forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Slicice, albumi & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 155

split85
Advanced Member

Croatia
8262 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 15/04/2010 : 19:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

@Split85
Stigla gomiletina slicica.. Hvala veliko u Predsednikovo i moje ime... Ne znam sta reci.. Ovo je stvarno vredan gest.. Veceras cu da sklopim neki tekst u "beloj listi" da ti ishvalim...

Ajde baš mi je drago.
Samo molin te , nemoj me hvalit već mi je neugodno

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40410 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/04/2010 : 20:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Drugar, platio si ne malu postarinu, i poslao mi ne mali broj slicica koje nemam, i poslao mi ne mali broj slicica koje Prez nema, i poslao ne mali broj duplikata da imam za dalju razmenu... Ako to nije za hvalu, ne znam sta je...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4765 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 15/04/2010 : 20:29:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Ja imam jedan album samo sa Anrijem, gde je zalepljen naopako.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40410 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/04/2010 : 20:33:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Hahahaha.. Dobar si...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/04/2010 : 21:18:10  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Ja imam jedan album samo sa Anrijem, gde je zalepljen naopako.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16445 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 15/04/2010 : 21:20:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Zanimljiva ideja ovo za Anrija,steta sto ga imam,da ga nemam zalepio bi ga naopako definitivno.

Ja ga nemam

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 15/04/2010 : 21:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Radi jedan kolega sa faksa :) Sa drugog foruma:
"Samo mala napomena, pokrenuta je inicijativa da svi u svetu zalepe slicicu Tjerija Anrija naopacke! Da se i posle 20-30 godina kada gledamo albume svi prisetimo kako je Francuska na nepravedan nacin otisla na Svetsko prvenstvo umesto Republike Irske!"

Ne razumem se ja u sport uopste, ali mi je zanimljiva ova ideja.

Ne mogu da vjerujem da stvarno to ljudi rade

Meni je to palo na pamet kad sam lijepio Anrija u album pa sam zajebavao Sawitcha prije 7 dana za to a i za neke Korejce
da nije neko odavde prepisao ideju
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35549&whichpage=23

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 15/04/2010 : 22:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Danas primio još zadnje sličice Fifa :) JEEP

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40410 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/04/2010 : 22:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sto je babi milo.......

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 15/04/2010 : 22:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sto je babi milo.......

Živjo Saviču imaš li koju Footbal kings, mislim da sam podjetinio,
Zanima me još ima li ko Fifa u karikaturi, kod nas je jebe..a birokracija odstranila album i otišli su na razrez, ako ima ko za prodaju, javlajam se, sranje pa takva sloboda i demokracija, jebeš to.

Edited by - Risar_69 on 15/04/2010 22:19:59
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40410 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/04/2010 : 22:21:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Risar_69

quote:

Sto je babi milo.......

Živjo Saviču imaš li koju Footbal kings, mislim da sam podjetinio,
Zanima me još ima li ko Fifa u karikaturi, kod nas je jebe..a birokracija odstranila album i otišli su na razrez, ako ima ko za prodaju, javlajam se, sranje pa takva sloboda i demokracija, jebeš to.

Nemam to, mozda pocnem.. A sto se karikatura tice, mogu ti ja ovde nakupovati kesica i poslati, ili pootvarati i da vidim sa klincima ima li ko da se menja ili tako nesto.. Ako mogu pomoci, javi se...

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 15/04/2010 : 22:24:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Puf, volio bi te karikature sakupit, ali nemam ni albuma, ako može ko pomoči, puno mu hvala, platim, mijenjam za stripove, ili šta znam šaljem jednu dobru slovenku...

Edited by - Risar_69 on 15/04/2010 22:24:46
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40410 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/04/2010 : 22:30:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pa da ti kupim album i da pocnem da sakupljam??? To me vec sramota, ali ako je za tebe, nema problema.. Ali sutra cu da vidim, ima li klinaca koji to kupuju.. Ako ima, da mogu da se menjam, nema problema... U suprotnom, nema smisla.. Mogu ti onda kupiti album i slicica koliko hoces i poslati u SLO... Javi mi se na pm...

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 15/04/2010 : 22:33:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa da ti kupim album i da pocnem da sakupljam??? To me vec sramota, ali ako je za tebe, nema problema.. Ali sutra cu da vidim, ima li klinaca koji to kupuju.. Ako ima, da mogu da se menjam, nema problema... U suprotnom, nema smisla.. Mogu ti onda kupiti album i slicica koliko hoces i poslati u SLO... Javi mi se na pm...

Da li ima kod vas taj album karikature?

Edited by - Risar_69 on 15/04/2010 22:33:33
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/04/2010 : 23:07:46  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ima i taj i jos dva tri svetskog prvenstva.Ovde sve moze izgleda.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 15/04/2010 : 23:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

quote:

Ima i taj i jos dva tri svetskog prvenstva.Ovde sve moze izgleda.

Uf, sreča vas prati, a kod nas sve dali u remitendu, saseckali i vidi gde smo, nema više, mah baš je glup ovaj sistem, ma promenio bi celo društvo, tako ne valja više, sve ide u pm..

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40410 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/04/2010 : 23:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ne brini, imas uvek nas voljnih da ti pomognemo... Mi sa divljeg zapada.. Javi se sta ti treba i resicemo..

Go to Top of Page

gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts

Member since 22/03/2009

Posted - 16/04/2010 : 00:05:28  Show Profile Show Extended Profile  Send gibica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kod nas postoje dva albuma sa karikaturama

i

Ovaj prvi su delili u Blicu, nije lose uradjen.

I don't care to belong to a club that accepts people like me as members.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40410 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/04/2010 : 00:21:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Gibice, imas li mozda Zivotinjskog carstva za menjazu ili prodaju?

Go to Top of Page

gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts

Member since 22/03/2009

Posted - 16/04/2010 : 00:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send gibica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gibice, imas li mozda Zivotinjskog carstva za menjazu ili prodaju?

Imam samo 4 slicice. Jedan album sam odavno popunio. Skoro sam nabavio orginalni album, stampan u Zagrebu, i fali mi jos 50-ak slicica da ga popunim. Mada mi je to trenutno u drugom planu. Sad aktivno sakupljam Football Kings i Juznu Afriku.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 16/04/2010 : 00:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Hej Mladjo, javiču ti kad dodjem do Zagreba.OK

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40410 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/04/2010 : 00:36:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Rekose mi da si mod na krstarici negde za slicice i sl.. Ne znam jer tamo ne idem, pa sam te zato pitao.. Znas li nekog ko ima gomiletinu toga i hoce da se menja ili proda? Evo topica sa brojevima koji meni fale:
http://stripovi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28676&whichpage=1
Ima bar 90 komada do kraja...

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 16/04/2010 : 00:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Uf jebo ga gde si sad navalio

Edited by - Risar_69 on 16/04/2010 00:38:19
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40410 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/04/2010 : 01:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sta navalio?

Go to Top of Page

gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts

Member since 22/03/2009

Posted - 16/04/2010 : 19:43:24  Show Profile Show Extended Profile  Send gibica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Rekose mi da si mod na krstarici negde za slicice i sl.. Ne znam jer tamo ne idem, pa sam te zato pitao.. Znas li nekog ko ima gomiletinu toga i hoce da se menja ili proda? Evo topica sa brojevima koji meni fale:
http://stripovi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28676&whichpage=1
Ima bar 90 komada do kraja...

Ne znam, ne pratim taj topik nesto preterano. Znam samo da se povremeno javi neko ko nudi vise slicica za jednu, kao na primer :

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=13590018&postcount=9662

Go to Top of Page
Page: of 155 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000