Author |
Topic |
|
kucni duh
Advanced Member
Croatia
3943 Posts
Member since 21/03/2007 |
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 14/04/2010 : 15:03:17
|
a što im sva ta tehnologija znači kad će opet puštat govno od filma |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 14/04/2010 : 15:17:48
|
Ne bih bo lose otvoriti neku temu ako nije bila o poseconosti bioskopima(kinima).....i ako veoma volim filmove i mogu reci da sam donekle filmofil, u bioskopu nisam bio 10 god. najmanje ...Ne iz razloga sto volim kucnu varijantu i fotelju....nego iskljucivo zbog publike koja dolazi ..... suskanje kesicama,grickanje semenki ,guzvanje limenki,ajde neki zaljubljeni par i mogu da razumem,,dobacivanja ,nekad neko zapali i cigaru ,javljanje na mobilini, strasno kakva je ovde publika ,,,,zato sam u kucnoj varijanti do daljeg,,,,,, |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 14/04/2010 15:18:48 |
|
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 14/04/2010 : 16:58:48
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Ne bih bo lose otvoriti neku temu ako nije bila o poseconosti bioskopima(kinima).....i ako veoma volim filmove i mogu reci da sam donekle filmofil, u bioskopu nisam bio 10 god. najmanje ...Ne iz razloga sto volim kucnu varijantu i fotelju....nego iskljucivo zbog publike koja dolazi ..... suskanje kesicama,grickanje semenki ,guzvanje limenki,ajde neki zaljubljeni par i mogu da razumem,,dobacivanja ,nekad neko zapali i cigaru ,javljanje na mobilini, strasno kakva je ovde publika ,,,,zato sam u kucnoj varijanti do daljeg,,,,,,
U vezi s ovim šta si napisao, moram primjetiti da se kino publika u Splitu dosta kulturno uzdigla, vaspitala. Sjećam se kad smo početkom 90ih otišli u kino Balkan, danas Karaman, a tip kraj nas izvadio PEČENU KOKOŠ I COLU OD 1,5L i divanio kao u zadnjoj krčmi Danas srećom takvih nema u kinima, možda i radi skuplje cijene karata.
|
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 14/04/2010 : 17:07:24
|
quote: Originally posted by PAJDO
Ne bih bo lose otvoriti neku temu ako nije bila o poseconosti bioskopima(kinima).....i ako veoma volim filmove i mogu reci da sam donekle filmofil, u bioskopu nisam bio 10 god. najmanje ...Ne iz razloga sto volim kucnu varijantu i fotelju....nego iskljucivo zbog publike koja dolazi ..... suskanje kesicama,grickanje semenki ,guzvanje limenki,ajde neki zaljubljeni par i mogu da razumem,,dobacivanja ,nekad neko zapali i cigaru ,javljanje na mobilini, strasno kakva je ovde publika ,,,,zato sam u kucnoj varijanti do daljeg,,,,,,
U vezi s ovim šta si napisao, moram primjetiti da se kino publika u Splitu dosta kulturno uzdigla, vaspitala. Sjećam se kad smo početkom 90ih otišli u kino Balkan, danas Karaman, a tip kraj nas izvadio PEČENU KOKOŠ I COLU OD 1,5L i divanio kao u zadnjoj krčmi
Jel se fino ispružio i prilegao posle jela? Možda je samo htio jesti u miru, bez žene i djece koja trče okolo |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 14/04/2010 : 17:27:06
|
Moj cale mi kaze da su 70- ih godina to bile normalne stvari ,sir,pile,rakija i kad je pauza igra se kolo............strasno.... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
|
|
Bob Rok
Advanced Member
4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 14/04/2010 : 17:31:38
|
Igra se kolo... Koje je to, terevenka pod satru... Jos samo fali kum meraklija i tasta rospija |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 14/04/2010 : 20:55:59
|
quote: Originally posted by Gand
Hi hi hi |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
kucni duh
Advanced Member
Croatia
3943 Posts
Posted - 14/04/2010 : 21:26:16
|
U vezi s ovim šta si napisao, moram primjetiti da se kino publika u Splitu dosta kulturno uzdigla, vaspitala. Sjećam se kad smo početkom 90ih otišli u kino Balkan, danas Karaman, a tip kraj nas izvadio PEČENU KOKOŠ I COLU OD 1,5L i divanio kao u zadnjoj krčmi Danas srećom takvih nema u kinima, možda i radi skuplje cijene karata.
