Author |
Topic  |
kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts
Member since 07/09/2010 |
Posted - 11/05/2011 : 20:44:58
|
quote: Originally posted by sawitch
Narode, koliko vredi album sa onim Vuckom iz Sarajeva.. Ima dva valjda, i kesice, pune prazne, zive slicice... Moze se nabaviti i prodati...
matori evo ovako da znas orijentaciono: album s Vuckom na olimpijadu(onaj beli album sa Vuckom na naslovnici koi je u formi postera(rasiri se i na njemu zalepis Vucka u 100 crtanih varijanti + nekoliko slicica fotografija sportova)ako nadjes pun sa ocenom 5/5- ,mozes dobiti 2500/3000 dinara(380-400 kuna)...a inace se medju kolekcionarima smatra da je ovaj albm u ovom stanju zaista redak,redji od ovog drugog o cemu cu takodje reci par reci..... a za ovaj drugi najlepsi album osamdesetih(bar meni)u formi tri postera(na jednom lepis 100 slicica karikatura sportista,na drugom uputstvo za igru sa drugih 100 crtanih kartica(na svakoj neka od zivotinja u nekoj olimpijskoj disciplini),i treci poster koji je u stvari kad se skupi omot ovog albuma a kad se rasiri olimpijski teren sa sve sekcijama za pojedine olimp.discipline,masna hartija debela...divota........- pun sa sve karticama(br.kartica 101-200),sa ocenom 5/5- mozes prodati za 10 000(jer verujem da za ovim postoji potraznja kod starijih kolekcionara)..ova cifra nije mnogo novca kad se samo zna da za jednu punu kesicu OLIMPA(tako se zove album)ljudi su svojevremeno davali i po 1500 dinara.... ne dao Bog(mislim daj Boze zbog tebe) da naletis na punu kutiju od 100 punih kesica OLIMPA..pa ja bih ti je prvi otkupio za suvo zlato(toliko sam opcinjen ovim albumom)....bez obzira sto imam tri komada(puna)i komplet kartica..i da znas igrao sam tu igru sa karticama i kockicama ..veruj mi kao da sam se vratio u 1984...neverovatno....zato nabavljaj za sebe pod hitno ako uspes..jer ga je inace sve teze i teze naci pozdrav tebi i ucesnicima foruma |
Isuse Hriste sine Boziji,pomiluj me gresnog |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 12/05/2011 : 01:10:48
|
@Kosmajac Hvala buraz na ovome.. Ovo cu dati drugaru da procita... On bi to da proda... Inace, bio sam danas u BG-u na utakmici, ali nisam imao vremena da svrljam.. Kasno krenuli, a odmah nazad.. Pa ti se javim sledeci put kada budem u BG-u na duze, da popijemo nesto..
@Ostali Na utakmici Partizan - Vojvodina delili albume JSL dzabe... video sam neki klinci su i lepili slicice... Valjda su i to delili.. Meni drugar ugrabio jedan.. Ja sam zadovoljan.. Jesu korice malo tanje, ali mi fino izgleda.. Nisam ga jos studiozno pogledao, malo samo, na poluvremenu bacio pogled... Od mene palac gore... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
armatura
New Member

Serbia
177 Posts
Member since 05/06/2009 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts
|
gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts
Member since 22/03/2009 |
Posted - 12/05/2011 : 12:39:34
|
Ima li po BG-u albuma i slicica po kioscima??? Kod mene nema...
Ima na svakom drugom kiosku  |
I don't care to belong to a club that accepts people like me as members. |
 |
|
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 12/05/2011 : 16:16:40
|
U Kragujevcu ima samo na privatnim kioscima.Na Futurinim kojih je 90% nema nijedan. Kesice imam gde da kupim ali albume jok,jer oni sto sam nasao na privatnim kioscima su u losem stanju jer su ih ispresavijale prodavacice.Tako da samo lagerujem slicice i cekam dobar album Ah da...slicice su prva liga !!! |
Edited by - dubac on 12/05/2011 16:17:17 |
 |
|
ivanv
Starting Member

