Author |
Topic |
|
mile-bum
Starting Member
Croatia
10 Posts
Member since 30/03/2010 |
Posted - 31/03/2010 : 01:10:26
|
Pozdrav svim forumašima,
Nadam se da neće biti problem što ovdje želim prezentirati svoj novi aukcijski portal. Ukoliko to bude ovim putem se ispričavam te molim da administrator obriše ovu temu.
www.e-boom.hr
Neke karakteristike:
- sve usluge besplatne, nema nikakvih provizija! - automatizirani sistem davanja ponuda za ponuđače - mogućnost komunikacije između prodavača i potencijalnih kupaca - rezultati pretrage ili predmeti u kategorijama mogu se filtrirati na predmete koji se prodaju isključivo aukcijskim putem te na predmete koji se prodaju po fiksnoj cijeni, a također ih je moguće sortirati prema opcijama koje korisniku odgovaraju, npr. cijeni (od minimalne prema maksimalnoj i obrnuto), datumu isteka prodaje, popularnosti itd. - jednostavnost korištenja portala - preglednost
Komentari i prijedlozi su dobrodošli.
|
e-boom.hr |
|
mile-bum
Starting Member
Croatia
10 Posts
Posted - 31/03/2010 : 11:01:44
|
Gand, ne vidim kako je tvoj komentar povezan sa samim portalom. Ali dobro, mogu ti odgovorit. Nemam mišljenje o tome jer ne čitam stripove.
Dakle, moja namjera na ovom forumu je upoznati forumaše sa mogućnostima e-boom.hr aukcijskog portala te čuti njihova mišljenja, kritike... |
e-boom.hr |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 31/03/2010 : 11:57:47
|
Meni se čini odlično, takvih portala nikada dosta. Nadam se da će privući dosta učesnika. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 31/03/2010 : 12:06:28
|
Prvo pitanje.
Ni jučer ni danas nije moguća registracija? |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Member since 17/06/2004 |
Posted - 31/03/2010 : 12:14:21
|
Prvi odgovor.
Nesto kod tebe ne valja, upravo sam pokusao i za cas sam se registrirao. Rudi ovaj put.:) |
so it shall be written, so it shall be done |
|
|
Billy_the_Kid
Senior Member
1518 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 31/03/2010 : 13:09:13
|
quote: Originally posted by mile-bum
Nemam mišljenje o tome jer ne čitam stripove.
|
Seeing things differently can open new paths. |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
mile-bum
Starting Member
Croatia
10 Posts
Posted - 31/03/2010 : 13:24:19
|
to renky: ukoliko i dalje imaš problema, a htio bi se registirati pošalji mi mail pa ćemo to riješiti.
to grujah: da, vidim da ovdje ima linux znalaca. to je sasvim slučajno ispalo tako da sam tražio po netu odgovarajuće ikonice koje bi povezivale nekakav rad- zupčanici i da se uklapa u stil moje stranice. po nekom mom ukusu ovo je jedina sličica koja me zadovoljila. u budućnosti će sasvim sigurno biti raznih preinaka i nadogradnji pa je moguće da se i to promjeni.
to obi-wan: baš mi je drago što ti se stranica sviđa. nadam se i ja da ću uspjeti privući što više korisnika usprkos nedostatku novaca za marketing. |
e-boom.hr |
|
|
mile-bum
Starting Member
Croatia
10 Posts
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 31/03/2010 : 14:45:57
|
quote:Originally posted by mile-bum
Nemam mišljenje o tome jer ne čitam stripove.
A da li skupljas albume.... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
|
|
mile-bum
Starting Member
Croatia
10 Posts
|
mile-bum
Starting Member
Croatia
10 Posts
|
srleb
Average Member
Serbia
634 Posts
Member since 08/11/2006 |
|
kerber
Senior Member
Fyro Macedonia
1723 Posts
Member since 22/03/2006 |
Posted - 02/04/2010 : 00:54:54
|
to mile-bum@Kad vec ne citas stripove,odkud onda da zalutas ovde na stripovskom sajtu,ili je tamo u HR vec dobro poznato da su stripofili najveci aukcioneri |
|
|
mile-bum
Starting Member
Croatia
10 Posts
Posted - 02/04/2010 : 01:09:02
|
to kerber: ....u HR vec dobro poznato da su stripofili najveci aukcioneri.
to je to, mislim da nisam zalutao :) |
e-boom.hr |
|
|
mile-bum
Starting Member
Croatia
10 Posts
Posted - 02/04/2010 : 19:05:56
|
Interesira me jedna stvar ljudi. A to je, razlozi aukcionera kojima se portal e-boom.hr sviđa, ali ga ne misle koristiti.
