Koliko imate filmova i kom su formatu ,gde ih cuvate....Evo je moja polica tu su skoro svi filmovi koji nesto vrede u istoriji kinematografije i normalno neki moji koji mi se svidjaju...Oskarovci od 1975,najbolji glumci i reditelji skoro sve je tu i 80 % su DVD formata sa orginalnim omotima ,20 % edicije reditelja i neki serijali glumaca.divx verzije 6x1..
Ja iman negdi oko 150-200 filmova na dvd-u, to su oni koje sam uzima u videoteci i sebi pržija. Imam dva-tri orginalna i jedan od njih je LOTR "Dvije kule". A od najdražih mi je skoro popunjena kolekcija "Mučki", šta su izlazile na kioscima sa podnaslovima za Sloveniju,Srbiju i Hrvatsku.
imam 400 - 500 filma,na jedno DVD po 2-3 filma, i mozda jos toliko po narodu ...sve je to teska piraterija..vise ni nemam pojma sto sve imam ,neki i po 3-4 puta.
Ja nemam puno. Oko 70 meni najomiljenijih filmova, na DVD-ima. Dio su orginali, a dio sam presnimio iz videoteke. Od serija imam više, sve Star Trekove, Dr Housea, itd...
ovo kurcenje s piratskim formatima mi je do jaja. koji jebeni prestiz! imam ih onoliko koliko sam ih kadar skinuti s weba. jeboteeee! fascinantno!
i to je posao poceo sam sa vhs-om, presao na dvd-ove i to kopirao od video klubova, i sad kad je dosao net oko 1000 filmova 30ak serija i to je to. Vise ne pravim kolekciju gledam i brisem
Preko 200 Dvd-a,i preko 200 Vhs-a,i još puuuno kopija(brojao nisam,ljen sam),Vhs originale,uglavnom filmski hitovi,očuvane,na nekima nove kutije,trake ne tresu,prodajem(onako usput da javim),a naravno i mjenjam za stripove(po dogovoru).Nove kopije trenutno više ne pržim,jer mi je komp.u banani.
Neznam koliko ih imam,možda 100tinjak originala. Sve sezone Seinfelda,Sve Mućke,filmove Tarantina,Hitchcocka,Gay Richie,Carpentera,+još nekih 30tak filmova koje volim.(u DVD formatu) A sad na hardu ih imam oko terabajta,što i nije puno s obzirom da sam zadnjih godina zabrijao na bluray filmove. Odnosno bar bluray-rip,jebiga čovjek poludi s vremenom. Tako da još nisam pogledao Avatara ili recimo Alisu jer ih čekam u tom formatu. Znači divx ni pod razno!
Moj je stari prije 5 godina imao svoju vidoteku, tak' da se kod mene nakupilo dosta materijala za skupljanje prašine.Mislim da imam negdje oko 150 VHS-a i 200 DVD-a(nisam skroz siguran;možda imam i više). Koliko znam , svi bi trebali biti u gledljivom stanju.
Imam još tri palete VHS-a i DVD-ova. Pomalo bacam jer kad bacim puno onda klinci razvuku trake okolo pa me susjedi psuju jer zašporkaju cili kvart! DVD-ove i CD-ove čuvam jer mi tribaju za višanje po granama mandarina i smokava da plaše nasrtljive ptičice!
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Neznam koliko ih imam,možda 100tinjak originala. Sve sezone Seinfelda,Sve Mućke,filmove Tarantina,Hitchcocka,Gay Richie,Carpentera,+još nekih 30tak filmova koje volim.(u DVD formatu) A sad na hardu ih imam oko terabajta,što i nije puno s obzirom da sam zadnjih godina zabrijao na bluray filmove. bar bluray-rip,jebiga čovjek poludi s vremenom. Tako da još nisam pogledao Avatara ili recimo Alisu jer ih čekam u tom formatu. Znači divx ni pod razno!
Haha, znam kako ti je. Ja sad vise uopce nemam volje pogledati dvd rip. Ma i original dvd mi je bezveze.
Originally posted by Renky A ako rikne hard disk..sta onda...
A kad rikne frigani cd/dvd?
Ni jedno ni drugo nije vječno... Čak mi je i draže čuvati na disku, jer je brže traženje, ne može se desiti CRC error ko na cd/dvd, ne moram imati ekstra skladišnog prostora, a i data retrieval s diska je lakše i sigurnije s diska nego s CD/DVD. Što se tiče tih A/V datoteka, dokumente i ostalo imam više backupa, i na disku i dvd-ima.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Originally posted by Renky A ako rikne hard disk..sta onda...
A kad rikne frigani cd/dvd?
Ni jedno ni drugo nije vječno... Čak mi je i draže čuvati na disku, jer je brže traženje, ne može se desiti CRC error ko na cd/dvd, ne moram imati ekstra skladišnog prostora, a i data retrieval s diska je lakše i sigurnije s diska nego s CD/DVD. Što se tiče tih A/V datoteka, dokumente i ostalo imam više backupa, i na disku i dvd-ima.
Pa da, to san i ja mislija i napisa samo što si krivo kvotoa+traži manje prostora. Naravno sve ovo pod uvjetom da nekoga fascinira količina pa onda dođemo do Gandovog komentara koji mi je apsolutno pogodija bit, nekoliko puta za redom
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter