Author |
Topic  |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 27/04/2010 : 00:14:53
|
-Žao mi je što prije nisam uspio,ali nikad nije kasno. Na poziv iz DJEČIJE GRADSKE KNJIŽNICE "STRIBOR" u gradu Rijeci,dana 28.04 2010 bit će prezentacija monografije hrvatskog strip crtača gsp.Ivice Bednjanca.Početak je oko 18:20(srijeda),a prezentaciju će voditi gsp.Branka Hlevnjak(likovni kritičar,profesor i povjesničar umjetnosti) u suradnji sa Darkom Bednjancem.
Dječija knjižnica se nalazi na Trgu 128.brigade Hrvatske vojske br.6
Mislim da će cijena monografije bit vrlo,vrlo povoljna,a popriličan broj klinaca koji navrate dobit će na poklon Bednjančev strip album GENIJE.
**Vrlo interesantan podatak smo dobili od "tete" Verene.U toj dječijoj knjižnici,daleko najposuđivaniji strip je album DURICA.Baš zgodno.
|
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Posted - 27/04/2010 : 11:55:08
|
quote: Originally posted by mamlaz
Sergej, ajd pliz kada dodjes dole samo me zovni pa da mozda uzmes i za mene jednu monografiju. tnks
deal |
 |
|
ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts
Member since 01/09/2006 |
Posted - 28/04/2010 : 23:19:20
|
...navratio sam danas na pola sata sa malom,šteta što sam morao otić ranije...proklete obaveze...ljudi je bilo malo jako malo što se tiče monografije knjigica je predobra...svatko bi je trebao nabavit. ...i na kraju hvala Ratku na poklonima,žao mi je što nisam imao vremena za kavu...drugi put ...evo par fotki...

|
...majka kretena je uvijek trudna... |
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 29/04/2010 : 00:50:18
|
quote: Originally posted by Gand
E krivo mi je al tako to bude, zivot ti se dogadja dok planiras nesto drugo.... Hvala na fotkama, vidim tu i jednu rijecku (istinsku) legendu, drago mi je da sam ga uspio nagovoriti da svrati, mada ce mi sutra oci iskopati sto me nije bilo.
Bit će prilike.Super je "teta" Verena.Upravo sam se vratio,pa sutra sa Šjor Julesom u Ljubljanu.Stripovi su ti kod Zorana(simpatičan lik).Platiš pivo u Makarskoj...vidimo se! Najveći pozdrav Sergeju! |
Edited by - dveribad on 29/04/2010 00:51:14 |
 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Posted - 29/04/2010 : 07:54:18
|
da stvarno je bilo malo ljudi - pripišimo to zakašnjeloj najavi, ali je bilo prelijepo svejedno hvala darku, "teti" vereni, malom "malom juriću" i svakako alfi i omegi ovih događanja - ratku. monografija je predivna i na upit prijatelja što mislim o njoj i da li da mu je uzmem - jer nije mogao doći - ja sam samo odgovorio uzimam ti pa makar mi poslje ostale dvije..."nažalost" nekako znam da to neće biti tako...prekrasno izdanje i pogotovo u ova vremena jako bitno - cijenovno vrlo povoljno - tako da kapa dolje i za to svim krivcima, poglavito glavnom...veliko HVALA! |
 |
|
dugapuška
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
429 Posts
Member since 17/10/2003 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts
Posted - 30/04/2010 : 09:24:05
|
quote: Originally posted by rommel
da stvarno je bilo malo ljudi - pripišimo to zakašnjeloj najavi, ali je bilo prelijepo svejedno hvala darku, "teti" vereni, malom "malom juriću" i svakako alfi i omegi ovih događanja - ratku. monografija je predivna i na upit prijatelja što mislim o njoj i da li da mu je uzmem - jer nije mogao doći - ja sam samo odgovorio uzimam ti pa makar mi poslje ostale dvije..."nažalost" nekako znam da to neće biti tako...prekrasno izdanje i pogotovo u ova vremena jako bitno - cijenovno vrlo povoljno - tako da kapa dolje i za to svim krivcima, poglavito glavnom...veliko HVALA!
ne nadaj se da cu ti ostaviti ovu drugu knjigu:)) hvala ti. Zovnem te cim malo vremena iskopam da se nadjemo:) |
Mrzim mrznju! |
 |
|
|
Topic  |
|