vidi se da je bio ispred svog vrimena, danas imaš na sjedalima držače za sokove i kokice. A osim toga, zar sam naziv kina ne otkriva profil gledatelja ne znam šta te tu smetalo, pa vidiš da je čovik bio skroz fin i kulturan, nije ponio kapulicu |
|
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 14/04/2010 : 21:33:28
|
quote: Originally posted by kucni duh
vidi se da je bio ispred svog vrimena, danas imaš na sjedalima držače za sokove i kokice. A osim toga, zar sam naziv kina ne otkriva profil gledatelja ne znam šta te tu smetalo, pa vidiš da je čovik bio skroz fin i kulturan, nije ponio kapulicu
Blago meni Dobro da janjca nije natakao na kolac pa ga rotirao tokom filma |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
|
kucni duh
Advanced Member
Croatia
3943 Posts
Posted - 14/04/2010 : 21:35:22
|
quote: Originally posted by dr strangelove
a što im sva ta tehnologija znači kad će opet puštat govno od filma
ma stvarno si dosljedan
filmovi su kratki 40-50 minuta, vrhunski dokumentarci - Himalaje, podvodni svijet, amazona, dinosauri, povratak u prošlost, planet zemlja,... ima nešto i crtanih - savršen je onaj sa johnom cleesom. Sam doživljaj je fenomenalan, kao da si u samom centru događanja. A super je i bit u prvom redu i okrenit se prema gledalištu i vidit kako svi u kinu reagiraju kao jedan - smijurija živa.
|
|
|
kucni duh
Advanced Member
Croatia
3943 Posts
Posted - 14/04/2010 : 21:36:53
|
vidi se da je bio ispred svog vrimena, danas imaš na sjedalima držače za sokove i kokice. A osim toga, zar sam naziv kina ne otkriva profil gledatelja ne znam šta te tu smetalo, pa vidiš da je čovik bio skroz fin i kulturan, nije ponio kapulicu
Blago meni Dobro da janjca nije natakao na kolac pa ga rotirao tokom filma
pa nećemo pretjerivat, ipak je kino u centru Splita. Ali da si film gledao na Klisu,.... |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4741 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 14/04/2010 : 21:52:23
|
''Kristalno čista slika, laserski preciziran zvuk, poseban raspored sjedala, gigantsko specijalno dizajnirano filmsko platno, posebni najnoviji digitalni projektori, 3D uz najmodernije polarizirane 3D naočale, dvorana izgrađena prema posebnim parametrima... Sve to, a i još puno više, sadržavat će hrvatski IMAX u CineStar Areni!''
Sve to lijepo zvuči , iako je meni sasvim svejedno; nadam se da će manje štetiti očima, jer se inače uvijek kad uđem u kino dvoranu prosuze mi oči dok se ne naviknem.
|
Go kneel and weep
|
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
|
kucni duh
Advanced Member
Croatia
3943 Posts
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Posted - 15/04/2010 : 09:04:12
|
A super je i bit u prvom redu i okrenit se prema gledalištu i vidit kako svi u kinu reagiraju kao jedan - smijurija živa.
Kad već platiš kartu 100kn bolje da gledaš film |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Posted - 15/04/2010 : 09:09:49
|
quote: Originally posted by Gand
a što im sva ta tehnologija znači kad će opet puštat govno od filma
Sad ces govno moci i osjetiti pod prstima. Jamsi!!!!
It's like a dream come true! |
|
|
kucni duh
Advanced Member
Croatia
3943 Posts
Posted - 15/04/2010 : 09:10:31
|
A super je i bit u prvom redu i okrenit se prema gledalištu i vidit kako svi u kinu reagiraju kao jedan - smijurija živa.
Kad već platiš kartu 100kn bolje da gledaš film
ma bilo je i nekih zmija, paukova,... i sličnih ljiga, pa kad smo se ženske uzvrištale, ovo je bilo najbezbolnije rješenje za popravit raspoloženje |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Posted - 15/04/2010 : 15:16:12
|
quote: Originally posted by Maximuss
Za sto kuna bi mi usput i playboyeva zecica trebala sjedit u krilu.
Za sto kuna bi ti i ja sjedio u krilu. Htio ti to ili ne. |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Posted - 15/04/2010 : 15:50:38
|
Za sto kuna bi ti i ja sjedio u krilu. Htio ti to ili ne.
Hehehe! Ma tko i te odbio?! |
|
|
|
kucni duh
Advanced Member
Croatia
3943 Posts
Posted - 15/04/2010 : 17:55:44
|
Za sto kuna bi ti i ja sjedio u krilu. Htio ti to ili ne.
vidiš kako je 1 euro na ovom forumu posijao poduzetnički duh |
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Posted - 15/04/2010 : 20:11:57
|
Štoš, recesija je |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38128 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 15/04/2010 : 23:13:40
|
Nije ni cudo sto izbjegavam ove kolosalne kino dvorane, sve dok je meni kinoteke...
ma, lazem samog sebe. |
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
|
Topic |
|
|
|