forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 Pomoc oko windows 7
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 29/03/2010 : 23:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:
Originally posted by rommel
bilo tko tko baci oko na TVOJE tekstove nema dileme o cijoj je glavi rijec...

ajde ti si suradnik tebe nece izbaciti zbog spama, a ja bum riskiral tvoje konstatno povlacenje za jezike na svim temama gdje se ukljucim pa nastavil sa spamom....

kad u citavom tekstu ti kao izrazito zajedljiva osoba pronađeš jedan tipfeler (ja sam ih pronašel još dva-tri u međuvremenu),ne misliš li da to dovoljno govori o tekstu?

zatim, cemu prenosenje tema s dugog foruma?

jedino apeliran na moderatore da uoce tko je zapocel spam i prenosenje tema s drugog foruma!

zatim, cemu prenosenje tema s dugog foruma?
sam sebi skačeš u usta:

p.s. kak to da jos nisi nis komentiral za Salo!?

a onda ti se najednom to ne svidja

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 29/03/2010 : 23:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
da, ali ne na ovoj temi....i mislil sam na konstruktivnu kritiku a ne tražanje dlake u jajetu!
a kaj se tice ove teme, Cagliostro bu odgovoril kaj koristi!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 29/03/2010 : 23:06:56  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

da, ali ne na ovoj temi....i mislil sam na konstruktivnu kritiku a ne tražanje dlake u jajetu!
a kaj se tice ove teme, Cagliostro bu odgovoril kaj koristi!

a da ti tamo kao nisi vracao se na ovo...ma jok...
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 29/03/2010 : 23:07:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
.....jesi bio napušen

kad vec pitas, iako mi svakodnevnica nije opravdanje!

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 29/03/2010 : 23:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
.....jesi bio napušen

kad vec pitas, iako mi svakodnevnica nije opravdanje!

ne pitsm...ti pokazuješ i bez pitanja
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 30/03/2010 : 14:13:41  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
hej momci hej hej :D cemu svadja...
evo prvo sam koristio ovaj Thunderbird i nije los, al stari mi se nikako nije mogao naviknuti, nakraju je ipak nabavio Outlook Express valjda 64bitni posto radi, hvala vam na pomoci i bez svadje :D ako se netko svadja to moram bit ja :D
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 30/03/2010 : 14:13:53  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
ili mamlaz
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 30/03/2010 : 14:49:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
znaci ipak radi outlook na sedmici?

Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 30/03/2010 : 20:25:35  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
radi da, ali ja sam ga uspio pokrenuti samo preko nekakvog windows xp emulatora, malo je bilo komplikacija i nije bas najlegalniji nacin al eto ipak je proradilo. Hvala na pomoci :D
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 30/03/2010 : 23:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gand
CAGLIOSTRO13 probaj Windows Live Mail, MS njime nastoji zamjeniti dosadasnje email klijente.

Ja ti nasuprot preporucujem da se klonis svega sto pocinje sa "Windows Live".
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 31/03/2010 : 23:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
hehe, Windows Live Messenger je super :D
hvala Gand al kazem to je zbog starog, on se priviknuo na Outlook i mos ga jebat (:
Sada smo se namucili al eto happy je, ja se drzim google maila :D
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1910 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 13/05/2010 : 14:58:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Evo da iskoristim Cagliostrov topic i da ne načinjem novi... Naime, također imam problem s windowsom 7... Problem je sljedeći: windows 7 uspijem instalirati (fresh install), i počnem ga najnormalnije koristiti, sve dok ga prvi put ne restartiram. E, kad ga restartiram, uopće mi neće podići sustav, ostane na crnom ekranu, bez ikakvog errora, bez ičega, samo treptajuća bijela crtica i iritantan zvuk kad pritisnem neku tipku :(
Help...

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 13/05/2010 : 19:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hajo

Evo da iskoristim Cagliostrov topic i da ne načinjem novi... Naime, također imam problem s windowsom 7... Problem je sljedeći: windows 7 uspijem instalirati (fresh install), i počnem ga najnormalnije koristiti, sve dok ga prvi put ne restartiram. E, kad ga restartiram, uopće mi neće podići sustav, ostane na crnom ekranu, bez ikakvog errora, bez ičega, samo treptajuća bijela crtica i iritantan zvuk kad pritisnem neku tipku :(
Help...

Aj napisi na sta ga instaliras,odnosno koji procesor,koliko rama,itd.
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1910 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 13/05/2010 : 20:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by no1

quote:
Originally posted by Hajo

Help...

Aj napisi na sta ga instaliras,odnosno koji procesor,koliko rama,itd.

Eto, riješio! Svejedno hvala!

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000