forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 574

djukak
Senior Member

2932 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 06/04/2012 : 15:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Može li mi neko objasniti kakva je situacija sa Natanom sada od ovog broja 250. Nešto novo se dešava?

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/04/2012 : 15:42:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djukak

Može li mi neko objasniti kakva je situacija sa Natanom sada od ovog broja 250. Nešto novo se dešava?

Očito ne zalaziš na ovaj topic. Idi na stranicu br. 88 ovog topica pa samo čitaj sljedećih 5-6 stranica, dosta toga će ti biti jasno.
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 06/04/2012 : 16:00:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
bas sam procito danas po prvi put Gospodari prepovijesti/ putovnaje kroz vrijeme sta je ujedno prica u dva dijela.

Ugl svidjelo mi se ali ono zar za sve u Nathanu je kriv time travel, za bratstvo sjena, za tehnodride, sad za štovane je kriv time travel jer ih je izgleda stvorio Odaka a ne oni smai sebe, kakve sam sreće u daljnjem citanju cu otkriti da je Nathan sam sebi djed jer je imo neki time trip, postoji li ista u ovom univerzumu za sto nije kriv time travel
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/04/2012 : 16:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krscho
kakve sam sreće u daljnjem citanju cu otkriti da je Nathan sam sebi djed jer je imo neki time trip, postoji li ista u ovom univerzumu za sto nije kriv time travel

Ima, paralelni univerzumi... A što tek kad njih otkriješ?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/04/2012 : 16:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
1. C-09 nakon što preuzima novi ljudski identitet naziva se kako?
Aaron N. Stack (N. je naravno Nathan)

2. Kako se zvao Nathanov sensei?
Li Xiaolong

3. Gdje se nalazi novi hram Shaolina?
Na Melpomeni

4. Kako se zove Skotosova sekta?
Sekta Božanske providnosti (ili prisutnosti). Ili tako nešto...

5. Koja je bila prva službena avantura specijalnog agenta Lukea Sandersa?
U G3 "Nova budućnost".

6. Odsjecanje ruku podsjeća na koju epizodu?
U NN 111 "Zvijeri" su bili masakri od strane vojnika, ali mi se čini da nisu sijekli ruke. Onda bi to trebalo biti "Srce tame" mada sam ovu epizodu davno čitao i ne sjećam se ovoga.

7. Nabroji 4 mange/animea koji su utjecali na NN?
Di si me našao s mangama. Evo ti 3 (a i to ne bih znao da nisam pisao recenziju za Lova na lopova i Svemirske brodolomce): Lupin III, Cat's Eye i od Shirowa Appleased

8. Otkud potječu Stonogaši?
Pali s Marsa.

9. Koji je morao biti četvrti Serrin serijal unutar serijala Universo Alfa?
Ne razumijem u potpunosti pitanje, kako morao? Da nije Dipartimento 51

10. Nabroji 5 stvarnih knjiga i 2 fiktivna filma koje se pojavljuju u NN serijalu!
Hoćeš li desetak: Mali princ, Otok s blagom, Tajanstveni otok, 20 000 milja pod morem, Srce tame, Majstor i Margarita, Neuromancer, I, robot, Sanjaju li androidi električne ovce, Lost World, Hanckok, Fahrenheit 451... A fiktivni filmovi?? Pa jasan je "Legend of legend", ali za drugi ne pamtim se da je išta bilo. Jedino što se kroz maglu sjećam je neki plakat za film Rocky 18 ili 80 (ili tako nešto).

Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2932 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 06/04/2012 : 22:16:26  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Očito ne zalaziš na ovaj topic. Idi na stranicu br. 88 ovog topica pa samo čitaj sljedećih 5-6 stranica, dosta toga će ti biti jasno.

pročitao... hvala

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/04/2012 : 14:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
nova izdanja:

[/quote]

[/quote]

[/quote]
Go to Top of Page

maddjuro
Average Member

672 Posts

Member since 08/01/2008

Posted - 07/04/2012 : 14:56:24  Show Profile Show Extended Profile  Send maddjuro a Private Message  Reply with Quote
mala napomena; naklada je umjesto dosadašnjih 500 srezana na 300 komada po izdannju
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 07/04/2012 : 15:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddjuro

mala napomena; naklada je umjesto dosadašnjih 500 srezana na 300 komada po izdannju

Da, i ja sad primijetio. Bojim se crnog scenarija. Čini mi se da dosad nijedno izdanje nije bilo srezano.
Go to Top of Page

maddjuro
Average Member

672 Posts

Member since 08/01/2008

Posted - 07/04/2012 : 18:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Send maddjuro a Private Message  Reply with Quote
čudi me da s smanjenom nakladom nije došlo do povišenja cijene; ali nadajmo se da se neće najcrnje prognoze ostvarit
Go to Top of Page

kingleoric
New Member

229 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 07/04/2012 : 21:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Send kingleoric a Private Message  Reply with Quote
Ako je za vjerovati Dadama, a mislim da su dokazali već više puta da je, onda nema nikakvog crnog scenarija, tako da polako!

