Baš ga pre neki dan naručih. Hoće li skoro reprint Betelgeza (ako je uopšte u planu)? Čisto da znam da li odmah da čitam Aldebarana ili da pričekam. Kenija mi je bila odlična, a za ovo se govori da je mnogo bolje, pa jedva čekam da čitam :)
Baš ga pre neki dan naručih. Hoće li skoro reprint Betelgeza (ako je uopšte u planu)? Čisto da znam da li odmah da čitam Aldebarana ili da pričekam. Kenija mi je bila odlična, a za ovo se govori da je mnogo bolje, pa jedva čekam da čitam :)
Mislim da još možeš naći, u kojoj striparnici. Slobodno, zasebni su.
Nista se ne sekiraj, tako sam ja pitao Markosa za Aldebaran reprint pre manje od godinu dana i rekao mi je isto "da nije u planu" i evo ga, ali sam ga nabavio jos tada za ok cenu. Cekaj i docekaces. Ne verujem da ce Markos ikoga ostaviti sa polovnim serijalom.
Večeras završio sa čitanjem. Strip mi je odličan, mada prva 3 albuma su mi nekako bila spora, a poslednja 2 su me baš razdrmala. Doduše, baš nisam bio raspoložen za čitanje pre dva dana kada sam počeo, pa mi je krivo što nisam tada odustao i nastavio danas. Ali sigurno ću pročitati opet sve. Svakako, preporučujem strip i nadam se Kentauru što pre (ako se ne varam Komiko ga je za maj najavio).
Pridružujem se svim fanovima ovog djela, baš je dobro. Ok nekad u prvim djelovima malo bude nje nje, al bez obzira jako uzbudljivo i kreativno. ljubavne avanture kolonizatora hahaha, cijeli paket je dosta poseban ima svoj đir i narativno i vizualno, jedinstven paket.