Extended Profile  Send perque a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40432 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/02/2011 : 21:25:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vladar
Za koju Dinastiju imas slicice? 1 ili 2?

Pojma nemam.. Mogu da ti uslikam sutra slicice da vidis...

Alal ti vera za ove albume.. Nikad ih video nisam... Imas li sta od ovih novijih stvarcica za menjanje???

Go to Top of Page
Page: of 156 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000