forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Loša godina za strip u Srbiji :(
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 01/04/2010 : 16:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Onda znam ko je Colt, mada on mene ne zna, ipak je on vanserijski poznata ličnost...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 01/04/2010 : 20:10:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by King Warrior

anto, marlowe i Tex Willer: Ban zbog nepotrebnog spamanja.

deset minuta poslije ovog posta gledam pod "active users", cetiri forumasa cekiraju topic zs736, izmedju ostalih i mladjo

quote:
Originally posted by marlowe

Apppp-rrri-lli-li-li-li-liiiiili-li-liii.

Da se nisam otiso da spavam verovatno bi ja bio peti forumas koji gleda
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 01/04/2010 : 21:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raspucin

quote:
Originally posted by profesor-inz

Mislim da bi te trebali ponovo ibaciti!
1. pogrešio si datum, sutra je 1.april
2. a i da nisi ni sistem ni beli put me ne interesuju
3. vč je jak kao zemlja

Probaj Profo Beli Put i neke Sisteme. Veruj da tu ima odlicnih stripova. Ja bi ti od preporucio Propovednika od Belog Puta, to je vrhunska stvar.

Ali tek kada izađe svih 9 - neće čovjek valjda nekompletirano čitati.
By the way, po tvojoj preporuci pogurao sam 30 dana noći 1-3 na vrh liste čekanja i pojeo ih u jednom (dobro tri) zalogaja. Hvala na preporuci, stvarno vrhunski strip, nisam ispustio iz ruku.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 02/04/2010 : 00:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Neko njemu sličan mi je poslao fiend request na FB. On li je???

eh sto znaci samo 1 slovce...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 13/12/2010 : 16:19:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message  Reply with Quote
Drago mi je što mogu da se vratim ovde i da posle više od pola godine vidim da se skoro ništa nije obistinilo iz tih ružnih glasina koje su kružile. Najbitnije stvar je da Sistem komiks i dalje postoje i da relativno redovno izdaju stripove. Veseli četvrtak i dalje izdaje stripove na kioscima, iako (mora se priznati) u manjem obimu. Ali opet meni je i to dosta. Ioanko ih mrzim zato što sam se zbog njih ponovo navukao na Bonelli stripove. ;-)Beli put je najbliži tome da se obistine priče jer mi se čini da ove godine nisu zaista izdali nijedan strip. A kružio je trač (kog sam se prisetio sad kad sam pročitao ovu temu iz početka) da će izdati sve što su najavili i onda stati. :-(

Nije toliko loše koliko je najavljivano, ali nije ni previše sjajno. Da li neko zna tačan podatak koliko je stripova izašlo prošle godine, a koliko ove? Da vidimo statistiku.

You can fool some people sometimes, but you can't fool all the people all the time.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 13/12/2010 : 16:27:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Te ruzne glasine je na ovom forumu ionako plasirao neki skroz anoniman tip... sreca pa ga ne poznajes.
Go to Top of Page

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 13/12/2010 : 16:54:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message  Reply with Quote
Aludiraš na mene, sigurno...
Nema veze, ne ljutim se. Ja sam napisao ono što su mi rekli, u nameri da me neko ubedi da to nije istina. Ioanko je nekoliko ljudi na ovoj temi reklo da je čulo za te priče i pre nego što sam ih spomenuo.

You can fool some people sometimes, but you can't fool all the people all the time.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000