Author |
Topic  |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 23/04/2010 : 13:11:25
|
Lavirint.biz ponosno predstavlja novu, devetu, številku Sergej Stripa - časopisa za reinkarnaciju, apokalipsu i berberstvo(berberizam?)!

A unutra: Severin: Krvnikov šegrt by Darko Macan na spisaniju i stara Yu-Strip kuka Zoran Tucić;, u svojemu prvom ovomilenijumskom stripocrtačkom debiju. Drugo parche Ratova Vrsta iz kucćopisaće mašine Macana Darka i veštoga crtaćeg pera omladinca Vujadina Radovanovića. Novi nastavak Mladosti Sergejeve od sveprisutnog i ovde kompletnog autora D.M.-a Te za kraj, goresvugdepomenuti scenarista i mlađahni Josip Sršen isporučiše i nova turu Mystaxa koji je ovaj put ovekovečio svojim i tuđim zavidnim brcima #269;ak i naslovnu stranicu - Alal mu vera!
Ždraknite privju ovdi.
U prodaji od juče u Darkvudu, od iduće nedelje u Alan Fordu/Tardisu/Dragonu, a za koji dan ili mesec i u svim ostalim mnogobrojnim strip šopovima diljem Lepe Naše.
|
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
Edited by - Djole on 24/04/2010 22:51:18
|
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 23/04/2010 : 19:24:21
|
Uhhhhhhh! Faking navlakuša Sve bolje od boljeg          |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9558 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 24/04/2010 : 08:06:18
|
Jok, za sajam u Zaječaru, u decembru. :P ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 24/04/2010 : 10:03:10
|
Originally posted by Djole
Jok, za sajam u Zaječaru, u decembru. :P ;)
Pa sta ja znam kolko sajmova ima u BG,ja sam iz provincijU Znaci sad Pa ajde malo i na tu temu,da ne narucujem ovih par Sergeja,ZZCP,Zorku dok se ne pojave i korice. Bice ih u Darkwoodu? |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 24/04/2010 : 18:23:32
|
Ne znači sad. Valjda bih najavio da radimo i to? Salon stripa u septembru. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 24/04/2010 : 21:06:57
|
Originally posted by Djole
Ne znači sad. Valjda bih najavio da radimo i to? Salon stripa u septembru.
Lele,bolje da je sad Dobro,ce se strpimo do septembra |
 |
|
Vlaadisha
Advanced Member

USA
3515 Posts
Member since 21/07/2004 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 24/04/2010 : 22:47:35
|
Pa, s obzirom na to da će glavni zagovarač izgleda biti dekintiran u septembru, možda i hoćemo.;)
Šalu na stranu, ja sam protiv, neki su za, videćemo. |
 |
|
KuntaKinte
Senior Member

.jpg)
Serbia
1713 Posts
Member since 25/09/2007 |
|
Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4680 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 26/04/2010 : 09:31:03
|
naslovnica otkida! note to myself: kupuj sve brojeve sergeja sledeci put kad budes u beogradu! |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 26/04/2010 : 11:16:50
|
 |
 |
|
KuntaKinte
Senior Member

.jpg)
Serbia
1713 Posts
Member since 25/09/2007 |
|
|
Topic  |
|