C&H ne mogu da omanu, nigde!!!! ne moraju da budu smesni, ali ako ti nisu barem zanimljivi, cak i dirljivi....najverovatnije nesto nije u redu s tobom
Upravo ovo "dirljivi" je ono što ovaj strip izdvaja od ostalih.Svaka čast Hogaru, etc..ali C&H je u svom žanru by far najbolji strip ikad!
C&H pripadaju, hmm, grupi....dnevni novinski (humoristicki) strip (). dakle, imamo Hogara, Garfilda, Bilija, itd....kao i Peanuts, Calvin&Hobbs, koji ipak odskacu, na isti nacin, ali opet svako za sebe.
zato mi je tesko da kazem da su C&H i Peaunts (ne smem da ih izdvojim) najbolji u toj grupi, jer su totalno druga prica od svih ostalih. pored doze humora, tu je i nesto vise - ljudi, medjuljudski odnosi, svakodnevni zivot, emocije, dozivljaj spoljnjeg sveta itditditd.... kod C&H je to ipak na nivou pojedinca, dok kod Peanutsa vise imamo odnose izmedju ljudi zajedno sa pojedinacnim pogledima na svet.
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
@ anto Ja sam u zadnjih 10 dana kupio svih 8 brojeva C & H, i ni kod System Comicsa ni u Darkvudu ni u AF nemaju komplet svih brojeva; U Darkvudu imaju 6 brojeva B5 formata; U AF imas ove normalne brojeve i 1 od ona 2 polozena broja; U SC imaju taj drugi polozeni broj a nemaju sve redovne brojeve; Tako da ces morati da se potrudis malo da kompletiras ali vredi truda, ja sam apsolutno odusevljen. Rekose mi u SC da predzanji broj izlazi do Nove godine a zadnji u toku sledece i to je kraj.
@ anto Ja sam u zadnjih 10 dana kupio svih 8 brojeva C & H, i ni kod System Comicsa ni u Darkvudu ni u AF nemaju komplet svih brojeva; U Darkvudu imaju 6 brojeva B5 formata; U AF imas ove normalne brojeve i 1 od ona 2 polozena broja; U SC imaju taj drugi polozeni broj a nemaju sve redovne brojeve; Tako da ces morati da se potrudis malo da kompletiras ali vredi truda, ja sam apsolutno odusevljen. Rekose mi u SC da predzanji broj izlazi do Nove godine a zadnji u toku sledece i to je kraj.
Vlado, ako sam te razumeo, kupujem u Alan Fordu (ili u Darkvudu) 6 "normalnih" brojeva, u AF jedan a u SC drugi položeni broj? A zar nisu svi B5 formata, sa tim što su 1 i 2 položeni a 3-8 uspravni?? U svakom slučaju hvala za savet, videću da ih nabavim što pre!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Nabavio sam prva dva broja, i pročitao sam Blago je svuda. Nije mi baš u početku legao, pa sam ga čak i na silu čitao, a samo zbog toga što su svi komentari za ovaj strip do jednog pozitivni. I kada sam se pitao, što se svima ovaj strip toliko sviđa, a meni ne, desilo se.Strip je počeo da me zasmejava, "provalio sam" Votersonov humor i sve je selo na svoje mesto.Prosto sam sljuštio ostatak. Sad sledi druga knjiga,a potom se bacim na nabavljanje ostatka.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!