Author |
Topic  |
|
benniboi
Starting Member
Australia
59 Posts
Member since 24/05/2003 |
Posted - 11/04/2010 : 15:17:51
|
Pozdrav svima. Kao vlasnik izdavacke kuce Spectrum Pacific Publishing u Sydneyu, Australia, mogu najaviti da smo nedavno potpisali ugovor za izdavanje Druzine od Vjesala na Engleskom jeziku. Gospodja Raviola kao nasljednica Magnusovih radova trenutno suradjuje sa nama u ovom projektu.
Inace strip smo preveli i najavili kao "The Fellowship of the Gallows" i ocekujemo prvi broj da bude spreman oko kolovoza.
Najavili smo ga i na nasem website-u, http://www.spectrumpacific.com.au
Inace smo pokusali jos 2003. godine no tada nismo realizirali ovaj projekat jer smo htjeli u paketu sa Alan Fordom ali sa Max Bunkerom se nismo uspjeli dogovoriti, pa smo sada samo se dogovorili oko Druzine.
Evo i koncept od prve naslovnice. Koristen je scan od starijeg talijanskog originalnog prvog broja, pa ce prava naslovnica biti znatno bolje kvalitete.

lijep pozdrav Benjamin Slabak
|
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9556 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
benniboi
Starting Member
Australia
59 Posts
Posted - 11/04/2010 : 15:35:31
|
Originally posted by Deers

Svaka čast! Puno sreće sreće sa projektom!
Hvala :) Trebat ce nam malo srece, tesko ce biti nadmasiti hrvatski prijevod koji je fenomenalno odradjen. Nekako mi engleski nije tako "saren"... |
 |
|
benniboi
Starting Member
Australia
59 Posts
Posted - 11/04/2010 : 15:37:45
|
Originally posted by Emir Pasanovic
Jako zanimljiv i poduzetan korak, želim vam svu sreću. Jeste li se dogovorili da Družina vješala ide i za iphone/ipad?
Hvala, da obavezno :) iPad/iPhone i Kindle od Amazona.
U svakom slucaju ocekujemo veci promet na digitalnom frontu nego stampanom. Uz nadolazeceg Tolkienovog Hobbita ocekujemo da ce interes za ovaj zanr opet skociti kao i za vrijeme Gospodara Prstenova, kada smo originalno planirali ovo izdati.
|
Edited by - benniboi on 11/04/2010 15:40:10 |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 11/04/2010 : 15:40:37
|
E to će tek biti k'o mačja guza. Jedva čekam da vidim jer su Max/Magnus pravili stripove prije 40 godina upravo za iPhone. Ako ti bude trebala pomoć u prijevodu na engleski, samo se javi na forum ili na moj mail. |
 |
|
benniboi
Starting Member
Australia
59 Posts
Posted - 11/04/2010 : 15:46:53
|
Originally posted by Emir Pasanovic
E to će tek biti k'o mačja guza. Jedva čekam da vidim jer su Max/Magnus pravili stripove prije 40 godina upravo za iPhone. Ako ti bude trebala pomoć u prijevodu na engleski, samo se javi na forum ili na moj mail.
:) Slazem se, idealan strip za iPhone/iPad, pa i Kindle koji je crno/bijeli.
Hvala na ponudi, trenutno radimo sa oba izdanja, talijanskim i hrvatskim pa ako zapnemo javit cu se. |
 |
|
bvagner3
Senior Member

Croatia
2363 Posts
Member since 13/01/2009 |
Posted - 12/04/2010 : 00:12:07
|
A Alan Ford i Maxmagnus,imate li i to u planu? Alan Ford bi vam bio pun pogodak jer je izlazio čak i u Brazilu,nadam se da se budete uspjeli dogovoriti sa Bunkerom,želim vam sreću i sa ovim i sa sličnim projektima.Dilan je izašao u Americi pa je ipak snimljen film,mislim da su Talijanska izdanja opčenito premalo zastupljena u Svijetu s obzirom na kvalitetu,(i crteža i scenarija),puno kvalitetnija u usporedbi sa onim letećim super gluparijama u Americi,iako ima i tamo kvalitetnih junaka,ali kod njih uglavnom preferiram crtež. |
#!?? |
 |
|
benniboi
Starting Member
Australia
59 Posts
Posted - 12/04/2010 : 06:06:13
|
Originally posted by bvagner3
A Alan Ford i Maxmagnus,imate li i to u planu? Alan Ford bi vam bio pun pogodak jer je izlazio čak i u Brazilu,nadam se da se budete uspjeli dogovoriti sa Bunkerom,želim vam sreću i sa ovim i sa sličnim projektima.Dilan je izašao u Americi pa je ipak snimljen film,mislim da su Talijanska izdanja opčenito premalo zastupljena u Svijetu s obzirom na kvalitetu,(i crteža i scenarija),puno kvalitetnija u usporedbi sa onim letećim super gluparijama u Americi,iako ima i tamo kvalitetnih junaka,ali kod njih uglavnom preferiram crtež.
Planiram se opet sastati sa Max Bunkerom uskoro pa vidjeti. Zadnji puta se nismo uspjeli dogovoriti, ali mozda za digitalno izdanje bude vise interesa sa njihove strane, bar se nadam. |
 |
|
leshwolsh
New Member

Serbia
275 Posts
Member since 04/06/2006 |
|
benniboi
Starting Member
Australia
59 Posts
Posted - 12/04/2010 : 15:02:09
|
Originally posted by leshwolsh
Pridruzujem se cestitkama za ovo izdanje !!
Hvala :)
Htjeo bih ponuditi clanovima ovog foruma da sudjeluju u izboru imena za karaktere iz stripa. Za neke se jos nismo slozili, pogotovo za Supila, Krusku, Golju i Pogacu.
Ako se netko dosjeti neceg zgodnog cega na kraju iskoristimo, dobit ce spomen zahvalu u prvom broju. Ako se prijedlozi poduplaju onda samo prvu uvazavamo. |
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 12/04/2010 : 19:28:41
|
Straobalan strip Znatno bolji, licno, od MaxMagnusa Odlican izbor  |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
Edited by - Bob Rok on 12/04/2010 19:28:51 |
 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4801 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 12/04/2010 : 21:32:55
|
Originally posted by benniboi

Hvala :) Trebat ce nam malo srece, tesko ce biti nadmasiti hrvatski prijevod koji je fenomenalno odradjen. Nekako mi engleski nije tako "saren"...
Puno srece i od mene;doista hrabar pokusaj , prije svega kad se uzme u obzir mjesto prodaje. |
Go kneel and weep
|
 |
|
benniboi
Starting Member
Australia
59 Posts
Posted - 14/04/2010 : 02:34:22
|
Originally posted by drogsy
Originally posted by benniboi

Hvala :) Trebat ce nam malo srece, tesko ce biti nadmasiti hrvatski prijevod koji je fenomenalno odradjen. Nekako mi engleski nije tako "saren"...
Puno srece i od mene;doista hrabar pokusaj , prije svega kad se uzme u obzir mjesto prodaje.
Mjesto prodaje je svugdje gdje se Engleski prica, a i sire. :) Australija nam nije neko znacajno trziste, vise ocekujem od Amerike i Europe. |
 |
|
|
Topic  |
|