forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 napokon IMAX u Hrvatskoj!!!!!!!!!!!!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 14/04/2010 : 14:34:36  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message  Reply with Quote
http://www.filmski.net/vijesti/dugometrazni-film/7111/napokon_imax_u_hrvata

napokon!!!!!!!!!!!! Ovo je vijest koja mi je otaspoložila dan! Obožavam IMAX kina i više sam novaca ostavila u tom kinu, nego u bilo kojem drugom!

Uh! sad sam se sitila, u kinu ima hrpa stepenica, a stepenice i ja ratujemo već godinama. Jadni moj fizio

Edited by - manhunter on 07/06/2010 23:34:07

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 14/04/2010 : 15:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
a što im sva ta tehnologija znači kad će opet puštat govno od filma

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/04/2010 : 15:17:48  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Ne bih bo lose otvoriti neku temu ako nije bila o poseconosti bioskopima(kinima).....i ako veoma volim filmove i mogu reci da sam donekle filmofil, u bioskopu nisam bio 10 god. najmanje ...Ne iz razloga sto volim kucnu varijantu i fotelju....nego iskljucivo zbog publike koja dolazi ..... suskanje kesicama,grickanje semenki ,guzvanje limenki,ajde neki zaljubljeni par i mogu da razumem,,dobacivanja ,nekad neko zapali i cigaru ,javljanje na mobilini, strasno kakva je ovde publika ,,,,zato sam u kucnoj varijanti do daljeg,,,,,,

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 14/04/2010 15:18:48
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 14/04/2010 : 16:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

Ne bih bo lose otvoriti neku temu ako nije bila o poseconosti bioskopima(kinima).....i ako veoma volim filmove i mogu reci da sam donekle filmofil, u bioskopu nisam bio 10 god. najmanje ...Ne iz razloga sto volim kucnu varijantu i fotelju....nego iskljucivo zbog publike koja dolazi ..... suskanje kesicama,grickanje semenki ,guzvanje limenki,ajde neki zaljubljeni par i mogu da razumem,,dobacivanja ,nekad neko zapali i cigaru ,javljanje na mobilini, strasno kakva je ovde publika ,,,,zato sam u kucnoj varijanti do daljeg,,,,,,

U vezi s ovim šta si napisao, moram primjetiti da se kino publika u Splitu dosta kulturno uzdigla, vaspitala.
Sjećam se kad smo početkom 90ih otišli u kino Balkan, danas Karaman, a tip kraj nas izvadio PEČENU KOKOŠ I COLU OD 1,5L i divanio kao u zadnjoj krčmi
Danas srećom takvih nema u kinima, možda i radi skuplje cijene karata.

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/04/2010 : 17:07:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PAJDO

quote:

U vezi s ovim šta si napisao, moram primjetiti da se kino publika u Splitu dosta kulturno uzdigla, vaspitala.
Sjećam se kad smo početkom 90ih otišli u kino Balkan, danas Karaman, a tip kraj nas izvadio PEČENU KOKOŠ I COLU OD 1,5L i divanio kao u zadnjoj krčmi

Jel se fino ispružio i prilegao posle jela?
Možda je samo htio jesti u miru, bez žene i djece koja trče okolo

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/04/2010 : 17:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Moj cale mi kaze da su 70- ih godina to bile normalne stvari ,sir,pile,rakija i kad je pauza igra se kolo............strasno....

