forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Oceni forum
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/04/2010 : 14:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
Ne radim ništa posebno. Malo reklamiram sopstvena izdanja, malo se trudim da razotkrijem prevarante i nikogoviće.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/04/2010 : 14:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Opet on o sebi u trećem licu. Ccc.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 12/04/2010 : 14:50:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Znaci, ovo ce biti jos jedna rasprava bez kraja? Super. Ja ne vidim neku potrebu za beskrajnim raspravama, ovo je forum, ne znam ni sta tacno ocekivati? Korisnih informacija ima u gomili tema, gdje se god postavi bilo koje pitanje, neko uvijek zna odgovor, a sav spam, zajebancije, mlacenje prazne slame su najnormalnija stvar kad se na jednom mjestu okupi vise ljudi. Meni je bolje da je forum ovakav, nego da jednom mjesecno neko napise nesto "prepametno", i to je to. Ovo je prava stripovska pijaca, i sto se mene tice, ovakav forum je i najbolji forum.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/04/2010 : 14:58:09  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Elderane84

Znaci, ovo ce biti jos jedna rasprava bez kraja? Super. Ja ne vidim neku potrebu za beskrajnim raspravama, ovo je forum, ne znam ni sta tacno ocekivati? Korisnih informacija ima u gomili tema, gdje se god postavi bilo koje pitanje, neko uvijek zna odgovor, a sav spam, zajebancije, mlacenje prazne slame su najnormalnija stvar kad se na jednom mjestu okupi vise ljudi. Meni je bolje da je forum ovakav, nego da jednom mjesecno neko napise nesto "prepametno", i to je to. Ovo je prava stripovska pijaca, i sto se mene tice, ovakav forum je i najbolji forum.

Ma ne, evo da ti kažem o čemu se radi: ima ljudi koji misle da je ovaj forum skup najglupljih stripofila iz ex-yu. Niko da napiše smislen post, niko ne čita pametne stripove, svi su ovce, a moderatori su ovnovi predvodnici koji još te ovce terorišu.
Ne tolerišu se politika, vređanje i slično, samim tim se uskraćuju najosnovnije ljudske slobode, jer, što se ne bismo vređali????

Zato i ovaj poll. Da svi mi dokažemo kako smo glupi i tupi. Šta god da klikneš tamo, potvrdiće to.

Po čijim instrukcijama ovaj topic, ne znam, pošto još uvek mislim da je marlowe isuviše pametan da sebi dopusti da padne tako nisko.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 12/04/2010 15:00:14
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/04/2010 : 15:01:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Marlowe je već odavno pokazao da može ići jako nisko. Ovakav poll je i napravljen isključivo radi provociranja i sabotiranja foruma. poprilično sladunjav, a pomalo i očajnički pokušaj, moram reći

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000