Author |
Topic |
|
broj jedan
Junior Member
Croatia
325 Posts
Member since 13/07/2009 |
Posted - 08/04/2010 : 16:56:27
|
Nakon što sam jučer razmišljao kakav ću komentar dati za DD Kameni sati i shvatio da komentar ne mogu dati zato jer ta epizoda nije recenzirana, došao sam do slijedećeg prijedloga: da se komentirati mogu i nerecenzirane epizode! stvarno puno epizoda je recenzirano, ali ipak ih ima i dosta koje to nisu. kada bi se mogle komentirati i nerecenzirane epizode, tada bi imali uvid u skoro svaki strip! (ne bi baš shvatili o čemu se radi, ali bi barem znali da li je vrijedno čitanja). barem kad bi uveli da se daju samo ocjene, već bi bilo bolje, a još kada bi svi malo prokomentirali strip, to bi bilo kao i recenzija( dobro, ne bi bilo na tom nivou). onda, što kažete?
|
Bolje živjeti sto godina kao bogataš nego sedam dana u bijedi! |
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4741 Posts
Member since 27/12/2009 |
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
|
broj jedan
Junior Member
Croatia
325 Posts
Posted - 09/04/2010 : 20:11:54
|
barem neki dijele moje mišljenje... onda, što kažu vladajući? |
|
|
Rock.Bob Rock
Senior Member
Croatia
1146 Posts
Member since 25/03/2009 |
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
|
broj jedan
Junior Member
Croatia
325 Posts
Posted - 17/04/2010 : 19:47:43
|
pa zar nitko osim nas četvorice ne misli da bi ovaj prijedlog bio dobar??!! onda barem recite da nije dobar a ne da se uopće ne javljate nakon 10 dana. onda? |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
broj jedan
Junior Member
Croatia
325 Posts
Posted - 17/04/2010 : 19:58:02
|
quote: Originally posted by Renky
Nije dobar!
ok, bar si nešto rekao |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 17/04/2010 : 20:02:06
|
Ne zajebajen se, mislin ozbiljno. Time bi samo dali mogućnost dupliranju sranja. Imamo forum, to je i previše. Ako hoćeš dati komentar, napišeš recku ili čekaš da je netko napiše, komentirati se može u pripadajućim topicima. Mislim da izostanak reakcije govori i o samom prijedlogu. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 17/04/2010 : 20:13:01
|
Ne zajebajen se, mislin ozbiljno. Time bi samo dali mogućnost dupliranju sranja. Imamo forum, to je i previše. Ako hoćeš dati komentar, napišeš recku ili čekaš da je netko napiše, komentirati se može u pripadajućim topicima. Mislim da izostanak reakcije govori i o samom prijedlogu.
Živio govornik! Tak je, Broju jedan, mislim da je najbolje da ostane ovako. Možeš koliko god želiš pisati o nekoj epizodi na topicima, a ako baš voliš neku epizodu z koju nije napisana recka - napišije Neće ti uzeti puno vremena, a dati ćeš veliki doprinos i toj epizodi i samom sajtu. Eh, i isprike što to nitko do sada nije odgovorio Iskreno, pročitah ovo par puta i rekoh "ma bude netko", kad ono - nitko |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
broj jedan
Junior Member
Croatia
325 Posts
Posted - 17/04/2010 : 21:33:28
|
quote: Originally posted by mladjo
Ne zajebajen se, mislin ozbiljno. Time bi samo dali mogućnost dupliranju sranja. Imamo forum, to je i previše. Ako hoćeš dati komentar, napišeš recku ili čekaš da je netko napiše, komentirati se može u pripadajućim topicima. Mislim da izostanak reakcije govori i o samom prijedlogu.
Živio govornik! Tak je, Broju jedan, mislim da je najbolje da ostane ovako. Možeš koliko god želiš pisati o nekoj epizodi na topicima, a ako baš voliš neku epizodu z koju nije napisana recka - napišije Neće ti uzeti puno vremena, a dati ćeš veliki doprinos i toj epizodi i samom sajtu. Eh, i isprike što to nitko do sada nije odgovorio Iskreno, pročitah ovo par puta i rekoh "ma bude netko", kad ono - nitko
OK, hvala što ste napakon izrazili svoje mišljenje, a svatko ima svoje |
|
|
|
Topic |
|