Samo 12 izdanja??mislio sam da ćete nadmašiti prošlogodišnji Mafest po broju izdanja, ali dobro, ima puno toga što treba nadoknaditi, puno toga je već izašlo ove godine, a ja samo imam cijelu Martin Mystere biblioteku, kupit će se onda nešto i od Fibre!
Prosle godine se desilo to da su nam tiskare spojile nekoliko termina u taj jedan, pa je izaslo za Mafest vise nego planirano. Mislim da je 12 naslova vise nego dovoljno za jedan odredjeni termin...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Ja evo gledan na fibrinoj stranici Neznanca, pa jebote ovo 110 kn košta
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Neznanac 1 ima 32 stranice u boji i 100 C/B stranica, a Neznanac 2 16 u boji i 100 c/b. Usporedbe radi, nedavno izasli albumi istog formata sa 48 stranica u boji kostaju 100 kuna.
A jos dodatne usporedbe radi, ovo izdanje se bazira na izdanju Griffo Edizioni iz Italije:
Fibrin format je 24x32, talijanski 29x39. Fibrino izdanje ima dva talijanska albuma u jednoj knjizi i kosta 15 Eura, a talijanska dva albuma kostaju 58 Eura.
Jebiga, ja iz svoje situacije govorim, a ne objektivno Možda kupim prvi album da vidin kako to izgleda sve skupa, al nevirujem da ću pratit. A koliko će često to izlazit?
Jebiga, ja iz svoje situacije govorim, a ne objektivno Možda kupim prvi album da vidin kako to izgleda sve skupa, al nevirujem da ću pratit. A koliko će često to izlazit?
Neznanac 1 ima 32 stranice u boji i 100 C/B stranica, a Neznanac 2 16 u boji i 100 c/b. Usporedbe radi, nedavno izasli albumi istog formata sa 48 stranica u boji kostaju 100 kuna.
A jos dodatne usporedbe radi, ovo izdanje se bazira na izdanju Griffo Edizioni iz Italije:
Fibrin format je 24x32, talijanski 29x39. Fibrino izdanje ima dva talijanska albuma u jednoj knjizi i kosta 15 Eura, a talijanska dva albuma kostaju 58 Eura.
fascinira me tvoja potreba da svima pravdaš svoje poteze
Ja se ispričavam, tek sam sad primjetia da će Neznanac bit velikoga formata, ko i Eternaut. Mislija sam da ide u malome formatu ko Ken Parker, pa mi se zato učinilo preskupo.