Author |
Topic |
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 01/04/2010 : 20:10:21
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by King Warrior
anto, marlowe i Tex Willer: Ban zbog nepotrebnog spamanja.
deset minuta poslije ovog posta gledam pod "active users", cetiri forumasa cekiraju topic zs736, izmedju ostalih i mladjo
quote: Originally posted by marlowe
Apppp-rrri-lli-li-li-li-liiiiili-li-liii.
Da se nisam otiso da spavam verovatno bi ja bio peti forumas koji gleda |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 01/04/2010 : 21:01:21
|
quote: Originally posted by Raspucin
quote: Originally posted by profesor-inz
Mislim da bi te trebali ponovo ibaciti! 1. pogrešio si datum, sutra je 1.april 2. a i da nisi ni sistem ni beli put me ne interesuju 3. vč je jak kao zemlja
Probaj Profo Beli Put i neke Sisteme. Veruj da tu ima odlicnih stripova. Ja bi ti od preporucio Propovednika od Belog Puta, to je vrhunska stvar.
Ali tek kada izađe svih 9 - neće čovjek valjda nekompletirano čitati. By the way, po tvojoj preporuci pogurao sam 30 dana noći 1-3 na vrh liste čekanja i pojeo ih u jednom (dobro tri) zalogaja. Hvala na preporuci, stvarno vrhunski strip, nisam ispustio iz ruku. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 02/04/2010 : 00:58:23
|
quote: Originally posted by manhunter
Neko njemu sličan mi je poslao fiend request na FB. On li je???
eh sto znaci samo 1 slovce... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Šovinista
New Member
Serbia
178 Posts
Member since 27/08/2009 |
Posted - 13/12/2010 : 16:19:49
|
Drago mi je što mogu da se vratim ovde i da posle više od pola godine vidim da se skoro ništa nije obistinilo iz tih ružnih glasina koje su kružile. Najbitnije stvar je da Sistem komiks i dalje postoje i da relativno redovno izdaju stripove. Veseli četvrtak i dalje izdaje stripove na kioscima, iako (mora se priznati) u manjem obimu. Ali opet meni je i to dosta. Ioanko ih mrzim zato što sam se zbog njih ponovo navukao na Bonelli stripove. ;-)Beli put je najbliži tome da se obistine priče jer mi se čini da ove godine nisu zaista izdali nijedan strip. A kružio je trač (kog sam se prisetio sad kad sam pročitao ovu temu iz početka) da će izdati sve što su najavili i onda stati. :-(
Nije toliko loše koliko je najavljivano, ali nije ni previše sjajno. Da li neko zna tačan podatak koliko je stripova izašlo prošle godine, a koliko ove? Da vidimo statistiku. |
You can fool some people sometimes, but you can't fool all the people all the time. |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
Šovinista
New Member
Serbia
178 Posts
Member since 27/08/2009 |
Posted - 13/12/2010 : 16:54:46
|
Aludiraš na mene, sigurno... Nema veze, ne ljutim se. Ja sam napisao ono što su mi rekli, u nameri da me neko ubedi da to nije istina. Ioanko je nekoliko ljudi na ovoj temi reklo da je čulo za te priče i pre nego što sam ih spomenuo. |
You can fool some people sometimes, but you can't fool all the people all the time. |
|
|
Topic |
|