Author |
Topic  |
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 12/04/2010 : 14:33:34
|
Ne radim ništa posebno. Malo reklamiram sopstvena izdanja, malo se trudim da razotkrijem prevarante i nikogoviće. |
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 12/04/2010 : 14:50:49
|
Znaci, ovo ce biti jos jedna rasprava bez kraja? Super. Ja ne vidim neku potrebu za beskrajnim raspravama, ovo je forum, ne znam ni sta tacno ocekivati? Korisnih informacija ima u gomili tema, gdje se god postavi bilo koje pitanje, neko uvijek zna odgovor, a sav spam, zajebancije, mlacenje prazne slame su najnormalnija stvar kad se na jednom mjestu okupi vise ljudi. Meni je bolje da je forum ovakav, nego da jednom mjesecno neko napise nesto "prepametno", i to je to. Ovo je prava stripovska pijaca, i sto se mene tice, ovakav forum je i najbolji forum. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 12/04/2010 : 14:58:09
|
quote: Originally posted by Elderane84
Znaci, ovo ce biti jos jedna rasprava bez kraja? Super. Ja ne vidim neku potrebu za beskrajnim raspravama, ovo je forum, ne znam ni sta tacno ocekivati? Korisnih informacija ima u gomili tema, gdje se god postavi bilo koje pitanje, neko uvijek zna odgovor, a sav spam, zajebancije, mlacenje prazne slame su najnormalnija stvar kad se na jednom mjestu okupi vise ljudi. Meni je bolje da je forum ovakav, nego da jednom mjesecno neko napise nesto "prepametno", i to je to. Ovo je prava stripovska pijaca, i sto se mene tice, ovakav forum je i najbolji forum.
Ma ne, evo da ti kažem o čemu se radi: ima ljudi koji misle da je ovaj forum skup najglupljih stripofila iz ex-yu. Niko da napiše smislen post, niko ne čita pametne stripove, svi su ovce, a moderatori su ovnovi predvodnici koji još te ovce terorišu. Ne tolerišu se politika, vređanje i slično, samim tim se uskraćuju najosnovnije ljudske slobode, jer, što se ne bismo vređali????
Zato i ovaj poll. Da svi mi dokažemo kako smo glupi i tupi. Šta god da klikneš tamo, potvrdiće to.
Po čijim instrukcijama ovaj topic, ne znam, pošto još uvek mislim da je marlowe isuviše pametan da sebi dopusti da padne tako nisko. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 12/04/2010 15:00:14 |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 12/04/2010 : 15:01:11
|
Marlowe je već odavno pokazao da može ići jako nisko. Ovakav poll je i napravljen isključivo radi provociranja i sabotiranja foruma. poprilično sladunjav, a pomalo i očajnički pokušaj, moram reći |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Topic  |
|
|
|