forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 -RIJEKA:I.Bednjanec-pretstavljanje monografije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 27/04/2010 : 00:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
-Žao mi je što prije nisam uspio,ali nikad nije kasno.
Na poziv iz DJEČIJE GRADSKE KNJIŽNICE "STRIBOR" u gradu Rijeci,dana 28.04 2010 bit će prezentacija monografije hrvatskog strip crtača gsp.Ivice Bednjanca.Početak je oko 18:20(srijeda),a prezentaciju će voditi gsp.Branka Hlevnjak(likovni kritičar,profesor i povjesničar umjetnosti) u suradnji sa Darkom Bednjancem.

Dječija knjižnica se nalazi na Trgu 128.brigade Hrvatske vojske br.6

Mislim da će cijena monografije bit vrlo,vrlo povoljna,a popriličan broj klinaca koji navrate dobit će na poklon Bednjančev strip album GENIJE.

**Vrlo interesantan podatak smo dobili od "tete" Verene.U toj dječijoj knjižnici,daleko najposuđivaniji strip je album DURICA.Baš zgodno.

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 27/04/2010 : 08:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
vidimo se:)
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 27/04/2010 : 11:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
kvragu, dezuran sam sutra:(

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 27/04/2010 : 11:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
Sergej, ajd pliz kada dodjes dole samo me zovni pa da mozda uzmes i za mene jednu monografiju. tnks

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 27/04/2010 : 11:55:08  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

Sergej, ajd pliz kada dodjes dole samo me zovni pa da mozda uzmes i za mene jednu monografiju. tnks

deal
Go to Top of Page

ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 28/04/2010 : 23:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit ismolc34's Homepage  Send ismolc34 a Private Message  Reply with Quote
...navratio sam danas na pola sata sa malom,šteta što sam morao otić ranije...proklete obaveze...ljudi je bilo malo jako malo
što se tiče monografije knjigica je predobra...svatko bi je trebao nabavit.
...i na kraju hvala Ratku na poklonima,žao mi je što nisam imao vremena za kavu...drugi put
...evo par fotki...

...majka kretena je uvijek trudna...
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 29/04/2010 : 00:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gand

E krivo mi je al tako to bude, zivot ti se dogadja dok planiras nesto drugo.... Hvala na fotkama, vidim tu i jednu rijecku (istinsku) legendu, drago mi je da sam ga uspio nagovoriti da svrati, mada ce mi sutra oci iskopati sto me nije bilo.

Bit će prilike.Super je "teta" Verena.Upravo sam se vratio,pa sutra sa Šjor Julesom u Ljubljanu.Stripovi su ti kod Zorana(simpatičan lik).Platiš pivo u Makarskoj...vidimo se!
Najveći pozdrav Sergeju!

Edited by - dveribad on 29/04/2010 00:51:14
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 29/04/2010 : 07:54:18  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
da stvarno je bilo malo ljudi - pripišimo to zakašnjeloj najavi, ali je bilo prelijepo svejedno hvala darku, "teti" vereni, malom "malom juriću" i svakako alfi i omegi ovih događanja - ratku.
monografija je predivna i na upit prijatelja što mislim o njoj i da li da mu je uzmem - jer nije mogao doći - ja sam samo odgovorio uzimam ti pa makar mi poslje ostale dvije..."nažalost" nekako znam da to neće biti tako...prekrasno izdanje i pogotovo u ova vremena jako bitno - cijenovno vrlo povoljno - tako da kapa dolje i za to svim krivcima, poglavito glavnom...veliko HVALA!
Go to Top of Page

dugapuška
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
429 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 29/04/2010 : 16:38:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dugapuška a Private Message  Reply with Quote
Može li se ova monografija kupiti u nekoj od striparnica?

www.rdv.ba
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 29/04/2010 : 18:00:16  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
mislim da može u svim zg striparnicama
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/04/2010 : 09:24:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel

da stvarno je bilo malo ljudi - pripišimo to zakašnjeloj najavi, ali je bilo prelijepo svejedno hvala darku, "teti" vereni, malom "malom juriću" i svakako alfi i omegi ovih događanja - ratku.
monografija je predivna i na upit prijatelja što mislim o njoj i da li da mu je uzmem - jer nije mogao doći - ja sam samo odgovorio uzimam ti pa makar mi poslje ostale dvije..."nažalost" nekako znam da to neće biti tako...prekrasno izdanje i pogotovo u ova vremena jako bitno - cijenovno vrlo povoljno - tako da kapa dolje i za to svim krivcima, poglavito glavnom...veliko HVALA!

ne nadaj se da cu ti ostaviti ovu drugu knjigu:)) hvala ti. Zovnem te cim malo vremena iskopam da se nadjemo:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000