In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/04/2012 : 00:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
REdovna serija 300 komada ili svi serijali su smanjeni?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 08/04/2012 : 00:36:47  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Argo..'ajd super..
300 komada..hmm!
Valja pozuriti moglo bi k'o halva...
Cijena?

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 08/04/2012 : 01:06:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ne vjerujem baš da će se AA rasprodat.

Ali plaši me ovo smanjenje.
Go to Top of Page

Tome272
New Member

Croatia
109 Posts

Member since 09/08/2010

Posted - 08/04/2012 : 12:28:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tome272 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Ne vjerujem baš da će se AA rasprodat.

Ali plaši me ovo smanjenje.

Nema te što plašiti, samo su procjenili da im se više ovako isplati.

većina izdanja LL ići na ovu tiražu.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 08/04/2012 : 13:23:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
To je sad ono baš za elitu. Još malo pa će biti i manje, 100 primjeraka samo za one odabrane.
Koji debilizam.
Go to Top of Page

kingleoric
New Member

229 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 08/04/2012 : 13:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send kingleoric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

To je sad ono baš za elitu. Još malo pa će biti i manje, 100 primjeraka samo za one odabrane.
Koji debilizam.

Zašto bi bio debilizam?
Ako ti smeta pravi se da ne postoji i čekaj da to neki "normalni" izdavač izda! Ako je za vjerovati glasinama o srpskom izdavaču, možda ti se ubrzo sreća osmjehne, držim fige!

In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King...
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 08/04/2012 : 14:35:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Novi izdavač, ako ga ikad bude, će vjerojatno početi ispočetka.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17816 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/04/2012 : 19:02:17  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
i mene brine ovo od 300 tiraž...
ne znam zašto ali nije dobro...
svako smanjenje nije dobro
sace pokupovati hoštapleri i kasnije skuplje prodavati...
možda poskupi za pola godine sve...
možda odustanu sad oni koji su se mislili oće li dalje kupovati...

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

chris.tower
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 17/12/2011

Posted - 08/04/2012 : 19:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit chris.tower's Homepage  Send chris.tower a Private Message  Reply with Quote
mene vise brine sto je ovo "tiho" najavljeno od izdavaca. Iako vlasnici cesto odgovaraju na pitanja na lb forumu, nitko nije spominjao ovo smanjenje. Uz to u zadnjih 7-8mjeseci njihova izdanja su znacajno usporila, sve to bi moglo znaciti da je libellus u financijskim problemima, a to nije dobro!

https://photos.app.goo.gl/VCzp2QfWvMgWF1WZ8 - Rasprodaja stripova iz moje kolekcije, glanceri i rijetke stvari!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17816 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/04/2012 : 23:30:39  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ma sumnjam da su u problemima nadoknadit će oni to
medjutim brine me što recimo što određeni fanovi neće nikad imati ove primjerke od 300 tiraža

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/04/2012 : 23:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

Koji debilizam.

Ajde malo smanji doživljaj.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 09/04/2012 : 00:03:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Sad ćemo LL izdanja fakat morati kupovati u ona prva 2 mjeseca, i zbog popusta i zbog opasnosti da se rasprodaju. Smanjenje naklade od čak 40 % svakako ne zvuči ohrabrujuće.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 09/04/2012 : 01:13:24  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Nisam skuzio cijenu odmah na hrbatu na brzinu sam pogledao,ali kao sto kaze clan,hohstapleri bi mogli kupiti po kojih nekoliko komada i poslije da zarade kojih 20-tak kuna ili vise po komadu po logici bitno da se "vrti"...Pih!
Zato..trk!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 09/04/2012 : 08:53:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo da tako mala tiraža. Iskreno s ovakvim izdanjima ako ih najavljuju u imaju spremno za štampanje već zašto ne naprave predprodaju preko neta, tako oni koji prednaruče i plate prije ( mozda po 5% nizoj cijeni) odštampaju za njih točan broj primjeraka, samim time ako 500ljudi naruci u prednarudžni odštampaju 500 komada + recimo 100 komada za rezervu koje mogu prodavat, nikad nisam razumio kod u ovom slucaju libelusa ako vec imaju ograničenu publiku sta imaju jer nathana nemres vidjeti nak iosku zasto da ne smanje troskove s prednarudzbama i stampanjem po ovom principu koji sam psomenuo
Go to Top of Page
Page: of 574 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.98 seconds. Snitz Forums 2000