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 14/04/2010 : 17:31:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Igra se kolo... Koje je to, terevenka pod satru... Jos samo fali kum meraklija i tasta rospija

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 14/04/2010 : 20:55:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gand

Hi hi hi

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 14/04/2010 : 21:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

vidi se da je bio ispred svog vrimena, danas imaš na sjedalima držače za sokove i kokice. A osim toga, zar sam naziv kina ne otkriva profil gledatelja ne znam šta te tu smetalo, pa vidiš da je čovik bio skroz fin i kulturan, nije ponio kapulicu
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 14/04/2010 : 21:33:28  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kucni duh

quote:

quote:

vidi se da je bio ispred svog vrimena, danas imaš na sjedalima držače za sokove i kokice. A osim toga, zar sam naziv kina ne otkriva profil gledatelja ne znam šta te tu smetalo, pa vidiš da je čovik bio skroz fin i kulturan, nije ponio kapulicu

Blago meni
Dobro da janjca nije natakao na kolac pa ga rotirao tokom filma

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 14/04/2010 : 21:35:22  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

ma stvarno si dosljedan

filmovi su kratki 40-50 minuta, vrhunski dokumentarci - Himalaje, podvodni svijet, amazona, dinosauri, povratak u prošlost, planet zemlja,... ima nešto i crtanih - savršen je onaj sa johnom cleesom.
Sam doživljaj je fenomenalan, kao da si u samom centru događanja. A super je i bit u prvom redu i okrenit se prema gledalištu i vidit kako svi u kinu reagiraju kao jedan - smijurija živa.
Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 14/04/2010 : 21:36:53  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Blago meni
Dobro da janjca nije natakao na kolac pa ga rotirao tokom filma

pa nećemo pretjerivat, ipak je kino u centru Splita. Ali da si film gledao na Klisu,....
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 14/04/2010 : 21:52:23  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
''Kristalno čista slika, laserski preciziran zvuk, poseban raspored sjedala, gigantsko specijalno dizajnirano filmsko platno, posebni najno­viji digitalni projektori, 3D uz najmodernije polarizirane 3D naočale, dvorana izgra­đena prema posebnim parametrima... Sve to, a i još puno više, sadržavat će hr­vatski IMAX u CineStar Areni!''

Sve to lijepo zvuči , iako je meni sasvim svejedno; nadam se da će manje štetiti očima, jer se inače uvijek kad uđem u kino dvoranu prosuze mi oči dok se ne naviknem.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 14/04/2010 : 23:55:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
Au! Jedva cekam. Super. Sad kad stave kartu 100kn.

Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 15/04/2010 : 00:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Maximuss

Au! Jedva cekam. Super. Sad kad stave kartu 100kn.

pa tako nekako se i kreću cijene
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 15/04/2010 : 09:04:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

A super je i bit u prvom redu i okrenit se prema gledalištu i vidit kako svi u kinu reagiraju kao jedan - smijurija živa.

Kad već platiš kartu 100kn bolje da gledaš film

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 15/04/2010 : 09:09:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gand

quote:

Sad ces govno moci i osjetiti pod prstima. Jamsi!!!!

It's like a dream come true!

Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 15/04/2010 : 09:10:31  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A super je i bit u prvom redu i okrenit se prema gledalištu i vidit kako svi u kinu reagiraju kao jedan - smijurija živa.

Kad već platiš kartu 100kn bolje da gledaš film

ma bilo je i nekih zmija, paukova,... i sličnih ljiga, pa kad smo se ženske uzvrištale, ovo je bilo najbezbolnije rješenje za popravit raspoloženje
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 15/04/2010 : 15:11:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
Za sto kuna bi mi usput i playboyeva zecica trebala sjedit u krilu.

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 15/04/2010 : 15:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

Za sto kuna bi ti i ja sjedio u krilu.
Htio ti to ili ne.

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 15/04/2010 : 15:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Htio ti to ili ne.

Hehehe! Ma tko i te odbio?!

Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 15/04/2010 : 17:55:44  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Htio ti to ili ne.

vidiš kako je 1 euro na ovom forumu posijao poduzetnički duh
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 15/04/2010 : 20:11:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Štoš, recesija je

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38132 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 15/04/2010 : 23:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Nije ni cudo sto izbjegavam ove kolosalne kino dvorane, sve dok je meni kinoteke...

ma, lazem samog sebe.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000