Serbia
31 Posts
Member since 08/07/2006 |
Posted - 12/05/2011 : 17:44:27
|
Upravo kupio album i 5 kesica. Slicice su stvarno dobre, ali album je sr..e!!!! Pritom, ne mislim na kvalitet, imao je i Panini bisera.
Sramota je da nema APSOLUTNO NI JEDAN JEDINI podatak o istorijatima klubova, ni slova o takmicenju i sl. U albumu sem slika igraca, timova i grbova, postoje i po jedna slicica za sponzora kluba i 4 slicice na 1. strani (verovatno amblem zajednice, fss, trofej...). Na srednjoj strani je raspored (PAZI SAD) prolecnog dela prvenstva!!! Nema rez. jesenjeg, nema tabele... Par strana za sponzore, obavestenje o nagradnoj igri na zadnjoj str (datum zavrsetka se ne poklapa sa datumom sa kesica!!!!) i to je to.
Mozda sam preveliko zakeralo, ali ako nesto radis, valjda treba malo da se potrudis. Pogotovo je sramota sto su album radili ljudi koji za sebe kazu da su strastveni "kolekcionari". Za mene je svaki album ENCIKLOPEDIJA!
Sa druge strane, sve pohvale za inicijativu (uz pretpostavku da ce na jesen izaci novi), ali malo vise truda uloziti u izradu. Da su se potrudili pola koliko u reklamu popusta od 20%, album bi bio extra, ovako (bar kod mene) preovladjuje razocaranje! |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts
Posted - 12/05/2011 : 18:01:23
|
@Okiboki
Imas slicice u trafici kod Mastila... Ja uzeo 15 kesica... Lepe su slicice...
A album mi je OK...
U pravu si Ivane za to sto nema podataka za istoriju klubova, i o takmicenju.. Glupo je sto imaju sponzore, ali jebiga.. Valjda su im platili nesto... Glupost je i za raspored prolecnog dela prvenstva... Nisam cestito ni bacio pogled.. Videcu kada budem lepio slicice...
I da, cuvajte mi Grobare.. :)) |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 12/05/2011 : 20:22:33
|
@Okiboki
Imas slicice u trafici kod Mastila... Ja uzeo 15 kesica... Lepe su slicice...
A album mi je OK...
U pravu si Ivane za to sto nema podataka za istoriju klubova, i o takmicenju.. Glupo je sto imaju sponzore, ali jebiga.. Valjda su im platili nesto... Glupost je i za raspored prolecnog dela prvenstva... Nisam cestito ni bacio pogled.. Videcu kada budem lepio slicice...
I da, cuvajte mi Grobare.. :))
Kupio Izgleda samo futura dobila.Album nisam uzeo,imali su jedan ali poprilicno ostecen tako da cu sacekati. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 12/05/2011 : 20:40:54
|
Možda ko zna iz kojeg je to albuma Jež Beograd ili ima ko taj album?? Sawitchu, još jednom hvala za te sličice
 |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
 |
|
perque
Average Member

(1).jpg)
Serbia
724 Posts
Member since 28/09/2009 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts
|
vladar
Average Member

Serbia
787 Posts
Member since 05/09/2002 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 13/05/2011 : 00:07:48
|
quote: Originally posted by vladar
Risar 69, Radi se o ovom albumu:

Puno Ti hvala!!! Evo baš sam dobio i sa Spletkomata odgovor, tako da znam. Ali čini mi se da je veoma redak taj album. Možda se mi čini, pokušaču ga izroniti negdje, iako je prazan.
-- |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
 |
|
armatura
New Member

Serbia
177 Posts
Member since 05/06/2009 |
Posted - 13/05/2011 : 09:56:28
|
Video sam se juče sa izdavačem albuma JSL.Kaže katastrofa koliko se iscimao u vezi svega,od štampe(svaki dan je visio u štampariji,pa opet ima grešaka),pripreme,distributera,klubova itd.Sami znate kroz šta prolaze izdavači.Za korice albuma kaže da su ga zeznuli u štampariji i da su trebale korice biti deblje.Za nastavak izdavanja i za sledeću sezonu,samo je uzdahnuo....zavisi od prodaje,a iako ga bude radio ,radiće ga u inostranstvu. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts
Posted - 13/05/2011 : 11:23:50
|
Ja kupio 25 kesica na kiosku.. Juce 15 i danas 10.. U ZR-u.. Od 5-6 trafika, samo sam u jednoj nasao... Kasnije cu detaljnu analizu da odradim.. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 13/05/2011 : 11:32:14
|
Ja kupio 25 kesica na kiosku.. Juce 15 i danas 10.. U ZR-u.. Od 5-6 trafika, samo sam u jednoj nasao... Kasnije cu detaljnu analizu da odradim..
Izgleda je samo futura dobila,a s obzirom da u Zrenjaninu ima jako malo futurinih trafika nije dobro.Losa je distribucija,barem ovde ne znam kako je po drugim gradovima. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts
Posted - 13/05/2011 : 11:56:49
|
Analiza albuma
+
- Lep dizajn albuma u celini, korice i unutrasnjost, kao i slicice koje su poseban plus. I kesice takodje lepo izgledaju. - Mesto za lepljenje slicice belo i dosta vece od same slicice pa album deluje perfektno ravno kada se slicice zalepe unutar toga - Slicice iz dva dela kompletnog tima - Reklame unutar albuma su sve sportskog karaktera (SOS kanal, Arena Sport, Sportal..) umesto onih gluposti (Grand kafa, Karneks itd..)
-
- Tvrdoca korice - Nema jesenjeg dela sampionata unutra - Slicice sa sponzorima - Zakasneo pocetak distribucije, kao i nepokrivenost kioska - Nema ni jednog postera - Sampion ne ide drugi u album vec prvi, sto se da videti od mnogo jaceg izdavaca Paninija - Nema ni jedan podatak o savezu, klubu, prvenstvu, kupu itd.. Ovo je ogroman minus.. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 13/05/2011 : 12:28:59
|
- Sampion ne ide drugi u album vec prvi, sto se da videti od mnogo jaceg izdavaca Paninija Verujem da je oko ovoga izbio problem sa zvezdom.Znajuci Lukicev bolesni um garant nije hteo da dozvoli da Partizan ide prvi u album.Ili je to ili su ovi sto su pravili album zvezdasi. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 13/05/2011 : 12:35:54
|
quote: Originally posted by okiboki
- Sampion ne ide drugi u album vec prvi, sto se da videti od mnogo jaceg izdavaca Paninija Verujem da je oko ovoga izbio problem sa zvezdom.Znajuci Lukicev bolesni um garant nije hteo da dozvoli da Partizan ide prvi u album.Ili je to ili su ovi sto su pravili album zvezdasi.
Kako si ti opterecen Zvezdom, a izgleda da si jako zatucan, da to je ipak to, zatucanost je u pitanju. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
Topic  |
|