Napisao sam da mi trebaju ti stripovi,a ne da trazim spisak,...ispalo je kao da trazim te stripove...ne znam sta ima da mi se zameri tu...ok sala..a ferri bih mogao da osvezi spisak stvarno sto se mene tice.......
Koliko ja znam, sto ne znaci da se ne varam, nije. Mislim da su ZS i LMS premijera. Ja licno sam zapazio Bonelija tek sa Smrt u senci i cudio se kakav je to italijan sa imenom Calep. Nisam prepozmao G, a jos manje imao pojma da je to skracenica.
Koliko ja znam, sto ne znaci da se ne varam, nije. Mislim da su ZS i LMS premijera. Ja licno sam zapazio Bonelija tek sa Smrt u senci i cudio se kakav je to italijan sa imenom Calep. Nisam prepozmao G, a jos manje imao pojma da je to skracenica.
Jednom je Sigismundus rekao da je u nekoj reviji izlazio Tex, ali ono, po par strana. Ne znam koja je to revija bila da me ubiješ...
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Jednom je Sigismundus rekao da je u nekoj reviji izlazio Tex, ali ono, po par strana. Ne znam koja je to revija bila da me ubiješ...
I ja sam to negdje skoro procitao, ali koliko se sjecam to se odnosilo na neku italijansku reviju, a ne na nasu. Ali siguran nisam, posto Texa u zivoti nisam procitao. Ali uskoro cu
Originally posted by Opti
Koji je smisao ovog topica?
Inace topic mi se bas dopada, pitanja ce biti dosta, a ako uz svako drugo pitanje ima toliko smeha ko kod prvog, onda je topic vise nego uspesan: 1. Odgovori ce stizati; 2. Sirice se pozitivna energija; 3. Spamovi ce zavrsiti u ovom topicu, a ne svugdje (sem ako se ne otvori topic "SPAM"); I. @sawitch - super ideja
Daj recite mi kada je tacno MAFEST (19-23.05. ili kada) i ko od forumasa bio mogao da organizuje smestaj??? (ili je ovo pitanje za no1ov topic "Mafest 2010"???)
pored standardnih poznatih junaka u to vrijeme su izlazili i mnogi drugi, prije svega western serijali, u tadasnjem Bonelliju. Mozda je jedan od tih izasao u nekom magazinu ili slicno.