Author |
Topic |
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 21/04/2010 : 00:51:52
|
quote: Originally posted by 76
Čini se da će prije MAFEST proslaviti punoljetnost, nego Nišlije doći. Šteta, a baš sam se nadao da ćemo zasjest u nekom od kafića na Kačećevom trgu...
Ja ne dolazim iz opravdanih razloga(na bolovanju sam i ne daju ovi iz socijalnog da se napusta okrug filijale),a Carson ne dolazi zato sto je picka |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 21/04/2010 : 00:52:30
|
quote: Originally posted by dcopic
quote: Originally posted by rgorgiev
Super informacije. Sve pregledno i informativno.
@Gaston - ko organizuje smestaj za Mafest, tj. dali znas da neko od forumasa organizuje to ili bar moze pomoci.
@Renky - tebi je na korak od kuce - kako izgleda varijanta da ti organizujes smetsaj ako dolazim???
Čuj Frende, ako ti ljudine Gaston i Renky ne stignu odgovoriti, najbolje je da se javiš na: vice.rudan1@st.htnet.hr i svi tvoji problemi u vezi smještaja bit će riješeni u sekundi!
Evo i njihove Web stranice: http://www.tempet.hr/hr/index.htm
Istina. Vezano za Mafest smjestaj Vice je uvijek bio kontakt preko kojeg se sve rijesi. Samo kazes sto ti treba... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 21/04/2010 : 00:53:41
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Gosti su fenomenalni,zao mi je sto me nece biti ni ove godine Svima lep provod i uslikajte kontroverznog lektora da ga vidim konacno kako izgleda
Zašto?! Isti je kao na avataru!
Znaci matora drtina ko Carson |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 21/04/2010 : 00:55:43
|
quote: Originally posted by npetros2@htnet-dsl
Ajme,ajme, majko. Pa daj bar napišite zašto Frisenda opet neće doći??
Previse obaveza i obiteljskih stvari koje mora rijesiti u to vrijeme. |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 21/04/2010 : 00:58:12
|
Gosti su fenomenalni,zao mi je sto me nece biti ni ove godine Svima lep provod i uslikajte kontroverznog lektora da ga vidim konacno kako izgleda
Pih sve neke izlike, isti si kao i onaj Carson, samo njemu oprastam on je mator pa ne moze dugo da jase... A sto se tice lektora i njegove slike, prodaju li kod vas onaj govedji gulas od podravke, e ima tamo jedna slika... |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 21/04/2010 : 00:59:10
|
quote: Originally posted by Kit Carson
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by globinjo
ferri opet dolazi... renky će bit oduševljen
To si ljubomoran malo, ha? Nije bas svatko nosio Ferriju kofere...
priča se da daje bogate napojnice nosačima. vidiš kako renky hvali zagora po forumu
Ontopic: Svaka cast na gostima. Valjda cemo Tex i ja nekad doci.
Jebate da ste Krenili iz Texasa ili Arizone, pjesice a ne na konjima, mogli ste do sad doci na neki od Mafesta. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 21/04/2010 : 00:59:47
|
ferri opet dolazi... renky će bit oduševljen
To si ljubomoran malo, ha? Nije bas svatko nosio Ferriju kofere...
pa zna se tko je nosač,a tko bodyguard i turistički vodič po splitu i okolici
I mestar za parking... |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 21/04/2010 : 01:00:48
|
Čini se da će prije MAFEST proslaviti punoljetnost, nego Nišlije doći. Šteta, a baš sam se nadao da ćemo zasjest u nekom od kafića na Kačećevom trgu...
Ja ne dolazim iz opravdanih razloga(na bolovanju sam i ne daju ovi iz socijalnog da se napusta okrug filijale),a Carson ne dolazi zato sto je picka
Ne izvlaci se. Kad je pravi Tex postavljao pitanje okruga i odgovarao nekome sto smije a sto ne...
|
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 21/04/2010 : 01:14:25
|
Ja ne dolazim iz opravdanih razloga(na bolovanju sam i ne daju ovi iz socijalnog da se napusta okrug filijale),a Carson ne dolazi zato sto je picka
Jedi govna!
Uputstvo za modove: Ovakav recnik je uobicajen kod nas, tako da ne posezete za represalijama, a ostalim forumasima se izvinjavam sto sam morao da ih upoznam sa Texovim jelovnikom.
PS Veliki uticaj na mene je imao Billy the Kid svojim postom u Tex maxi, te mu se ovom prilikom zahvaljujem na inspiraciji. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 21/04/2010 : 01:24:56
|
Jedi govna!
Samo da se korigujem,Carson ne dolazi zato sto je nekulturna matora picka Ccccccccccc,i ovakvi vaspitavaju decu
Ontopic: Dado,steta sto ne mogu na Mafest,dogodine ako Bog da...verovatno bez Carsona,ali popicemo po neku u znak secanja na matoru kamilu |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40324 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 21/04/2010 : 09:55:40
|
quote: Originally posted by dcarapo2
Dolazimo iz Osijeka.Jedva čekam
Najjaca ekipa... Nesto poput "Ko to tamo peva"... Prosle godine bilo super... Ciko je car... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47176 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 21/04/2010 : 14:55:51
|
Jedi govna!
Uputstvo za modove: Ovakav recnik je uobicajen kod nas, tako da ne posezete za represalijama, a ostalim forumasima se izvinjavam sto sam morao da ih upoznam sa Texovim jelovnikom.
ma koji se kurac opravdavaš,u tri pizde materine
ne kuži da smo mi vulgarniji od njih al nam se ne da pisat jer smo lini
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47176 Posts
Posted - 21/04/2010 : 14:57:01
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
Wow!!! PET HILJADITI POST :-)
da ja tako pišen pizdarije po forumu skupija bi baren 30 000 postova dosad |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 21/04/2010 : 15:01:52
|
quote: Originally posted by rgorgiev
Super informacije. Sve pregledno i informativno.
@Gaston - ko organizuje smestaj za Mafest, tj. dali znas da neko od forumasa organizuje to ili bar moze pomoci.
@Renky - tebi je na korak od kuce - kako izgleda varijanta da ti organizujes smetsaj ako dolazim???
Čuj Frende, ako ti ljudine Gaston i Renky ne stignu odgovoriti, najbolje je da se javiš na: vice.rudan1@st.htnet.hr i svi tvoji problemi u vezi smještaja bit će riješeni u sekundi!
Evo i njihove Web stranice: http://www.tempet.hr/hr/index.htm
Istina. Vezano za Mafest smjestaj Vice je uvijek bio kontakt preko kojeg se sve rijesi. Samo kazes sto ti treba...
Eto, previdija san pitanje ali dobri ljudi su ti odgovorili. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47176 Posts
Posted - 21/04/2010 : 15:04:28
|
quote: Originally posted by Renky
Nebi!
Izbacilo bi te
svašta. opće je poznato da ne može svak skužit dubinu mojih postova i da planiraju uvest tumače |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Posted - 21/04/2010 : 15:37:57
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Renky
Nebi!
Izbacilo bi te
svašta. opće je poznato da ne može svak skužit dubinu mojih postova i da planiraju uvest tumače
Ma kak ne kužiš Renky oće reć da kad bi pisao pizdarije ko ja da bi bio već davno izbačen Podlo, podlo
A ti siromak se tak jako šparaš da si uspio samo 10 somova natući |
|
|
Topic |
|