Hvala na odgovorima unaprijed. |
e-boom.hr |
|
|
badseed
Junior Member
308 Posts
Member since 11/06/2009 |
Posted - 02/04/2010 : 20:36:03
|
Skeptik sam prema bilo kojem sajtu sličnog tipa koji je u nekim startup vodama. Uz to, spomenuo si da nemaš budžeta za marketing, što meni u glavi znači da se projektu nije pristupilo kako bi trebalo. Znam da je teško skupiti lovu za bilo što, ali kad ulaziš u market koji ima svojih jakih igrača, očekuj da te se ne shvaća "ozbiljno". U nekakvom rollout planu mi ovakvog servisa mi djeluje da treba biti poslagane kockice za očekivani rast, a to se nemože učiniti bez love za reklamu, tj oslanjajući se na "spemanje po forumima" (spem je pod navodnicima, jer ovaj topic uopće ne shvaćam kao spam, ali znaš na što mislim). Jedino iznimno originalne i drugačije ideje se mogu odmah zalijepiti na viralno dijelenje i word of mouth.
Eto iskren komentar, shvati sve ovo pozitivno. |
Edited by - badseed on 02/04/2010 20:36:20 |
|
|
mile-bum
Starting Member
Croatia
10 Posts
Posted - 03/04/2010 : 00:19:59
|
to badseed: prije svega, hvala na iskrenom odgovoru.
Projektu se pristupilo dosta ambiciozno s tehničke strane, i to se može vidjeti prema novitetima i poboljšanjima u odnosu na konkurenciju, ponajviše jer je sve besplatno za korisnike. Trenutno se intenzivno radi na prikupljanju novaca za marketing i ne ide nam loše. S marketingom počinjemo čim skupimo dovoljno novaca za kontinuirano oglašavanje kroz neko vrijeme, dakle nismo za neke marketinške boomove. Polako, ali sigurno.
|
e-boom.hr |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 07/04/2010 : 19:53:11
|
Možeš li napraviti da telefonski broj nije obavezno ostaviti (već opciono). Ima ljudi koji ne vole ostavljati svoj telefonski broj na internetu. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
mile-bum
Starting Member
Croatia
10 Posts
Posted - 09/04/2010 : 13:36:36
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Možeš li napraviti da telefonski broj nije obavezno ostaviti (već opciono). Ima ljudi koji ne vole ostavljati svoj telefonski broj na internetu.
Obi, hvala na prijedlogu. Kod sljedećih preinaka svakako ću razmisliti tvome. Mogući problem je da se onoj drugoj strani kod kupoprodaje ne da komunicirati putem email-a jer će takva komunikacija, tj. dogovor puno više trajati nego li telefonom. Neki bi jednostavno htjeli dogovorit kupoprodaju u 30 sec.
Inače, svi osobni podaci su tajni, tj. nitko na stranicama ne može vidjeti te podatke. Nakon izvršene kupoprodaje kupcu i prodavaču šalju se samo kontakt informacije(telefon i e-mail).
|
e-boom.hr |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 09/04/2010 : 14:34:47
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Možeš li napraviti da telefonski broj nije obavezno ostaviti (već opciono). Ima ljudi koji ne vole ostavljati svoj telefonski broj na internetu.
Obi, hvala na prijedlogu. Kod sljedećih preinaka svakako ću razmisliti tvome. Mogući problem je da se onoj drugoj strani kod kupoprodaje ne da komunicirati putem email-a jer će takva komunikacija, tj. dogovor puno više trajati nego li telefonom. Neki bi jednostavno htjeli dogovorit kupoprodaju u 30 sec.
Inače, svi osobni podaci su tajni, tj. nitko na stranicama ne može vidjeti te podatke. Nakon izvršene kupoprodaje kupcu i prodavaču šalju se samo kontakt informacije(telefon i e-mail).
Ostaviti telefon da oni koji drže sajt mogu kontaktirati člana je po meni sasvim u redu. No, na Njuškalu npr., postoji opcija da telefon bude vidljiv za sve ili da se ne vidi. Ja sam naravno odabrao da se ne vidi jer mi ne odgovara da me svatko može zvati. Vidljiv je samo mail (kao i na ovoj sajtu) i tako ja već 5 godina trgujem putem maila potpuno uspješno. A oni kupci koji to ne vole me ne kontaktiraju. |
|
|
trgovina-kolekcionar
Starting Member
Croatia
29 Posts
Member since 11/01/2008 |
Posted - 13/04/2010 : 22:50:44
|
re radulović: ne, ne skupljam već dugo vremena ništa. počet ću ponovno sličice životinjskog carstva.
Pozdrav Evo ako počinjete s sličicama možete ih naći na sajtu namjenjenom samo kolekcionarima,bez tehnike,mobitela,odjeće,..... http://www.kolekcionar.eu/?u=8 LP
|
|
|
|
Topic |
|